Şimdi Ara

Opel astra H 2010 1.6 easytronik far problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çözümleyemediğim bir problem var.
    Opel astra H 2010 model 1.6 eastronik araç aldım ve muayneden farlarla ilgili bir problem nedeniyle geçemiyorum. Ne kadar elektrikçi gezdiysem sigorta kutusunu açıyorlar söküyolar takıyolar.sonuç 0. Problem şu:direksiyon yanındaki far açma yuvarlak anahtarı 0 konumundan park konumuna getirince park lambası ve kısa far aynı anda yanıyor.2.kademe yani kısa fara getirince farlar aynı şekilde yanmaya devam ediyor ama bu seferde göstergede kısa far işareti yanmıyor.Kısa far lambası göstergede zaten hiç yanmıyor.Biz böyle kullanıyorduk. lpg yi ne zaman ruhsata işletmeye karar verdik,o zaman muayneden kaldık. 1 haftadır gezmediğim elektronikçi kalmadı.LPG montajında mı oldu diye gittim baktırdım. Onunlada alakası yok.Bugün biri konfor beyninden kaynaklanıyor olabilir dedi.Yetkili Servise bırakmayı düşünüyorum.Ancak servislerde işin çakallığına kaçar diye çekiniyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmış biri var mıdır? İstanbul anadolu yakasındayım. Yorum ve yardımlarınızı beklerim.

Opel astra H 2010 1.6 easytronik far problemiOpel astra H 2010 1.6 easytronik far problemiOpel astra H 2010 1.6 easytronik far problemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.