Aracımda düşük viteste tekleme vardı, opel yetkili servisine götürdüm. Ateşleme bobini arızası olduğunu söylediler. Fiyat olarak orjinal 260 YTL fiyat verdiler. Fakat ben başka yerden sipariş verdim 125 ytl'ye ancak kargo paketini açtığımda DELPHİ yazıyordu, ancak orjinal olmadığını yan sanayii ürünü olduğunu anladım. Aracıma da yeni lpg takdırdım.
Benim sorum şu olacak, bu yan sanayii ürünü orjinalinin yerini tutar mı, başka sorunlar çıkarır mı ? Acil olarak cevap verirseniz çok memnun olurum çünkü eğer olmazsa parçayı iade edeceğim.
Kısa zamanda yanıtlarsanız sevinirim
Saygılarımla
Ya hu hiç bir Allahın kulu yok mu cevap yazacak? nerede ustalar tecrübeli opelciler??
O parça orjinal. Opelin bir çok parçasında Delphi yazar ve hepsi orjinaldir. Gönül rahatlığı ile kullan. Benim Vectra'da bozulmuştu. Bende o civarda bir fiyata almıştım...
quote:
Orjinalden alıntı: kaxq
Merhaba Değerli opelci arkadaşlar ustalar,
Aracımda düşük viteste tekleme vardı, opel yetkili servisine götürdüm. Ateşleme bobini arızası olduğunu söylediler. Fiyat olarak orjinal 260 YTL fiyat verdiler. Fakat ben başka yerden sipariş verdim 125 ytl'ye ancak kargo paketini açtığımda DELPHİ yazıyordu, ancak orjinal olmadığını yan sanayii ürünü olduğunu anladım. Aracıma da yeni lpg takdırdım.
Benim sorum şu olacak, bu yan sanayii ürünü orjinalinin yerini tutar mı, başka sorunlar çıkarır mı ? Acil olarak cevap verirseniz çok memnun olurum çünkü eğer olmazsa parçayı iade edeceğim.
Kısa zamanda yanıtlarsanız sevinirim
Saygılarımla
delphi yazıyorsa hiç merak etme gayet sağlam üründür nerden biliyorsun diyeceksen dizel enjektör emniyet kemeri turbo gibi ürünler yapıyor bildiğim kadarı ile ya amerikan yada fransız bir ürün yanılmıyorsam
baktım araştırdım delphi amerikan menşei bir ürün zaten türkiyedede üretim yapıyordu izmirde galiba opel kapanınca oda fabrikayı taşıdı
Üstadlar hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi bayramlar mutlu yarınlar.
bende astra vardı 210 ytl ye değiştirmiştim orjinali delphi
GEÇMİŞ OLSUM BENDE 4. BOBİNİ KULLANIYORUM..GM YAZMIYANLAR 1000 KM DAYANIYOR...EN SON SERVİSTEN DEĞİŞTİRDİM..MERAK EDİYORUM NASIL GİDİYOR SAĞLAM MI?BOBİNİNİZ...
DELPHİ ve BOSCH, iki yan sanayi devidir. BOSCH Almanlar için ne ise DELPHI de Amerikalılar için odur. Ayrıca otomotiv üretileri kendileri kolay kolay imalat yapmazlar,yan sanayiye yaptırırlar. İçin rahat olsun kısaca yani
bence önemli olan orjinal delpi almak yoksa ÇİNLİLER DE BU YAZIYI YAZIP PİYASAYA SÜRÜYORLAR VE TAMİRCİLERDE BUNU ORJİNAL DİYE KULLANDIRABİLİRLER DİKKAT...........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme