arkadaşlar 100 bin km aldım iki üç gün oldu..arabanın tam olarak yakıtını bilmiyorum daha hesaplamadım ama ruhsat işlemlerini halletmeden LPG işine de karar vermeliyim onuda halledip ruhsatı yenilemek istiyorummm.ne yapayımmm..yardımcı olursanız sevinirimmmm.?????
Benim aracım 2004 model Opel Astra G Njoy HB 1.6 16V manuel vites 48.000 km de . Tartarini kiti yaklaşık 15 aydır kullanıyorum. Allah a çok şükür rahatça biniyorum artık ...
kardeş taktır bende alalı 2 ay olacak aşağı yukarı 280 falan yakıyo düz vites günde 25 km yapıyorum 1 depodan fazla yakıyo
bende ne kadar yakar diye hesaplamaya çalışıyorum daha ilk haftam tahminimce 300 320 yakacak gibi geliyor ama bilmiyorum ne yapsam:( hangi kiti önerirsinnn brc levato hangisi????
hemen taktır fazla beklleme kesinlikle. bendede astra 2004 var atiker takılı 4 aydır. problem yok. hangi kit olayına gelince de çok önemli değil yeterki iyi bir ustaya ve iyi bir serviste taktır. zaten aşağı yukarı hepsi italyan ve hepsinin de kalitesi birbirine yakın. opellerde lpg hemen hemen sorunsuz.
quote:
Orjinalden alıntı: aslymn
arkadaşlar 100 bin km aldım iki üç gün oldu..arabanın tam olarak yakıtını bilmiyorum daha hesaplamadım ama ruhsat işlemlerini halletmeden LPG işine de karar vermeliyim onuda halledip ruhsatı yenilemek istiyorummm.ne yapayımmm..yardımcı olursanız sevinirimmmm.?????
İSTANBULDA MI TAKDIRDIN NERDE TAKDIRDINN ÖĞRENEBİLİRMİYİMMM
Dünyada en iyi 3 marka olan PRİNS EKOTEK BRC içinden birisini taktırmanı tavsiye ederim.
arkadaşım opelin anlaşmalı ve en uyumlu lpg kiti BRC ben 2005 astr hb aracıma Ankara opis yetkli servisinde taktırdım unutma opel BRC takıyor ve garanti bozmuyor .
Hangi sehirden kaca aldın öğrenebilirmiyim?
Ankara şuanda peşin 1.500 YTL ye takıyorlar
ankarada peşin 1.400 ytl ye Lovato takıyorlar. Ben kullanıyorum tavsiye ederim. İşçiliğe dikkat gerisi hallolur
Arkadasım bende mart ayında 1400TL ye BRC KİTİ taktırdım, şükür hiç problem yaşamadım bugüne kadar, taktırmanı tavsiye ederim.. benzinli arabaya binmek akıl işi deil gerçekten...
arabanın uyumu nasıl hocam çekişinde felan sorun olmadı deil mii..servise sık sık uğrarsın sorun olur diyorlar sizde öle sorun oldu muuu.birde bu fiyata taksit de oluyr deil mii..?
quote:
arabanın uyumu nasıl hocam çekişinde felan sorun olmadı deil mii..servise sık sık uğrarsın sorun olur diyorlar sizde öle sorun oldu muuu.birde bu fiyata taksit de oluyr deil mii..?
Kesinlikle sorun olmadı,aracın uyumu gayet iyi,çekişteki farkı şahsen hissedemedim ben.. benzinli araba kullanıyormuş gibi kullanıorsun,gaza ,benzine otomatik olarak kendi geçio...
genelde de peşin fiyatına 10-12 taksit yapıolar..
bende duyuyorum sanayiden çıkamayan bi ton insan var buda tamamen montajı yapan ustanın işçiliğiyle ilgili,ilk başlarda benimde tereddütlerim vardı,çok duyuyordum böyle şeyleri,ama şükür ki problem yaşamadım hiç.. gerçekten taktırmanızı tavsiye ederim...
Ayıptır söylemesi bugün aylardan sonra ilk kez gdip 30 ytl lik benzin aldım.Litresi 3.400 falandı yanlış hatırlamıyorsam.Valla içim cızzz etti gerçekten sürekli benzinde kullanmak zorunda kalanlara Allah kolaylık versin.Durumu iyi olanları zaten etkilemez ...
quote:
Orjinalden alıntı: Cure_Sheat87
quote:
Kesinlikle sorun olmadı,aracın uyumu gayet iyi,çekişteki farkı şahsen hissedemedim ben.. benzinli araba kullanıyormuş gibi kullanıorsun,gaza ,benzine otomatik olarak kendi geçio...
genelde de peşin fiyatına 10-12 taksit yapıolar..
bende duyuyorum sanayiden çıkamayan bi ton insan var buda tamamen montajı yapan ustanın işçiliğiyle ilgili,ilk başlarda benimde tereddütlerim vardı,çok duyuyordum böyle şeyleri,ama şükür ki problem yaşamadım hiç.. gerçekten taktırmanızı tavsiye ederim...
sen nerede taktırdın hocam istanbuldamısın sen..nereye hangi servise gideyim bilmiyorumda
bende lpg yok ama opele BRC gider bi ara araştırmıştım.. chevroletlerin sıfırında bile brc ile geliyor
2001 model opel astra elegance araca sahibiz...
tartarini marka sıralı sistem lpg mevcut, yaklaşık 25.000 km oldu bi kere sorun yaptı başka sorun yapmadı
( buji kollarına zarar verdi )
2001 astra elegance var bende. tartarini marka gayet memnunum. otomatik vites, 8,5 lt lpg yakıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme