Şimdi Ara

opel astra h kasa önerirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar benim 1999 model opel astra g (sedan) kasa arabam var ve gayet memnunum fakat artık model yükseltmek istiyorum 2008-2010 arası bi araç alacağımdan iki seçenek var astra g ve astra h kasalar.Hangisini alayım tam emin değilim en azından astra h kasasını kullananlar veya bilgisi olanların yorumlarını merak ediyorum bana yardım ederseniz sevinirim sedan kasa almak tercihimdir

• 2008'den beri Astra H dizel araç kullanıyorum.
    Araç bu süreç içerisinde bakım haricinde servise girmedi, düşük yak. tüketimi, düşük vergi , fiyatına gore iyi sayılabilecek malzeme kalitesi ve çok iyi bir 2. el piyasası ile hiç pişman etmedi(halen sıfır km aldığım fiyatın üstüne satabiliyorum).

Bundan bir sonraki aracımda muhtemelen astra yeni jenerasyon olacaktır.
  • yorumun için teşekkürler motor 1.3 kalkışta veya yokuş yukarı yollarda gidişi nasıl? Bir tanıdık kullanıyordu bana hızlanma biraz yavaş ama hızlandığında muhteşem bir araba diyordu . bir kullanıcı olarak bu görüşü doğrumu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harada001

Kolay gelsin arkadaşlar benim 1999 model opel astra g (sedan) kasa arabam var ve gayet memnunum fakat artık model yükseltmek istiyorum 2008-2010 arası bi araç alacağımdan iki seçenek var astra g ve astra h kasalar.Hangisini alayım tam emin değilim en azından astra h kasasını kullananlar veya bilgisi olanların yorumlarını merak ediyorum bana yardım ederseniz sevinirim sedan kasa almak tercihimdir

Şunu öneririm
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-doktordan-opel-astra-cosmo-140-hp-tam-otomatik-ozel-yapim-214895636/detay/

• Teşekkür ederim kardeşim ama satılmış bu araç ve ben biraz araç hakkında yorum almak istiyorum ona göre hangi kasasını alcağıma karar vereceğim
  • Arkadaşlar araç hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim
  • Bizde 2012 model 1.6 116 HP var gayet seri ve güzel araç. Ağır araç olduğu için B Sınıfı araç gibi seri kalkmaz fakat diğer hızlarda su gibi giden araç yol tutuşu 10 numara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harada001

Kolay gelsin arkadaşlar benim 1999 model opel astra g (sedan) kasa arabam var ve gayet memnunum fakat artık model yükseltmek istiyorum 2008-2010 arası bi araç alacağımdan iki seçenek var astra g ve astra h kasalar.Hangisini alayım tam emin değilim en azından astra h kasasını kullananlar veya bilgisi olanların yorumlarını merak ediyorum bana yardım ederseniz sevinirim sedan kasa almak tercihimdir

Otomatik 1.6 benzinli 40 krs falan yakar abim kullaniyo yeni aldi.tüp takacam dedi 23 krs falan yakiyomus .fiyati 42 bin tl 2010 model otomatik orjinal navigasyon vs . güzel arac ama
     opel astra h kasa önerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.