Bildirim
Opel Antara...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Auto motor&sport dergisinin bu hafta ki ilk sayısında ( iyi bir dergiymiş diye duydum), antara hakkında övgüyle bahsetmiş.Yıl sonunda gelecekmiş .
Buraya bakabilirsin..
http://forum.donanimhaber.com/m_7060521/mpage_1/key_opel%252Cantara//tm.htm#7074716
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 9 Eylül 2006; 14:40:29 > -
konsept antaradan sonra gele gele bumu geldi?quote:
Orijinalden alıntı: gorele2000
Auto motor&sport dergisinin bu hafta ki ilk sayısında ( iyi bir dergiymiş diye duydum), antara hakkında övgüyle bahsetmiş.Yıl sonunda gelecekmiş .
Buraya bakabilirsin..
http://forum.donanimhaber.com/m_7060521/mpage_1/key_opel%252Cantara//tm.htm#7074716 -
Kontept antara GTC idi. 2008 sonu aynen piyasada.quote:
Orijinalden alıntı: muribbi
konsept antaradan sonra gele gele bumu geldi?
Alıntıları Göster
Bu ise 90 lı yıllarda avrupa SUV pazarının lideri fronteranın devamı...
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
-
bu tpiği buraya nie açtın git opele açsaydın renault 'la ne alakasi warquote:
Orijinalden alıntı: gorele2000
Kontept antara GTC idi. 2008 sonu aynen piyasada.
Bu ise 90 lı yıllarda avrupa SUV pazarının lideri fronteranın devamı...
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
Alıntıları Göster -
ayrica opel frontera mi 90 li yillarin suv lideriymis??? ben su ana kadar opel fronteradan daha sorunlu bir suv daha duymadim... ayrica opel urunu bile sayilmaz frontera; opelin isuzu ya yaptirdigi bir suv dir, opel antara(eger yine baskasina urettirmezse ) opel in ilk suv denemesi olacak...quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
bu tpiği buraya nie açtın git opele açsaydın renault 'la ne alakasi war
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
ya harbi ya yoksa opelidemi satın aldı renault
-
güzele benziyoquote:
Orijinalden alıntı: kürsadquote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
ya harbi ya yoksa opelidemi satın aldı renault
Alıntıları Göster -
opel antara chevrolet captiva ile aynı galiba g.korede üretilecek ben olsam almam o aracı baz fiyetı 40.000 avro olacakmış galibaquote:
Orijinalden alıntı: nescafe07
güzele benziyo
Alıntıları Göster -
opeli begenmeyenlere bak renocu.... opel gıbı bır arabaya binmek ıcın daha ne kadar beklıyeceksınız?quote:
Orijinalden alıntı: meganehb
opel antara chevrolet captiva ile aynı galiba g.korede üretilecek ben olsam almam o aracı baz fiyetı 40.000 avro olacakmış galiba
Alıntıları Göster -
Bu konunun burda ne işi var?quote:
Orijinalden alıntı: Harun
opeli begenmeyenlere bak renocu.... opel gıbı bır arabaya binmek ıcın daha ne kadar beklıyeceksınız?
Alıntıları Göster
buarada antara korede chevrolet tarafından satın alınan daewoo tarafından üretiliyor. -
topikleri karıştırmış herhalde abisi...quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
Bu konunun burda ne işi var?
buarada antara korede chevrolet tarafından satın alınan daewoo tarafından üretiliyor.
Alıntıları Göster -
Bilerek açmadım canım yanlışlıkla oldu... Kusura bakmayın...quote:
Orijinalden alıntı: demirkanat
topikleri karıştırmış herhalde abisi...
Alıntıları Göster
Bu arada Güney korede üretilecek ve fiyatı 40000 euro olacaksa ben beğenmektende almaktanda vazgeçtim...
-
ben bu meganeden önce 2000 model opel astra cd kullandım vede opel karşıtı değilim sadece bu antaranın g.korede üretilmesi bana cazip gelmedi.quote:
opeli begenmeyenlere bak renocu.... opel gıbı bır arabaya binmek ıcın daha ne kadar beklıyeceksınız?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: harunpal
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
ya bu Renault'cular böyledir işte ona buna çamur atar dururlar.
sallandıracaksın 3-5 tanesini bak birdaha konuşuyorlarmı.
yoksa opel frontera mi 90 lı yıllarda ortalığı kasıp kavurduğunu
Mercedes başkanının bile opel'e gidip yapmayın etmeyin diye yalvardığını sağır sultan bile duymuştur.
-
kızmayın arkadaslar nasipse bende renocu olmayı dusunuyoum. (clio) ama sankı opel daha luks daha saglam daha konforlu gıbı gelıyor bana aracların fıyatlarıda sankı bu tezımı dogrular gıbı aynı model ve ozellıkte clıo corsa polo vs. bakın ne demek ıstediğimi anlıyacaksınızdır....quote:
Orijinalden alıntı: cncrdquote:
ya bu Renault'cular böyledir işte ona buna çamur atar dururlar.
sallandıracaksın 3-5 tanesini bak birdaha konuşuyorlarmı.
yoksa opel frontera mi 90 lı yıllarda ortalığı kasıp kavurduğunu
Mercedes başkanının bile opel'e gidip yapmayın etmeyin diye yalvardığını sağır sultan bile duymuştur.
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
türkiyedeki...yok yok hatta dünyadaki bütün renault sahiplerinin de tek hayali ve artık hayattan tek beklentisi bir opel sahibi olmak....ewt ewt yanlış duymadınız bir opel sahibi olmak....
opel düşmanı değilim...bir dönem opel sahibi de olduk...güzel arabalar üretiyor...
şu fanatikliğe bir son wersek....
-
ANTARA BAYA SAĞLAM GÖRÜNTÜYE VE İÇDONANIMA SAHİPMİŞ TÜRKİYE KARAYOLLARINDA GÖRMEK İSTERİZquote:
Orijinalden alıntı: Whisper911quote:
türkiyedeki...yok yok hatta dünyadaki bütün renault sahiplerinin de tek hayali ve artık hayattan tek beklentisi bir opel sahibi olmak....ewt ewt yanlış duymadınız bir opel sahibi olmak....
opel düşmanı değilim...bir dönem opel sahibi de olduk...güzel arabalar üretiyor...
şu fanatikliğe bir son wersek....
Alıntıları Göster
-
YAHU RENAULT TOPİCİNDE OPELİN İŞİNEquote:
Orijinalden alıntı: NIGHTBOY
ANTARA BAYA SAĞLAM GÖRÜNTÜYE VE İÇDONANIMA SAHİPMİŞ TÜRKİYE KARAYOLLARINDA GÖRMEK İSTERİZ
Alıntıları Göster -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun -- 10 Ekim 2006; 22:54:48 >
Benzer içerikler
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- tümsekten geçerken gelen gıcırtı sesi
- twinport ne demek
- opel corsa 2024 yorumlar
- opel corsa 1.2 kronik sorunlar
- opel rocks e
- opel mokka 2024
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel mokka elektrikli yorumlar
- 2024 opel grandland fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X