geçen gün bar masasının üzerine 012 yi koyup arka teker bakımı yaptım. tozunu alıp geri kapattım. içinden çıkan rulmanlar 6003RS ve 6202RS . |
onvo 12 uzun dönem kullanım testi (2. sayfa)
-
-
-
arkadaslar arka fren lambası ve sinyallerın oldugu bolumu baglayan aradaki plastik parca kırıldı 2.gunde( degiştirilebilir) parcayı nerede bulabılırım acaba?
-
3d yazıcı işi yapanlara, farklı bir sinyal sistemi satın alıp çamurluk üzerine montaj ya da aliminyum levha ile yenisi yapılacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onvo 012 için forumda masa ayağından nasıl sele yapılacağını anlatmıştım. devamında bisiklet aliminyum çanta taşıyıcı montajı yapmış ve bisiklet çantamı üzerine koyup alışverişte kullanıyordum
daha sonra altta bulunan led sinyalleri siyah kablodan kesip elektronikçiler çarşısından çoklu kablo satın alarak led sinyalleri bisikletin üst arkasına montajını yaptım.
-
SWAY 2000 aldım. Gücünden menzilinden memnunum ama gevşeyen vidaları sıkıyoruz habire. O yönden biraz sıkıntılı iyi bakmak gerekiyor.
-
-
-
Selamlar, p2 ayarını anlamadım. Bu nedir ve kaç yapmak gerekiyor dogru gostermesi için. Benim cihaz 60 km hiz gosteriyor p2 10, p0 10. Ayarlar bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal ayarlarıba dönün bence
orjinal ayarlar videosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 12 Kasım 2022; 6:51:16 >
Benim şarj cihazı taktiktan biraz sonra az ısınınca şarjın sonuna kadar 10- 20 cizzz diye ses cikariyor 5-saniye susup tekrar ayni sesi cikariyor. Sizde de öyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolcu sanırım. Yıldız tornavida ile içini açıp üzerine bir fan koy 12cm fan kullanıyorum. (Etrafta su veya çocuk varsa yapma bunu)
56v 3a lik şarj cihazı satmaya başlamış satıcılar. Orjinal şarj cihazını güzel soğutırsanız uzun süre kullanımı var. Hızlı şarj yapılmasına karşıyım ilk yıl yüzde 2 sonraki yıllar kalanın yüzde 4 6 sını ömrünü azaltıyor
Merhaba benim tekerlerden de ses geliyor rulman değişiminden sonra ses kesildimi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses sebebleri
Balata diske sürtüyor
Balata bitmiş yatak diske sürtüyor
Rulman yağlanması gerek
Rulman bozuk hatalı
Jant kapağı içindeki bakır sargı uçları mıknatısa değiyor
Jant kapağı vidası düşmüş kapak tekere vuruyor giderken ses yapıyor
Jant kapağı altındaki mıknatıslı bölgede çamur girmiş sürtüyor
Tam şarj kaç saat sürüyor
-
Orijinal şarj cihazı fan olmayınca eksik şarj ediyor. 5 6 saatte ful
Navee N65 yokuşlu toplam 20-25 KM yol için alınır mı? İthalatçı garantileri her satıcıda farklı. Garanti ve servis konusunda sorun yaşar mıyım?
-
Navee 65 daha çok Xiaomi gibi scooter görünümlü
Onvo 12 ise sanayi de ustalar tarafından yapılmış içine 800w motor 10ah akü koyalım sinyali farı kornası olsun. Hem yük taşır hem yolcu götürür eşşek niyetine kullanılsın şeklinde doğan şahin bir araç.
Çok daha güzel görünümlü fakat fiyatı 40 üstü cihazlar da var. Onları inceledikten sonra neye ihtiyacınız olduğuna karar verip alın.
Alpinasia YouTube kanalımda onvo sökme takma koltuk montajı vs videolar hazırladım
Bütçem kısıtlı. En fazla 12 bin. Bu bütçede en iyi yokuş ve menzil benim için yeterli. Konfor, dış görünüş ikinci planda. Esas sorum ithalatçı garantiler iş görür mü? Cepport vs. mesela. Navee N65 yorumları iyi gibi o yüzden bu modele yoğunlaştım.
-
İhtiyacına göre almalısın onvo dik yokuşta 18 le çıkıyor. Ama çok dik. 45kms 40km
Diğerlerinin de hız menzil çizelgesi hazırlayıp kafana göre uygun geleni seçmelisin. Ama şunu unutma upgrade edemezsin. Akü gücü yüksek olanı öncelikli olarak. Sonra motor gücü sonra yedek parça çeşitliliği
Güzel bir hobi bu mantıklı seçim yapmalısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X