Şimdi Ara

opel astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeniyim bu forumda.Alışmaya çalışıyom.Size bişi sorcam.Bende opel astra 1.3 cdti var.Ama hiç memnun deilim.çünkü araba hiç seri değil yani motor küçük geliyo .bir de arabanın içinde bir telefon koymak için bile bir bölme yok.acaba bana hangi arabayı önerirsiniz

• Once kriterlerini belirler aslanim

telefon koyma bolmesi olan bir aracmi istiyorsun?

yoksa performansli bir aracmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERRUH_IŞIKMAN -- 4 Ocak 2008; 18:03:43 >
  • evet önce kriterlerini belirle, bütçeni söyle bizde yardımcı olalım. yoksa konun silinir. bi de daha açıklayıcı bir başlık yazsan daha ii olur.
  • Mercedes CLS500, hem performans hem lüks.

Fal açtım bu çıktı
  • bütçe nedir? beklentiler nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Ocak 2008; 18:57:00 >
  • Eğer beklentiniz performans ve bol bölmeyse İ30 1.6 CRDİ VGT 115 HP önerebilirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: onurcanuz

arkadaşlar ben yeniyim bu forumda.Alışmaya çalışıyom.Size bişi sorcam.Bende opel astra 1.3 cdti var.Ama hiç memnun deilim.çünkü araba hiç seri değil yani motor küçük geliyo .bir de arabanın içinde bir telefon koymak için bile bir bölme yok.acaba bana hangi arabayı önerirsiniz
  • ya beklentim orta sınıf yüksek performanslı motora sahip ve içerisin de ıvır zıvır koyabileceğim gözler olan orta sınıf bir araç
  • nissan note yada golf plus..........her tarafı göz bunların......neyi nereye koydugunu unutursun:)
  • quote:

ya beklentim orta sınıf yüksek performanslı motora sahip ve içerisin de ıvır zıvır koyabileceğim gözler olan orta sınıf bir araç

megane da çok fazla göz var golf plustada öyle
  • Astra dizel 0 100 13,7
  • murat 124 al veya cherooke 4çarpı4
  • yeni kasa corolla al her tarafı göz cep dolu :)
  • quote:

arkadaşlar ben yeniyim bu forumda.Alışmaya çalışıyom.Size bişi sorcam.Bende opel astra 1.3 cdti var.Ama hiç memnun deilim.çünkü araba hiç seri değil yani motor küçük geliyo .bir de arabanın içinde bir telefon koymak için bile bir bölme yok.acaba bana hangi arabayı önerirsiniz

bu opel corsa arabasının birde 1.7 cdti motoru olan varmış onun perfonmansı nasıl acaba.arabadan memnun fakat motordan namemnun isen belki 1.7 cdti motorlu sana uygun olabilir biraz fark verip takas edebilirsin belki .?
  • ford s-max al o zaman. hem performansı çok iyi. hem de gözü bol. Allah gözünü doyursun
  • Dizel alacaksan Toyota Corolla, Auris yada Megane al bence. Focus al derdim ama yeni kasası çıkacak, onuda bekle istersen (birkaç aya kadar gelecek) ona göre karar ver.
  • o arabanın kıymedini bil o arabayı rüyasında göremeyenler var tam bu devrin arabası sağlam ve ekonomik
  • quote:

ya beklentim orta sınıf yüksek performanslı motora sahip ve içerisin de ıvır zıvır koyabileceğim gözler olan orta sınıf bir araç

golf tsi motor.140 hp yada golf gt 170 hp.ıvır zıvır koymaya yer de var.
    yada audi a3 1.4 tfsi yada bekleyin leon 1.4 tfsi motor.bunlarda 125 hp ve turbolu.hem ıvır zıvır gozleri var hem performansli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

yada audi a3 1.4 tfsi yada bekleyin leon 1.4 tfsi motor.bunlarda 125 hp ve turbolu.hem ıvır zıvır gozleri var hem performansli.

böyle seri araçlara ıvır zıvır yeri koymak çok tehlikeli kaza anında bir balyoz gibi inerler. anlınıza zippo yazması çok kötü

• quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

quote:

quote:

böyle seri araçlara ıvır zıvır yeri koymak çok tehlikeli kaza anında bir balyoz gibi inerler. anlınıza zippo yazması çok kötü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

quote:

quote:

dizel ise 2007 toyota corolla. şaşma telefonu nereye koyacağında önemli. Olmadı küçük kese asarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.