Şimdi Ara

opel antara 2.0 crdi & kia sorento 2.5 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
51.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: memed_64

ya at ile eşşek kıyaslanırmı yaaaa

ama siz ne eşşek ne at (sorento-antara) alın

en iyisi katır alın katır :)) LAND ROVER FREELANDER

yorum dediğin böyle yapılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyusuf

quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

50.000 avro yu hayatta KIA ya vermem.Sorento ML serisi çakması bir SUV arazi yeteneği yok karda kışta yolda kalırsın yardım beklerken millet sana bi tarafıyla güler o anda oyanlanmak içinde tv koymuşlar çekici beklerken onu izlersin.2.5 litre motoru var anca 170 hp güç alabiliyor ondan.Yol bilgisayarı yok,kalitesi 100 bin ytl lik bir araca yakışmıyor.

Benim tercihim Antara olurdu.

arkadaşım sen hiç sorentoyla araziye çıktınmı karlan debeleştinmi konuşuyosun 2007 nisandan beri sorento kullanıyorum (x force) uludağa çıktım tarlaya girdim abartmıyom tarlaya girdim tıkırtıkır gidiyo. gir youtube a bak bakalım sorento nerelere çıkıyo ondan sonra konuş bundan sonrada lutfen bilmedin konularada yorum yapma ha unutmadan o beyenmedigin motorlan otobanda yokuş yukarı e270 cdı ektim

Nerede oturuyorsunuz ?

• quote:

fiyatlar birbirine yakınsa bende olsam lan rover alirdim kesinlikle
    ama en son tercihim sorento olurdu kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: melankolik23

quote:

0-6 yas grubu yorumu dimi.....
  • yorumları okudum.bazı arkadaşlar çok ön yargılı yorumlar yapmış.sırf kia olduğu için sorentoya olumsuz yorumlar yazanlar var. iki aracada binmiş sorentoyu birçok defa sürmüş antarayla da test sürüşüne çıkmış biri olarak öncelikle ikiside çok güzel araba.ancak benim tercihim sorento olurdu.ömür boyu garanti veriliyormu hala tam bilmiyorum ama bu çok güzel birşey bence.antara 2 yıl garantilidir büyük ihtimal.sorento antaradan daha ağır (2121kg antara 1820kg)daha büyük bir araç.o yüzden performansı daha düşük.opelin iç mekanı kaliteli duruyor ama sorentoda öyle.bazı arkadaşlar kalitesiz felan demiş ama katılmıyorum. suv sınıfında sorento bir marka oldu artık. avrupadada türkiyedede en çok satan suv. çok rahat zevkli insana güven bir araç.bunlar benim fikrim.dayımın var sorento oda çok memnun.
  • Antarayı kötülemek çok yanlış fakat Kia Sorento yada ön yargılı bakmakta çok yanlış.Sonuçta Antara Opel Kalitesinde Yahut Kiada Kendini İspat Etmiş Bir Marka.Ancak Antara Sorentodan boyut Olarak Ve Performans Olarak Kötü.Sorento İse Daha Büyük Yanlış Hatırlamıyorsam 2.5 170ps Kasayı Kaldırıcak Güç Var.Artı Olarak Çok Kaliteli Olmasada 3 TV Ekranı Var. Fiyat Olarak Bakarsak 10.000Ytl Fark Var.Ben Antaraya 100Milyar Civarlarında Vermem Sen Kendi Düşüncelerine Göre Karar Ver ama Benim Tercihim Sorento.
  • Sorento alınır mı işçiliği dandik dizayn denen bişi yok jiip te kalas gibi :D en güzeli Opel antara kaliteli işçiliği güzel en yüksek modeliğle getirdikleri için fazla opsiyon bırakmıyorlar benim favorin OPEL ANTARA
  • Antara'nın dizaynı güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

quote:

LR'YE KATIR DİYİNCE NEYE BİNDİĞİNİ MERAK ETTİM.
    AYRICA SORENTO HAKKINDA Kİ YORUMUM DA ŞU.ANTARA SÜREKLİ 4 ÇEKER FAKAT SORENTO DA 4 ÇEKER + 4 ÇEKER ARAZİ VİTESİ (4 LO) SEÇENEĞİ VAR,ANTARADA YOK. VE Bİ TVDE ANTARA TESTİ VARDI.FİYATINA GÖRE EN KÖTÜ ARAZİ PERFORMANSI SUNAN JİP OLDU ANTARA.BİLGİLERİNİZE.

• quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

opeli severim ama frontera'nın başına gelenler antara'nında başına gelebilir.(kahin gibi konuştum)sorento artık alıştığımız ve aileden biri gibi oldu.

nereye baksam görüyorum,ömür boyu garanti kapsamının açılımı iyice okunmalı ve tercih sorentodan yana yapılmalı.

birde kullanım amacınız karayolu içinmi yoksa arazi içinmi.eğer arazi içinse ikisinide pek tavsiye etmem.

off road bölümünden suv değilde arazi aracı tavsiyesi alınız.

fronteranın başına gelen antara nında başına gelebilir demişsiniz, ben 2000 model dizel frontera ile freelander arasında gidip geliyorum, hangisini alacağıma karar veremedim.
    ancak sizin bu yorumunuz bende soru işaretleri oluşturdu..
    frontera hakkında kötü olarak gördüğünüz şeyler nedir ve başına gelen şey nedir yorumlarmısınız rica etsem
    teşekkürler

• üretimden kalktı snrm onu kastetti
  • quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

quote:

quote:

LR'YE KATIR DİYİNCE NEYE BİNDİĞİNİ MERAK ETTİM.
    AYRICA SORENTO HAKKINDA Kİ YORUMUM DA ŞU.ANTARA SÜREKLİ 4 ÇEKER FAKAT SORENTO DA 4 ÇEKER + 4 ÇEKER ARAZİ VİTESİ (4 LO) SEÇENEĞİ VAR,ANTARADA YOK. VE Bİ TVDE ANTARA TESTİ VARDI.FİYATINA GÖRE EN KÖTÜ ARAZİ PERFORMANSI SUNAN JİP OLDU ANTARA.BİLGİLERİNİZE.

Tamam da burda bir yanlışın var.Bu saydığımız araçlar yüksek arazi yapılı araçlar değilki!!Bunlar SUV sınıfı dediğimiz araçlardır.Lütfen bunu göz önünde bulundurun.Eğer arazi araçı istiyorsanız Jeep Wrangler,H1,Mercedes G,Land Rover ve Land Cruiser gibi araçlara bakacaksınız.Gidip antaranın arazi perfonması kötü derseniz gerçek arazi sahipleri size güler.SUV tarzı dediğimiz araçların çoğu arazi şartlarında başarısız kalır.Youtbe'den sorento videolarına bakarsanız sorentonunda ağır arazi şartlarında sınıfta kaldığını göreceksiniz.

SUV araçlar deyimi yerindeyse sehir içinde rahat kullanım ve toprak,kır,bayır yollar için araçlardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Tamam da burda bir yanlışın var.Bu saydığımız araçlar yüksek arazi yapılı araçlar değilki!!Bunlar SUV sınıfı dediğimiz araçlardır.Lütfen bunu göz önünde bulundurun.Eğer arazi araçı istiyorsanız Jeep Wrangler,H1,Mercedes G,Land Rover ve Land Cruiser gibi araçlara bakacaksınız.Gidip antaranın arazi perfonması kötü derseniz gerçek arazi sahipleri size güler.SUV tarzı dediğimiz araçların çoğu arazi şartlarında başarısız kalır.Youtbe'den sorento videolarına bakarsanız sorentonunda ağır arazi şartlarında sınıfta kaldığını göreceksiniz.

SUV araçlar deyimi yerindeyse sehir içinde rahat kullanım ve toprak,kır,bayır yollar için araçlardır.

SONUÇTA ARAZİYE DE GİREBİLMESİ İSTENEREK ÜRETİLMİŞ ARAÇLAR.AMA KASTETTİĞİNİ ANLIYORUM VE BİLİYORUM. AMA SORENTONUN ARAZİ 4 LO ŞANZIMANI İLE BAŞARILI OLDUĞUNU FAKAT AYNI SINIFTA OLAN ANTARANIN BU SINIFA GERİDE KALDIĞINI BELİRTMEK İSTEDİM.YANİ İKİSİ DE ARAZİ ARACI DEĞİL AMA SORENTO ARAZİDE ANTARAYA GÖRE DAHA BAŞARILI.BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 29 Ocak 2008; 9:59:26 >

• SUV sınıfında ülkemizde e nçok satan araç sorento. Dünya piyasalarındada ödüller almış bir model. Benim tercihim Sorento olurdu. Zengin donanım, güzel görüntüsüyle çok güzel bir araç. Araca bindiğimde konforlu ve sessiz olduğunuda gördüm. Yol sesini içeri vermiyor. Yapılan karşılaştırılmalı testlerdede beğenilen bir araç, sadece yumuşak süspansiyon yapısı nedeniyle virajlareda yatmadan bahsediliyor, buda yüksek araçlarda normal birşey. Hiç yatmasın yola yapışsın dersek BMW X5, Audi Q7 falan almak lazım. Sorento bu araçlar kadar kaliteli olmasada belli ve yeterli bir kaliteyi çok uygun bir fiyata veriyor. Ayrıca kianın uluslararası piyasada marka imajının yükselmesindede sorento, sportage gibi araçlarının payı büyük. Bu araca bence alternatif antara falan değilde, Honda CRV, Toyota RAV-4'lerin dizelleri olur, ama bu araçlarında henüz otomatikleri çıkmadı.

• quote:

quote:

SONUÇTA ARAZİYE DE GİREBİLMESİ İSTENEREK ÜRETİLMİŞ ARAÇLAR.AMA KASTETTİĞİNİ ANLIYORUM VE BİLİYORUM. AMA SORENTONUN ARAZİ 4 LO ŞANZIMANI İLE BAŞARILI OLDUĞUNU FAKAT AYNI SINIFTA OLAN ANTARANIN BU SINIFA GERİDE KALDIĞINI BELİRTMEK İSTEDİM.YANİ İKİSİ DE ARAZİ ARACI DEĞİL AMA SORENTO ARAZİDE ANTARAYA GÖRE DAHA BAŞARILI.BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM.??

No problem

Ben sadece bu tarz araçlardan arazi performansı beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.Sorento kendi sınıfında gücünden dolayı başarılıdır.Ama genede arazi araçı ve dağa çıkarım diyemem.Şimdi anlaştık.Ama ben bu tarz araç alacaksam suv arazi performansının karşılatırılmasına karşıyım.Daha doğrusu arazi sözünün kullanılmasına karşıyım.Kusura bakma.

• Bence Kia Sorento gerçekten çok rekabetçi parasını hakkını veren bir araç Ayrıca çok da zengin donanımlı
    dvd-navigasyon falan gayet iyi bir alternatif....
  • quote:

quote:

quote:

No problem

Ben sadece bu tarz araçlardan arazi performansı beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.Sorento kendi sınıfında gücünden dolayı başarılıdır.Ama genede arazi araçı ve dağa çıkarım diyemem.Şimdi anlaştık.Ama ben bu tarz araç alacaksam suv arazi performansının karşılatırılmasına karşıyım.Daha doğrusu arazi sözünün kullanılmasına karşıyım.Kusura bakma.

ESTAĞFURULLAH. SORUN YOK..

• quote:

Orjinalden alıntı: cicibebeci

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

opeli severim ama frontera'nın başına gelenler antara'nında başına gelebilir.(kahin gibi konuştum)sorento artık alıştığımız ve aileden biri gibi oldu.

nereye baksam görüyorum,ömür boyu garanti kapsamının açılımı iyice okunmalı ve tercih sorentodan yana yapılmalı.

birde kullanım amacınız karayolu içinmi yoksa arazi içinmi.eğer arazi içinse ikisinide pek tavsiye etmem.

off road bölümünden suv değilde arazi aracı tavsiyesi alınız.

fronteranın başına gelen antara nında başına gelebilir demişsiniz, ben 2000 model dizel frontera ile freelander arasında gidip geliyorum, hangisini alacağıma karar veremedim.
    ancak sizin bu yorumunuz bende soru işaretleri oluşturdu..
    frontera hakkında kötü olarak gördüğünüz şeyler nedir ve başına gelen şey nedir yorumlarmısınız rica etsem
    teşekkürler

PM.ATMIŞTIM TEKRAR YAZMAYAYIM DEDİM.

• Antara ile karşılaştırılmasına bir şey diyemem de, Jeep ile Land Rover ile Toyota ile Mercedes ile falan karşılaştıranlar olmuş, ilginç vallahi.
    Biz de off-road tutkunuyuz diye geçiniyoruz, hemen araçları satıp birer Sorento almak lazım.
  • Antara fazla tutulmadı bu yüzden farklı olmak için antara alırdım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.