Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTI Essentia 2008 model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Meraba bu aractan almayı düşünüyorum kullanımı performansı nasıl, 1,3 motor bu kasada nasıl , bigisi olan arkadaşlardan öneriler alabilirmiyim .. tşkler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-full-orjinal-temiz-82000-de-kacirilmayacak-astra-103229368/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraklein -- 14 Kasım 2012; 23:09:18 >

• Merhaba, güzel ekonomik bir araçtır. Elektronik ufak tefek sıkıntıları olabiliyor onlarıda kalıcı olarak uygun fiyata çözebiliyorsunuz. Klima açık ve yüklü iken sürüşü pek canlı değil, biz servisimizde garantili yazılım yaparak bu şikayetide gideriyoruz. Almayı düşünüyorsanız expertizi konusunda yardımcı olabiliriz.

Kavacık Özel Opel Servisi
  • O paraya Grande Punto öneririm. Daha dolu bir araçtır.
  • ben bu aracın 2011 ini kullanıyorum. genel anlamda sıkıntısı yok. ama servis bazında opel de sıkıntılar var. araçtan performans bekliyorsan
    üzebilir. kalkışta sıkıntı yaşayabilirsin çünkü araç 1400 kg motor 1.3. bu da normal bir durum. ha araç çekmiyor diyenler var yanlış.
    2500 -3000 devirde kullanırsan aracı şahlanıyor. bana sorarsan ben memnunum. yakıtı düşük, vergisi düşük. tam memur arabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2009 Laguna Privilege 1.5 dci
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.