Şimdi Ara

Opel Astra 2009 Cosmo 1.3 CDTI Aracım Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki ilanımdaki araçım satılıktır. Herhangi bir sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-opel-astra-2009-cosmo-1.3-cdti-219228694/detay/

İlan numarası 219228694

• quote:

Orijinalden alıntı: cHoSen1907

Aşağıdaki ilanımdaki araçım satılıktır. Herhangi bir sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-opel-astra-2009-cosmo-1.3-cdti-219228694/detay/

İlan numarası 219228694

Ön kaput neden değişti ne kadar hasar kaydı var bunları ilanda belirtmeniz iyi olurdu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saulu

quote:

Aşağıdaki ilanımdaki araçım satılıktır. Herhangi bir sorunuz olursa buradan sorabilirsiniz.

İlan numarası 219228694

Ön kaput neden değişti ne kadar hasar kaydı var bunları ilanda belirtmeniz iyi olurdu diye

Ön Kaput Kaza kaynaklı değişti.

Kaskodan yetkili serviste değişti.

Kazanın fotografları mevcut.

Tramerde 2 kaza kaydı var biri yukarıda bahsettiğim 1100 tl civarında.

birde 250 liralık bir tramer kaydı var. Fakat bu kaydın ne olduğunu bilmiyorum.

• cHoSen1907 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kazayı siz yaptıysanız çok geçmiş olsun.

Ancak dizel araçlarda önden kaza sıkıntılı oluyor genelde . Alacak arkadaşın detaylı bir expertiz yaptırmasını öneririm .

Hayırlı satışlar

• Önden bir kaza olmadı.

Kazanın resimlerini ekledim. Herhangi bir darbe alınmış bir kaza değil.

Kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın.

Opel Astra 2009 Cosmo 1.3 CDTI Aracım Satılıktır. Opel Astra 2009 Cosmo 1.3 CDTI Aracım Satılıktır.

• Merhaba, araç yokuşlarda ileri geri kayıyor mu ?

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hayır yokuş kalkış desteği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Hayırlı satışlar olsun. Araban çok yakışıklı inşallah değerini bilene gider.
    Ben de yakınlarda kara şimşeğimi (1.6 twinport cosmo) sattım. Sana tavsiyem kaza fotolarını da ilana koyman.

Birkaç sorum olacak; büyük ekrandan kastın renkli CID ekran mı? UHP - Bluetooth var mı? Far yıkama var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high_fi

Merhaba,

Hayırlı satışlar olsun. Araban çok yakışıklı inşallah değerini bilene gider.
    Ben de yakınlarda kara şimşeğimi (1.6 twinport cosmo) sattım. Sana tavsiyem kaza fotolarını da ilana koyman.

Birkaç sorum olacak; büyük ekrandan kastın renkli CID ekran mı? UHP - Bluetooth var mı? Far yıkama var mı?

Teşekkürler.

Hocam Teşekkürler.

Perşembe bir arkadaşıma göstereceğim. Büyük ihtimal ile ona satacağım.

Büyük ekran derken astra'lar olan tek renk LCD ekran dışında 2009 Cosmo modellerinde daha büyük ve renkli ekran ile fabrikadan çıkarttılar. ( Yani sonradan eklenen ekranlardan değil.)

Bu ekranın dokunmatiği ve navigasyonu yoktur.

Bluetooth ve far yıkamada yok.

Kaza resimlerini genel olarak ilana koymayı doğru bulmuyorum. Sonuçta ciddi alıcılar ile mail yada sitelerin pm uygulamaları ile görüşebiliyorsunuz.

Burada farklı bir durum söz konusu forumun bu bölümünde insanlar ilanı nasıl kötülerim gözüyle ilanlara bakıyorlar. Fiyat kaza yada diğer sebeplerden sürekli bir kötüleme yarışı içerisindeler. O yüzden fotoğrafları buraya da ekledim.

• Aracı sahibinden aracılığıyla sattım.

Alan arkadaşa Hayırlı olsun.
  • Ne Kadar'a verdin hocam aracı , bi sakıncası yoksa yazarsan piyasa açısından bizde ona göre takip ederiz bu tarz Araçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38.500'e verdim.

Tabi başka bir araç aldığım ve ödemesini yapacağım için biraz acele sattım. Onuda hesaba katmak gerekiyor.
  • quote:

38.500'e verdim.

Tabi başka bir araç aldığım ve ödemesini yapacağım için biraz acele sattım. Onuda hesaba katmak gerekiyor.

Bir sakıncası yoksa da benden gelsin. Yerine ne aldınız acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel fiyata satmışsınız saka gibi

• cHoSen1907 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.