Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
129
Favori
256.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm doğrudur,bakimi gelmis gibi düşündüm.
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    Bu konuda burdan bizleri de bilgilendirirsen sorunla ilgili bilgi sahibi oluruz.

hocam kırmızı yanıp sönen motor arıza lambası mı, ingiliz anahtarı mı, yağ seviyesi lambası mı? duruma göre değişir. aracı ilk çalıştırdığınızda yağ seviyesi sorunsuz demiyor ve yağ lambası yanıp sönüyorsa yağ seviyesi düşmüş demek olabilir basitçe. ama tabi arkadaşların da dediği gibi malum 1.2 puretechlerde her ne kadar güncel kayışlarda çok sıkıntı olmadığı söylense de yağ pompasında vs tıkanıklık da olabilir. vakit kaybetmeden servise gidin, ortaya çıkacaktır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniax -- 11 Aralık 2024; 22:20:17 >
    Hocam kaç model araç ? Yeni serilerde triger sorunu yok diyorlardı ?
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Var. Külliyen yalan.
    Yok değil maalesef, sadece triger kayışı daha farklı,biraz daha fazla dayanıyor o kadar,sonuçta motor aynı
  • Bende de geçen gün aşırı dik bir rampada bıraktıktan sonra ilk çalıştırmada yağ eksik uyarısı verdi. Düzlüğe gelince kapayıp açtım düzeldi. Böyle bir uyarı hiç almadım kaç araba kullandım. Yağ değişiminden sonra 2000km oldu daha.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

niyetlenmiştik demekki aynı srounlar ile devam ediyor vazgeçmek en iyisi. bu motoru bitirdiler heralde zaten yeni üretim olmayacak 1.2 zincirli ve mild hibrit ıslak çift kavrama şanzıman ile gelecekmiş artık. mart gibi gelir muhtemelen.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkürler.

Onda da şanzımanı bozdular. Böyle güzel bir tam otomatik varken, bakım parça değişimi gerektiren debriyajlı sisteme karşıyım ben. En iyi PSA kombinasyonu bence 1.6 puretech 180hp 8 ileri aisin. Keşke gelseydi.

• Salma kullanıcısına yanıt
    Islak çift kavrama çoğu araçta kullanılan bir şanzıman çeşiti. Kuru dsg tarzı olsaydı kötü kombinasyon derdim
  • Araca sahip değilim ama fiyatına göre beğendiğim bir araç. Kayışla ilgili sorunlardan endişelenmemek adına aşağıdaki linkteki zincir dönüşüm kiti ile kayıştan zincire geçiş yapılabilirmi?

OPEL ASTRA L 2022www.puretechtimingchain.com
    Home
    https://www.puretechtimingchain.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 13 Aralık 2024; 23:2:2 >
  • fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Kayisi ,zincire ceviren bir set mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhoca

Kayisi ,zincire ceviren bir set mi bu?

Öyle yazıyor. Hollandadaymış.Belki yaptıran, bilgisi olan vardır diye merak ettim. İnstagram sayfasında aşağıdaki resmi paylaşmış.

OPEL ASTRA L 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 13 Aralık 2024; 23:13:10 >
    Yaptıran olacagini sanmiyorum çünkü araclar cok yeni daha. Ama triger ile ilgili bir sorun gözükmüyor şimdilik. 70 binde triger değişeni gördüm. 50-55 bin lerden olup da halen triger değişimi gerektirmeyen araclar da var. (Kayista catlak,deforme görünmüyor) Bizde simdilik üzerimize düşen uygun yag ile motor bakimlarini yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhoca -- 13 Aralık 2024; 23:33:58 >
  • iki gündür, aracı park edip gidiyorum ve geri geldiğimde arka sol lambası yanık oluyor. ekstra olarak da aracı çalıştırdığımda sol sinyali yanıyor. sinyal kolunun kendi kendine çekilmesi garip geldi. böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba? bugün de park ettim ama henüz bu sorun tekrarlamadı.
    Kimse yaptırmaz hocam böyle birşey, garantisi devam eden araçlar halen, garantisi varken kim gidip motoruna bu müdahaleyi yaptırır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 15 Aralık 2024; 16:50:2 >
  • lacheros L kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde bir özellik açık sizde,ismini unuttum ama böyle sola veya sağa işaretin açık olması için bir durum vardı,belli koşullar için,kılavuzda yazıyor bakarsanız görürsünüz.Siz yanlışlıkla bunu aktif etmişsiniz, tek kullanımlık bir durum,daha sonrasında arama tekrar binip indiğiniz için pasif olmuş.Bir daha yapmaz,takı siz yine onu aktif etmezseniz.İsmini unuttum, aklıma gelince yazarım
  • lacheros L kullanıcısına yanıt
    Aractan inince sinyal kolunu ne tarafa cekerseniz o taraf yanıyor diye biliyorum.
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

kılavuza baktım ama aşağıdaki gibi bir şey buldum, bunu mu kastediyorsunuz acaba? Burada sıkıntı şu ben aracı park ettikten sonra herhangi bir şekilde böyle bir işlem yapmıyorum. Yanlışlıkla hareket ettirmiş olabilirim diyorum ama böyle bir hareketi unutmam pek mümkün değil.

OPEL ASTRA L 2022
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.