Şimdi Ara

Opel ASTRA GSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım 99 model Opel astra GSI marka arabamı ve cbr 1100 xx motor sikletimi satmaktayım ikiside 99 modeldir. İlgilenenler shimendifer@gmail.com veya 05323006278 numaralı telefondan ulaşabilir

Araba için 12500 motor için 11 000 ytl istemekteyim kilometreleri 85000 ve 32000 şeklindedir.

• bi arkadaş corolla soruyordu kardeşim burda boru gibi GSI duruyor aynı fiyatı bi düşük modelini 1.6 sını alıcama GSI alıırım daha ii son fiyatmı !''
  • Evet son fiyat zaten oldukca uygun fiyat istiyoruz aracı görseniz direk hak verirsiniz idiaa ediyorum daha temizi yok bulan olursa kafadan 1500 ytl daha indiririm fiyatı
  • Astra G kasa değil mi bu ??

Eğer AStra G ise güzel fiyat
  • motoru bilmem ama araba için fiyat gayet uygun
  • s.a arkadas lar ben opel astra gsi almayı dusunuyorum bi sfı modelı var bıde ecotec modelı var bazıları ecotec ıyı dıyor bazıları sfı dıyor 156bg sfi biri 136bg eco
    bende anlamıs degılım hangısı daha ıyı bu konuda yardımcı olursanız arkadaslar cok sagolun sımdıde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut0034

s.a arkadas lar ben opel astra gsi almayı dusunuyorum bi sfı modelı var bıde ecotec modelı var bazıları ecotec ıyı dıyor bazıları sfı dıyor 156bg sfi biri 136bg eco
    bende anlamıs degılım hangısı daha ıyı bu konuda yardımcı olursanız arkadaslar cok sagolun sımdıde...

OhA 10 yıllık konuyu hortlatmışsın şimdi o fiyatlara şahin veriollar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel corsa
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.