Şimdi Ara

onvo 12 uzun dönem kullanım testi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
11.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bilgim yok. O yüzden fikir edinmeye ve tavsiye almaya çalışıyorum. Hobi için kullanmayacağım. Tek amacım ulaşım olacak. Bana gerekli olanlar:

1-Tek şarjda günlük toplam 20-25 KM yokuşlu menzil

2-Arıza vs. olmadan sorunsuz olması

Bütçem de 12 bin TL en fazla. Bu durumda bana ne önerebilirsiniz? Onvo, Navee, Xiaomi...

• İyi akşamlar, sway 2000 modelini aldım ayarlarında bilgi sahibi olan var mı sol tarafta sarı bir tuş var fonksiyonu ne çözemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • safademir321 S kullanıcısına yanıt
    Fb dan sway kullanıcılarını bulun kullanım klavuzu Youtıbe incelemeleri vs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Kullanım kilavuzum var fakat translate çevirisi gibi anlaşılması çok zor p ayarlari kilavuzdaki gibi değil örnek olarak p5 seçeneği yok 4 den sonra 6 ya geçiyor

• safademir321 S kullanıcısına yanıt
    Ayarları kurcalama bence orijinal kalsın saçma hız arttırma videoları sahte

Hız arttırmak için değil hızı gayet yeterli anı kalkmasını istemiyorum kılavuzunda hızlı ve yavaş kalkış ayarı var 0 ve 1 şeklinde bilmedigim ayarları değiştirmemek için kurcalamkyorum

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni aldım sol taraftaki sarı tuş ne işe yarıyor bir bilginiz var mı

• Eco mod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kullanım yorumu nedir hocam

• Pollos kullanıcısına yanıt
    Motosiklet gibi sürekli büyütmek istediğim bir makine.

Eliniz anahtar tutuyorsa onvo alın çünkü fren ayarı gibi durumlar var bisiklet den anlayan escooter in Piri olıur

Onvo12 yi tavsiye edermisiniz hala 1 seneye yakın kullanmışsınız

• Pollos kullanıcısına yanıt
    Arkaya çanta yaptım sele yaptım ilk sayfada var memnunum eşi benzeri yok

Yeni çıkan modellere bakman gerekir

Onvo biraz usta boş vaktinde yapmış gibi bunu SEGWAY in son pahalı scooterni görünce de anlıyoruz fiyatlar 60k civarı

Parana göre scooter = onvo

Dogru hocam onvo daha fiyat performans duruyor

• arkadaşlar satış sitelerinde bataryası çabuk bitiyor demişssiniz orjinal şarj cihazı çok ısınıyor ve şarj edemiyor

ben çözüm olarak şarj cihazını açtım üzerine 12 v ile çalışan 12inch fan koydum. bu şekilde tam şarj a ulaşıyorum 56.1 v sanırım şarj gerilimi.

yokuşlu bölgede ve yüksek hızlarda ağır yükle batarya çabuk bitecektir.

Merhabalar. Çanta için nasıl bir şase yaptınız ve scootera bağlantısı nasıl?Detay&bilgi&mlzm paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masa ayağı beraberinde 15 15 sanırım dikdörtgen geliyor onu masa ayağına kaynattık. Ortasını deldik.

Onvo yüzey de aynı çapta delik açtık
    Birleştirip civata ile bağladık

onvo 12 uzun dönem kullanım testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 31 Ekim 2023; 10:41:34 >
  • Onvo 012 elektrik sisteme gelmiyor açılmıyordu. Uzaktan kumandası pilini değiştirdim fakat yine açılmadı . Kumanda sistemi komple bozulmuş..

Çözüm ise ya yeni kumanda sistemi alacaksın ya da kumanda modülünü söküp ,

Kontrolör e bağlı soketteki kırmızı ve turuncu kabloları uçlarını soyup birbirine bağlayacaksınız.

Yalnız dikkat ettim cihazda hiç DC sigorta yok. Böylece kontrolör yada motor yanacak ,üretici parça satmış olacak.

Uzaktan kumanda + sına 51 volt okudum.
    onvo 12 uzun dönem kullanım testi

(Kumanda içini açtım son derece gelişmiş devre kartı var . )

• Bende yeni aldım keşke kumandalı değil de kontaklı olsaydı.. bu arada mediamarktın yeni diye gönderdigi ürün 11 km kullanılmış idi..fiyati uygun diye ses etmedik ama muhtemel bir iade cihaz....20 gün kullanmadim ful şarj etmiştim 5 volt düşüş yaşamış bu normal midir ne yiyor.. ayrıca daha 15 km de ürün bir küçük çukur sonrası kontrolör kutucuk arızası yandı gaz almadı kapatıp açınca normale döndü 2 kere yaşadım. Tümsekler de sanki biyer vuruyormuş gibi ses çıkıyor acaba diyorum içindeki batarya ve kontrolcü sabit degil onlar mi vuruyor çünkü başka ihtimal de yok gibi.. o yüzden de kontrolcü ışığı yandı diye düşündüm.. ama ürün dandik bunu hissediyorum fek iyi yanı gücü.. Cybersoul x3 pro kullanıyorum 1 bucuk senedir ondan sonra o kadar güvensiz ve kalitesiz geldi ki. O da üst düzey bir ürün değil ama arada çok fark hissettim güç dışında.yol tutuş bile garip gidon ağır hareket ediyor hantal gibi hissiyatı oluyor sanki hızlı bir kamyon sürüyor gibi.

• Ce e Ne Ka kullanıcısına yanıt
    Servise kontrol maksatlı götürmelisin.

• onvo 012 11 arka tekerden ses gelmesi :
    yolda giderken tak tak tak arka tekerden ses geliyorsa, jant kapağının vidası düşmüş yada yalama olmuş ve jant kapağı motora vuruyordur....

kapağı söktüyseniz mutlaka silikon ile geri takın. su alırsa direk motora sıvı teması olmaktadır

DİKKAT jant kapağı göbekten ayrılmıyorsa ,silikon ile yapışıktır. Aseton veya sıcak hava tabancasıile çözücü ile silikon yumuşatılmalıdır.

Elinize aldığınız tekerde, Jant merkezindeki uzun vidaya hafifçe çekiçle vurunca hareket eder. Tekerin elektrik hattına zarar vermeden işlem yapın

başka bir ses de jant merkezindeki rılmanların bozulması olabilir. sıvı ve toz rulman düşmanıdır.

onvo 12 uzun dönem kullanım testi onvo 12 uzun dönem kullanım testi onvo 12 uzun dönem kullanım testi onvo 12 uzun dönem kullanım testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 16 Mayıs 2024; 20:11:7 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.