Şimdi Ara

OPEL ASTRA L 2022 (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maniax Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.763
Cevap
128
Favori
256.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba astra elektrikli kullanıyorum şoför kapısi alt tarafindan inanilmaz soguk geliyor sol tarafım üşüyor kalorifer vs açık iken bile sol tarafdaki havalandırma yönlendirmesini ayarlıyorum yinede soguk geliyor kapı tarafindan.var mi böyle bir şikayeti olan?

• ozgurr1903 O kullanıcısına yanıt

İlk defa duyuyorum. Acaba kapi fitili yerinden cikmis olabilir mi?

• Eurorepar da eurorepar ön balata değişimi 1750 tl ye yaptırdım bilginize. Servisin 4/1 fiyatı
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

Mantıklı olmuş. Eurorepar zaten Stellantis grubuna ait. Üretimlerinde belirli bir kaliteyi gözetiyorlardır, hem de garantiyi de bozmuyor.

• Selamlar. Son zamanlarda yağmurlu hava bolca olduğundan direksiyonu sağa çevirirken sağ ön taraftan bir sürtünme sesi gibi ses geliyor. Tek yönde oluyor bu durum. Daha önce yaşayan var mı?

• akhoca A kullanıcısına yanıt

fitiller yerinde görünüyor.alt eşik tarafindan geliyor cogunlukla

• Salma kullanıcısına yanıt

evet bildiğim kadarıyla çoğu kişide var. ben de yaşıyorum. hatta yağmur yapmadığı zamanlarda bile geliyor bazen direksiyondan da.

• Motor arıza lambası yandı bakım zamanı geldi diye oysa geçen yıl nisanda bakıma girdi 2023 model ve 23 bin km de. Bu lambayı silmenin bir yolu yok mu?
  • rogersin R kullanıcısına yanıt

hocam benim de 25 binde şuan bende de bayadır yanıyor görmezden geliyorum ben 30 bin bakımına kadar artık.

• Bu çok saçma ve sinir bozucu çünkü bakım zamanı gelmedi.

Orada o işaretin yanmasının rahatsızlığı yanında aracın bazı özelliklerini koruma altına almak için pasifize ediyor bu ışık yandıktan sonra. Mesela start - stop sistemi. Araç beyninde 10 k km. de bu işareti yakmaya başlıyor, ama ülkemizde 15 k km. bakım aralığı. Bunu sıfırlamanın da yolunu hâlâ öğrenebilmiş değiliz. Serviste ustalara sordum durumu izah ederek, sanki namus koruyor gibi “söylemeyiz” dedi.
  • acinac42 A kullanıcısına yanıt

Hocam çok kafaya taktım müşteri hizmetlerini aradım bana servise gideceksin dediler, bir şey bildikleri de yok az önce youtube videosu izledim vauxhall de göstermiş adam ve hallettim çok basit. Kontakt kapalıyken soldaki sinyal kolundaki onay butonuna basılı tutun ve kontağı açın ekranda 10dan geriye sayıyor ve motor lambası sönüyor.

• özkonak50 Ö kullanıcısına yanıt

Hocam çözümü yazdım hiç bekleme onu görmek eziyet.

https://www.youtube.com/shorts/opWK6tn25sk?si=7bXBs-Ss7HsFU6OP

• Merhaba, ilk bakım ile ilgili merak ettiğim bir şey var 10000 km'de mi yapılmalı? yoksa normal bakım aralığı olan 15000 km'de mi? Teşekkürler.

• Aracımda motor yağı uyarısı verdi kırmızı yanıp sönüyor devamlı. 24 bin km.de ve ilk bakımı 14 binkm de yapılmış yetkili serviste
    Servise git kral ihmale gelmez
    1. Yilina yaklasiyor mu bakim?
    Geçmiş olsun, 1.2 Puretech motor şakaya gelmez biran önce servise gösterin
  • akhoca A kullanıcısına yanıt
    Bakım zamanı olsa idi anahtar işareti çıkardı, bu yanıp sönen motor göstergesi kötü haber
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.