Şimdi Ara

Opel Astra H easytronic F Arizasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 6 ay önce aldigim arabam 2 defa F Arizasi verdi bu süreçte.

Bilgisayara soktum kalici bi hasar gözükmuyor gecici bir ariza dedi beyinci.

Durduk yere F Vermiyor ne zaman arabaya yüklenirsem cok asilirsam ozaman F Arizasi veriyor

Aküm 65 lik ve Tesisat var sizce bundan dolayimidir.Bu arada F Arizasi Verdikden sonra kapatiyorum 1 DK Sonra çaliştirip

yola devam ediyorum yani yolda birakmadi hiç

• Neden verdigi ariza kodunda yaziyordur. Nerdense otarafa yonelmeli hid. Basinci yetmiyor olabilir elektrik tesisatinda şase problemi olabilir veya temas. Koda gore gitmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. 2005 1.6 easytronik aracımın debriyaj hidroliğini (dot4) değiştirdim ama değiştirmez olaydım. Hiç bi hata vermeyen araba değiştirdikten sonra F arızası vermeye başladı. Dediğiniz gibi 5 dakika aç kapa yapıp bekleyince normale dönüyor ve şanzımanda hiç bi sıkıntı yok. Bi fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkaneker F kullanıcısına yanıt
    Benim ki aküdendi hocam tesisati söktüm problem kalmadi.Ama sizin ki neden böyle yapmiş anlamadim dogrusu
  • Bende de tesisat var sanırım sıkıntı aküden.

• h kasa astraların elektronik alt yapısı çok narin. iç aydınlatmaya led ampul taktırdığımda sigorta atmıştı. canbus tu sanırım adı modifikasyona müsaade etmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA L
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.