Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gulr.faruk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.768
Cevap
129
Favori
256.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ön göğüs orta kısmında cama doğru hoparlör kapağı gibi birşey var hocam içini aç soket va ne varsa orada tam oturt geri kapat, ses oradan geliyor
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum bir deneyim yarın. Kolay mı açma kapama işi?
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Buraya atmıştım video geçen sene,bulursam linki atarım yine (YouTube linki)
  • 110-130 km gibi hızlarda araçta titreme oluşuyor. Rot balans yaptırdım. Lastikçi dedi ki araç olduğu yerde fazla durmuş. Onunla alakalı dedi. Sizde durum nedir?
    Bende ona göre çözüm varsa bulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRush -- 28 Kasım 2024; 2:45:7 >
    Bende de benzer bir ses var, parçayı söküp içerisine baktım oynayan herhangi bir parça olmadığı gibi ses de oradan değil daha iç kısımlardan geliyor gibiydi. Sanki havalandırma yönlendirme kapaklarından geliyor gibi.
  • MrRush kullanıcısına yanıt

hocam özellikle 100lü hızlarda belli kısa bir aralıkta titreme varsa balanstandır. balans sonrası devam mı ediyor peki? olduğu yerde fazla durmuş neymiş ya   hani 1 yıl durdu da lastiğin formu mu değişti ondan mı titriyor.

• maniax kullanıcısına yanıt

Balans sonrası aynı şekilde devam ediyor. Başka bir lastikçiye daha gidicem gibi.

Eğer lastiklerde sorun varsa Hunter marka balans cihazı olan bir yer bulabilirseniz. Youtube da videolarından gördüğüm. Jant ve lastiğe 2 yönlü balans yapıyorlardı.

Jantı ayrı lastiği ayrı noktalarda işaretleyip, sonra jantı lastiğin içinde döndürerek işaretleri hizalayıp ona göre balans ağırlığı ekliyorlardı.

Bakım fiyatı soran bir hocamız olmuştu. Ekim ayında 7800 tl ye yaptırdım, km dolmadığı için buji değişimi yapmadılar. O da olsa 10 civarı olacakmış

Böyle saçma bir açıklama görmedim. Araba 20 yıl dahi dursa rot balansında bir sorun olmaması lazım. Kaldi ki maksimum kaç gün kaç hafta duracak ki rot balansı etkilensin.
  • Kusura bakmayın ama çok takıntılisiniz böyle ne olduğu belli olmayan malzemeleri alıp ne olduğu belli olmayan ustalara gidip araçlara daha çok zarar veriyorsunuz sonra markaya kusur atıyorsunuz
  • pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt
    Marka sahibi misiniz? Kusur varsa söylenir ,konuşulur,çözüm aranır,bu doğal bir süreçtir. Bir araçta bir olumsuz birşey varsa kullanıcısı için bunu ifade edebilir,bundan daha doğal bir durum yok.

Yağmurlu havalarda sağa sola dönen direksiyondan seslerin gelmesi ,ve iç aksamlarda trim sesleri olması astranın olmazsa olmazı haline gelmiş.

Her yerde dile getiyorum,PSA bünyesindeki araçları adam akıllı PDI kontrolleri yapılmıyor cama PDI etiketi vurulup, geçiliyor.Ve bir çok sorunun kaynağı aslında bu. Neler neler gördüm ve tanık oldum.Anlatmaya kalkışsam dermanım yetmez.
  • 2.yıl bakımı 10900 tuttu. Bujiler değişti. Balatalar bitik dediler ama serviste değiştirmedim. 8200 tl dediler ona. Bosh veya eurorepar önerir misiniz? Balatalar garantiyi etkilemiyor değil mi?
  • brkygrkn B kullanıcısına yanıt

Bendeki ses de öyle hocam. Havalandırmadan geliyor tıkırtı şeklinde. Ama bir ara arkadaşın dediği gibi hoparlöre de bakacağım

Kac binde hocam arac balata bitmis
  • pleasurefenerbahce P kullanıcısına yanıt
    30 binde araç. Dışarıda bir baktıracağım ne durumda diye. Ama her gün yokuşlu bir yolda git gel yapıyoruz. Frenli iniyoruz falan bitmiş de olabilir, bakıcaz artık. Ama fiyat pahalı geldi biraz. Uzun zamandır değiştirmemiştim.

Not yukarıdaki fiyat sadece ön set içinmiş. Çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 29 Kasım 2024; 15:30:8 >
    Çok önemli değil ama dikkat ediyorum çoğu astranın bağaj kapağı yamuk. Çamurluğun keskin çizgisi ile kapaktaki çizgi tutmuyor birbirini. Bir taraf daha yukarıda oluyor ötekine göre.

Euroreparda daha uygun,garantiyi bozmaz

• Herkese selamlar, bir kaç haftadır hava soğuduğundan beri geçen sene kışın duymadığım ama bu sene karşılaştığım, ilk çalıştırmada 1-2 dakika kadar süren, devir ile birlikte hızlanıp yavaşlayan bir metal vurma sesi geliyor. Kısa süre içinde normal çalışma sesine dönüyor. Karşılaşan var mı?
  • Frkntsy F kullanıcısına yanıt
    Ben de İstanbul' dayım. Yalastiğinden devam edicem. Sürtünme sesi benden de geliyor. Yeni araçların balataları daha çevreci olduğu için farkli bir materyalden üretiliyormuş. Bu sesleri yapması normal diye okudum çoğu araştırmamda. Yeni Mercedes' ler ve Bmw lerde de bu sorundan bahsedenler olmuş. Ayrıca bu çevrecilik ayağına daha erken biten balatalarmış bunlar. Çevrecilik mantığı biraz duygusal...
  • Mekatronist M kullanıcısına yanıt
    Anlatan Adamlaryoutube
    Ne Nedir? | 3 Silindirli Motorların Sorunu Ne? | Alınır mı?
    https://www.youtube.com/watch?si=5XfrfcOI2HxAnQ0Y&v=YkwLq8pmwxc&feature=youtu.be

Titreşim ile ilgili detayli bilgi.

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.