Şimdi Ara

Opel Astra 2010 HB hakkında bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımda opel astra hb 2010 model (cosmo ya da elegant tam hatırlamıyorum) 20 000 km de çiziksiz boyasız değişensiz siyah renk bir araç var.
    Otomatik vites ve dizel.

Bu araç için 38 000 tl fiyat istiyor.Bu fiyat bu araç için çok değil mi?Şu an ki piyasa fiyatı ne olmalı?
    Teşekkürler...

• 2010 model ve 20 bin km ve temizse fiyatı bana iyi gibi geldi? ben de 20bin km de 1,4 benzinliyi 28 bine almıştım...km de güzel temizse alınabilir...

edit :düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roy84 -- 24 Mart 2013; 17:13:26 >
  • 2010'larda Cosmo veya Elegance yok diye biliyorum. Classic 3 CDTI Essentia + Konfor Pakettir araç far sensörü yağmur sensörü kol dayama vs varsa.
    Ben geçtiğimiz eylül başında bahsettiğiniz aracın 2011 model, 13.000 kilometrede, boyasız, düz vites olanını 38.500'e aldım.
    2010 için o para bence biraz fazla.
  • Bana genel kabul görmüş bir fiyat söyleyebilir misiniz?
  • Aracın internette ilanı varsa öncelikle onu bir paylaşırsanız onun üzerinden yorum yapalım. Bana göre edeceği para 36.000 - 36.500 dür o da en fazla. 38.000 çok 2010 Astra'ya.
  • Aracın internette satılık ilanı henüz yok.Tok satıcı.Tanıdık olduğu için arkadaşım vasıtasıyla bana teklif edildi.Doğru fiyatı anlayabilirsem ona göre bir pazarlık yapacağım.
  • Aracın tam donanım seviyesi nedir ? Bu önemli. Classic 3 Essentia + Konfor paket ise 36.500 TL civarı bir para edecektir. Şimdi hatırladım Easytronic konfor paketlerde ESP, lastik basınç sensörü de vardı düz vitesten farklı olarak. Araç tanıdıktan ve temiz ise 1000 TL indirseniz kafidir diyelim son olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ArM.Gayet net ve doyurucu bilgilerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.