Şimdi Ara

opel astra classic 3 hb sağ far ve tampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın sağ tarafını karda eve gelmeye çalışırken bahçe duvarına vurdum. sağ far çatladı, tampon sağ taraftan tırnaklardan dolayı tam oturmamış gibi duruyor ve ufak tefek çizikler var. çamurlukta sislerde vs. hiçbirşey yok. acaba tampon tırnağı kırılmış mıdır? bir de kaskom opel kasko(allianz) %60 hasarsızlık indirimim var, 1000 tl ye kadar hasarları ücretsiz yapıyorlarmış. o yüzden tampon çok önemli. tırnak kırılmadıysa yerine oturturlar local ufak boyalarla tamponu onarıp farı değiştirdikleri zaman sıkıntı yok. ama tırnak kırıldıysa tamponun komple değişmesi gerekiyormuş. 240 tl far 600 tl de tampon dediğimizde 840 yapıyo ama işçiliği filan da var olunca 1000 tl yi geçiyo. ne yapacağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkank1903 -- 8 Ocak 2013; 11:18:23 >

• servise parça parsını yazın işçiliği ucuz yazın kasko dışına çıkmasın gerisini elden vereyim diye teklif et . olabilir mi bilmiyorum ama bir fikir :)
  • aslında onu düşünmedim değil ama kaskocu bunu kabul ederse zarar eder sonuçta kabul etmek de istemez bence.
  • ayrıca ilginize teşekkürler. yok mu başka fikir verecek ?
  • sanayiye git orda hallederler, tırnaklar kırılsa bile tamponu oraya illaki oturturlar, sağ farı çıkmacılardan çok uygun fiyata bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.