Şimdi Ara

Opel Astra J 3D Havuzlu Paspas Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Astra J Kasa için yeni çektiğimiz bir video ürünün araç içinde nasıl durduğu kalitesi ve tüm ayrıntıları bu videoda izleyebilirsiniz.3D Havuzlu Paspaslar ile ilgili aklınızda soru işareti kalmaması için paylaşıyorum.
    Opel Astra J Paspas Videosu

• Arka paspasların görüntüsü çok kısa. Ön koltuk altına denk gelen ön köşeleri tam görünmüyor sanki? Video süresi yarı yarıya ön-arka paspas görüntüsü olsa daha iyi olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Arka paspasların görüntüsü çok kısa. Ön koltuk altına denk gelen ön köşeleri tam görünmüyor sanki? Video süresi yarı yarıya ön-arka paspas görüntüsü olsa daha iyi olacakmış

İlk deneme çekimleri olduğu için bazı acemilikler mevcut :)
  • ön paspaslarla ilgili aklımdaki sorulara cevap bulabildim. Lakin arka paspaslarıda ön koltukları ileri çekip ayrıntılı şekilde çekebilseydiniz iyi olurdu. Yine de temsili foto koymayıp tam olarak neyi sattığını göstermek çok akıllıca ve gerekli.
  • Arkadaşlar şehir dışında olduğum için eklenen videoları burada paylaşamadım bir çok arabanın videosu şuan da hazırda mevcut fırsat buldukça marka marka tüm videoları atacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.