Şimdi Ara

OPEL ASTRA 1.4T ACTİVE SELECT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim aracını değiştirmeye karar verdi ve biz iki araç arasında sıkıştık kaldık,bu aracı kullananlardan gerçekçi yorumlar almk için bu konuyu açtım.Araçlardan birisi Astra 1.4 t active select..bizi tek düşündüren yakıt tüketimi yoksa daha önce 2 tane astra kullanmış bir aile olarak diğer özellikleri hakkında bilgimiz var ve bir de1.4 140 beygirlik motorun geleceği.

• Yapay Zekanın Yanıtı

OPEL ASTRA 1.4T Active Select ile Otomobil Sürüşünün Keyfini Çıkarın

OPEL ASTRA 1.4T Active Select, konfor, verimlilik ve şıklığın mükemmel bir birleşimidir. Bu etkileyici otomobil, modern özellikleri ve dinamik performansıyla sizlere benzersiz bir sürüş deneyimi sunar.

Dinamik Performans

140 beygir gücüne ve 200 Nm tork değerine sahip 1,4 litre turboşarjlı motoru ile ASTRA 1.4T Active Select, etkileyici bir hızlanma ve tepkisellik sunar. 6 ileri manuel şanzımanı, sürüş kontrolünü tamamen elinize almanızı sağlar.

Konfor ve Şıklık

Modern iç mekanı ve ergonomik tasarımı ile ASTRA 1.4T Active Select, konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunar. 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu ile bağlantılı kalmanızı sağlar.

Güvenlik ve Teknoloji

ASTRA 1.4T Active Select, çok sayıda güvenlik ve teknoloji özelliğiyle donatılmıştır. Otomatik Acil Frenleme, Yol Şeridi Takip Asistanı ve Kör Nokta Uyarısı gibi özellikler, güvenli ve emniyetli bir sürüş deneyimi sağlar.

Kullanıcı Yorumları

"OPEL ASTRA 1.4T Active Select ile sürüş gerçekten keyifli. Güçlü motoru ve konforlu iç mekanı ile mükemmel bir seçim." - Kullanıcı Yorumu

Sonuç

OPEL ASTRA 1.4T Active Select, günlük yolculuklar için konforlu, güvenli ve verimli bir seçenektir. Dinamik performansı, modern özellikleri ve şık tasarımı ile sizlere benzersiz bir sürüş deneyimi sunar. ASTRA 1.4T Active Select ile yolda geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de merak ediyorum yakıt tüketimini, kullanan arkadaşlar paylaşabilirler mi?
  • Bende merak ediyorm doğrusu...

Teknik özellik broşürüne göre atmosferik 1,6 lt motordan daha az yakıyor.
    Benzer durum VW Tsi için de geçerli.
    Lakin gaza basınca hissedilir tepki veren bir otomobili sakin kullanabilecek isiniz?
    Muhtemelen hayır. Zaten sakin kullancak birisi neden 1,4 lt turbo motor alsın?

Dolayısyla benim tahmin az tüketim için özen gösterirseniz şehir içinde 8,5 - 9 lt civarı tüketir.
    Keyfini çıkarmak isterseniz en az 10 lt/100 km, abartırsanız 11-12 lt/100 km tüketim olur.

Uzun yol içinde yine 150 km/h civarı hızlarda 12 lt/100km tüketeceğini düşünüyorum.
    Tabi bunları atıyorum. Ancak desteksiz değil...

Kullanalar varsa tüketim değerlerinin paylaşmasını rica ediyorum.
    Opel olmasa da olur. Benzer TSİ vb (renaullun da var, fiatın da var) motorların tüketim değerleri benzer olacaktır...
    Bunlara dair de bilgi verebilen olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 29 Aralık 2011; 14:32:53 >

• ben bi ilanda gördüm araba satılık sahibi ş.içi 45 krş yakıyor demiş araba 5500 km de 10000km den sonra yakıt değeri normala dönebilir 1lt daha düşşe 30-35 krş arası gider gibime gelir acaba buna lpg uygulanıyor mu?
  • hocam ne kadar doğru olur bilmem ama bahsettiğiniz 1.4 turbo 140 hp motor merivada da var düz yolda cc açık olan videoya bakabilirsiniz.http://www.merivaclub.com/opel-yeni-meriva-yakit-tuketimi-t19.0.html;msg2358#msg2358 iki mesaj altında 80 km ile tüketim videosu var.
  • Ben bugün arabamı aldım. Tüm noter,imza işlemlerim bitti, 1.4 Turbo Sport (A.T.), Aracı pazartesi yada salı teslim alacağım, Valla bende çok merak ediyorum yakıt olayını 600-650 km gider gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tween25

Ben bugün arabamı aldım. Tüm noter,imza işlemlerim bitti, 1.4 Turbo Sport (A.T.), Aracı pazartesi yada salı teslim alacağım, Valla bende çok merak ediyorum yakıt olayını 600-650 km gider gibime geliyor.

ş.içi 650 km gitsin siper olur valla ya bnde çok merak ediorum insignia bile 7,5-8 arasında gidio bu motorla ben 1 lt oynayacağını düşünüyorum bence 7 lt yakar ş.içi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar ben opel astra 1.4 turbo enjoy active select aldım arabamın arka stoplarına film cektirmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur cevaplarınızı bekliyorum simdiden teşekkürler
  • bugün 1.4 140 hp cosmo active select sipariş verdim, pazartesi ya da salı aracı teslim alacağım. yakıt tüketiminin çok az olmayacağını biliyorum. ama otomatik şanzuman olmazsa olmazımdı. hoşuma gitti satın aldım umarım pişman olmam. görüşlerimi paylaşırım yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutay

bugün 1.4 140 hp cosmo active select sipariş verdim, pazartesi ya da salı aracı teslim alacağım. yakıt tüketiminin çok az olmayacağını biliyorum. ama otomatik şanzuman olmazsa olmazımdı. hoşuma gitti satın aldım umarım pişman olmam. görüşlerimi paylaşırım yakında.

hocam ne oldu yakıt değerleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

bugün 1.4 140 hp cosmo active select sipariş verdim, pazartesi ya da salı aracı teslim alacağım. yakıt tüketiminin çok az olmayacağını biliyorum. ama otomatik şanzuman olmazsa olmazımdı. hoşuma gitti satın aldım umarım pişman olmam. görüşlerimi paylaşırım yakında.

8.5 / 100 şu an..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

8.5 / 100 şu an..

hmm otomatik için güzel değerler. km kaç oldu acep ?
  • 4700 şuan km.
  • Aracı kullananların kapsamlı bir açıklamasını okumak isterim. 8,5 şu anda demek çok açıklayıcı olmasa gerek.
  • Araçlardan memnunmusunuz 55-60bine otomatik önerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.