Merhaba arkadaşlar.. Bir çok konu açılmış bir çok şeye değinilmiş ama herkeste farklı bir yorum ve farklı bir amaç vardı.. Bu yüzden kendi konumu açmak istedim.. Başlıktan da anlaşıldığı gibi Astra J ile ilgili danışmak istediğim şeyler var.. Bende şuan emektar bir 97 1.4 Brodway RN var.. Haliyle artık değişim zamanı geldi ve geçiyor.. Ama yakıt tüketiminden ve performansından inanılmaz memnunum.. Astra J almak istiyorum ama yakıt tüketiminde üzmeyecek,performansta da ezilmeyecek J istiyorum.. 1.3 ecoflex ve 1.4 105Hp arasında seçim yapamıyorum.. Sizin tecrübeleriniz ve bilginizden yararlanmak istersek ne önerirsiniz ?
brkyozgmsB
kullanıcısına yanıt
2012 astra 1.4 turbo 140 bg. var bende yakıt tüketimi yaklaşık şehirçi 6,5-7,5 lt. civarında değişiyor normal kullanımda devirli kullanırsan tabii bu oranlar yükseliyor eh ister istemez bazen 140 bg. i denemek isteyebilirsiniz hızlanması performansı bence çok iyi. ben tavsiye ederim ama kendime hakim olup fazla gaza basmıyorum bunu da belirteyim. uzun yolda km de 38 krş civarında (sabit hızla) yakmakta.