Şimdi Ara

Opel Astra Gtc 1.6 Sport 105 hp ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar diyorum ve yeni yılınızı kutluyorum.1ay içerisinde Opel Astra Gtc almak istiyorum kasası oldukça hoşuma gidiyor,size danışmak istediklerim bu aracın piyasası nedir , ilanlarda 28lerde geziyo fiyatlar bu fiyatlara alınır mı ? Benzinde kullanıcam ordan yana bi problemim yok çok yakmasına tamam diyorum. Daha önce vectra kullanmıştık onun yol tutuşu mükemmeldi bu araçta buna benzermidir?Ben km'sinin sorun yaratmıycağını düşünüyorum aksi yönde düşüncesi olan varsa merak ediyorum. Teşekkür ederim.

• Yakıt/performans oranı bi hayli düşük bir araç.Kasa olarak güzel ama içinize siniyorsa alın.
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Şuan hyundai getz 1.4 dohc kullanıyorum onu aratmaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucrec

Yanlış anlamayın ama Hiç bir araba aratmaz getz i bence :) heleki astra hiç aratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

Yanlış anlamayın ama Hiç bir araba aratmaz getz i bence :) heleki astra hiç aratmaz

Ciddi söylüyorum serilik olarak ararsınız.Yakıt oalrakda az yakar.Diğer bütün konularda astra kat kat üstün.
  • K0rkunc kullanıcısına yanıt
    Özellikle yol tutuş ve konfor konusunda bu yoruma katılıyorum :)
    Serilik konusunda haklı olabilirsiniz ama 110 a kadar belki , zaten 140 civarı yol tutuşu berbat hemen arkayı bırakıyo sanırım astra burda öne çıkar.
    Yakıtta ise şuan kullandığım getz lpg'li 33 kuruştan aşağı düşmüyo benzinde 40 kuruştan aşağı , astrada 50 yaksın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sucrec kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi bir araç.
    2 kapı olmak zorunda değilse, honda civic hb 1.8 öneririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-2007-model-honda-civic-type-s-144460471/detay
    http://www.sahibinden.com/honda-civic?a4_max=130000&a5_min=2007&price_min=25000&a1864=51979&price_max=33000&a8=20&a8=62068

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim , ancak genel olarak honda markasına sempatim yok yani şu aracı 20'ye de bıraksalar almam heralde içime sinmez :) (s2000 hariç)

• quote:

Öncelikle teşekkür ederim , ancak genel olarak honda markasına sempatim yok yani şu aracı 20'ye de bıraksalar almam heralde içime sinmez :) (s2000 hariç)

Hyunda coupe'leri beğeniyorsan bi çılgınlık yapıp 2.0 Coupe al derim.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    İnanın hepsine baktım bir araba delisi olaraktan :) arabanın fiyatı max 26 olması gerekiyo , 30 ları görebilseydim 1.16 düşünüyodum aslında.
    Hyundai'nin plastik kalitesi ve yalıtım sorunu beni yeterince çıldırttı serviside cabası :) arabanın heryerine çift taraflı bant çektim
  • quote:

Hyundai'nin plastik kalitesi ve yalıtım sorunu beni yeterince çıldırttı serviside cabası :) arabanın heryerine çift taraflı bant çektim

Getz de olabilir.bütün Hyundai'lerde plastik sesi ve yalıtım sorunu die bişey yok.Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Hyundai'nin Samsundaki yetkili servisi en iyi yetkili servislerden biri diyebilirim.Neyse astra hoşunuza gittiyse ilan sahiplerini arayın konuşun derim.
    Servis işi tamamen şans işidir ben nereye götürsem şansım tutmadı , teşekkür ederim.
  • O değilde hocam getz için iyi kaçıyor idyorlardı hepsi yalanmıydı.Tanıdıklarım öyle diyordu hafif iyi kaçar diyorlardı yakıt olarakta güzel ama arabanın salıncak olduğu için yüksek hızlarda sehir edemediğini 120de titremeye başladığı 140dan sonra yolda sallandığı söyleniyordu.Astra yol tutuşşu iyidir performans ? derim.Clio rsler çok rahat tokatlar opcleri.
  • Valla kalkista bi problem yok aslinda ben lpg'de 175 gördüm son hiz , 120 den sonra cok tikaniyo , cok devirli kullanmak gerekiyo oda asiri yakita sebep oluyor. Araci tanimayan bi surucu getzi cok kolay yoldan cikarir cunku bi anda kayabiliyo hatta giderken arka tekerlerin saga sola oynadigini hissediyorum :) (Bu arada getz 1149 kg cokta hafif degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucrec -- 1 Ocak 2014; 21:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.