Şimdi Ara

Opel Astra mı VW Jetta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 araba arasından hangisi daha iyidir?

Opel Astra 1.6 CDTi Sport 136 PS

VW Jetta 1.6 TDİ Comfortline/Highline 105 PS

Nedenleriyle birlikte yazarsanız iyi olur. Birde araç 2. el alınacak.

Kendi fikrim olarak; VW daha kaliteli geliyor ama aynı fiyatlara Volkswagen'in sunduğu donanımlar çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

Motor avantajı nedeni ile Astra

Alıntıları Göster
    Tartışmasız Astra.
    Nedenleri:

1-Donanımı daha iyi
    2-6 ileri vites
    3-İkinci el olarak daha uygun fiyatlı
    4-Malzeme ve işçiliği daha iyi
    5-Görünüşü daha iyi

Astra'nın eksiği olarak servisini söyleyebilirim ama VW servisinin de Opel'den arta kalır yanı yok.
  • Hocam aynı fiyata A markası B markasından daha fazla donanım sunuyorsa mantıkla olan A markasından satın almaktır. vw ve opel yerine başka karşılaştırmalarda olsa aynı şeyi söylerdim. Mesele vw veya opel değil.

Kendi fikrim olaraksa jetta daha kalitesiz geliyor.Özelilkle malzeme kalitesi konusunda jetta golf ve Passat'ın gerisinde. Aslında vw jetta ya üvey evlat muamelesi yapıyor diyebiliriz. Bana göre Astra daha kaliteli geliyor.

Ayrıca jetta ve astra tip olarak birbirleriyle kıyaslanabilecek araçlar değil. Astra bildiğin sportif görünümüyle gençlere hitap eden bir araç, jetta ise tarzı olmayan, dikdörtgen şeklinde tekdüze bir tasarımla bana göre Passat almaya gücü yetmeyen orta yaş ve üstü kitleye hitap eden bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 9 Temmuz 2015; 4:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Hocam aynı fiyata A markası B markasından daha fazla donanım sunuyorsa mantıkla olan A markasından satın almaktır. vw ve opel yerine başka karşılaştırmalarda olsa aynı şeyi söylerdim. Mesele vw veya opel değil.

Kendi fikrim olaraksa jetta daha kalitesiz geliyor.Özelilkle malzeme kalitesi konusunda jetta golf ve Passat'ın gerisinde. Aslında vw jetta ya üvey evlat muamelesi yapıyor diyebiliriz. Bana göre Astra daha kaliteli geliyor.

Ayrıca jetta ve astra tip olarak birbirleriyle kıyaslanabilecek araçlar değil. Astra bildiğin sportif görünümüyle gençlere hitap eden bir araç, jetta ise tarzı olmayan, dikdörtgen şeklinde tekdüze bir tasarımla bana göre Passat almaya gücü yetmeyen orta yaş ve üstü kitleye hitap eden bir araç.
    Kesinlikle Jetta.

• jetta meksika yapımı iç kısımdaki işçilik ve malzeme kalitesi düşük. motor konusunda da astra dan oldukça geride ki zaten sınıfında en geride motor kısmında.

fazla uzatmicam jettanin iç hacim ve bagaj hacmi dışında hiç bi artısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Kesinlikle Jetta.

Hocam astraya göre bariz + larını söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

quote:

Kesinlikle Jetta.

Alıntıları Göster
    Yorumunuz için teşekkürler hocam, muhtemelen astra alınacak gibi duruyor ama sizin başka şuna da baksan iyi olur diyebileceğiniz bir tavsiyeniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

jetta meksika yapımı iç kısımdaki işçilik ve malzeme kalitesi düşük. motor konusunda da astra dan oldukça geride ki zaten sınıfında en geride motor kısmında.

Aynen hocam
    Astra 10.1 sn 0-100
    Jetta 11.7 sn 0-100

Ayrıca Astra 6 vites Jetta 5 vites bunun da yakıtı etkileyeceğini düşünüyorum. Astra daha önde duruyor bence şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

jetta meksika yapımı iç kısımdaki işçilik ve malzeme kalitesi düşük. motor konusunda da astra dan oldukça geride ki zaten sınıfında en geride motor kısmında.

Aynen hocam
    Astra 10.1 sn 0-100
    Jetta 11.7 sn 0-100

Ayrıca Astra 6 vites Jetta 5 vites bunun da yakıtı etkileyeceğini düşünüyorum. Astra daha önde duruyor bence şuan.

Alıntıları Göster
    Dizel jetta 81-86 arası ben olsam cosmo astra alırdım aynı fiyata geliyor.Ekletebiliyorsamda sunroof ekletirdim.

Edit:Pardon ikinci el yazisini okumamisim.2.elde hangisinin donanimi ustun gelirse onu alirdim.Ayni olursa motor-sanziman olarak astra onde oldugu icin astra tercihim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 9 Temmuz 2015; 5:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Dizel jetta 81-86 arası ben olsam cosmo astra alırdım aynı fiyata geliyor.Ekletebiliyorsamda sunroof ekletirdim.

Edit:Pardon ikinci el yazisini okumamisim.2.elde hangisinin donanimi ustun gelirse onu alirdim.Ayni olursa motor-sanziman olarak astra onde oldugu icin astra tercihim olurdu.

Alıntıları Göster
    astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

astra

Alıntıları Göster
    Jetta Satmaya kalktığınız zaman astradan edeceğiniz zarar büyük olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

astra

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vagus35

Alıntıları Göster
    Tartışmasız Astra.
    Nedenleri:

1-Donanımı daha iyi
    2-6 ileri vites
    3-İkinci el olarak daha uygun fiyatlı
    4-Malzeme ve işçiliği daha iyi
    5-Görünüşü daha iyi

Astra'nın eksiği olarak servisini söyleyebilirim ama VW servisinin de Opel'den arta kalır yanı yok.
  • Hepinize teşekkür ederim başka bişey daha sormak istiyorum. Şuan bizde 1.2 TSi Jetta var. Yol tutuşu iyi geliyor bana, astra nin yol tutuşu ve güvenliği nasıldır ?
    Ayrıca çok da önemli olmayan başka bişey sorayım. Jettanin ses sistemi çok hoşuma gidiyor astraninki nasıldır jettaya göre ?

• quote:

Hepinize teşekkür ederim başka bişey daha sormak istiyorum. Şuan bizde 1.2 TSi Jetta var. Yol tutuşu iyi geliyor bana, astra nin yol tutuşu ve güvenliği nasıldır ?
    Ayrıca çok da önemli olmayan başka bişey sorayım. Jettanin ses sistemi çok hoşuma gidiyor astraninki nasıldır jettaya göre ?
    kalite bu ikili arasında tercih sebebi olamayacaktır, kaliteleri yakın, motor farkıyla astra alırım
  • Octavia al madem Jetta olacaksa.

• quote:

quote:

Kesinlikle Jetta.

Bunu demeyecektin işte, çünkü kendi de bilmiyor

İçgüdüsel olarak Jetta diyor

• quote:

Hepinize teşekkür ederim başka bişey daha sormak istiyorum. Şuan bizde 1.2 TSi Jetta var. Yol tutuşu iyi geliyor bana, astra nin yol tutuşu ve güvenliği nasıldır ?

Aynı aracın dizeli seçenekleriniz arasında olduğuna göre değişimde belirleyici nedeniniz yakıt tüketimi galiba. Tecrübelerinize göre 1.2 TSI'nin yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Jetta alırsan çok pişman olursun şirket aracı olarak kullanıyorduk,Binici olarak o Paraları versem intihar ederdim.

ek olarak bu araba mı

yoksa bu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 9 Temmuz 2015; 21:38:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

Jetta alırsan çok pişman olursun şirket aracı olarak kullanıyorduk,Binici olarak o Paraları versem intihar ederdim.

ek olarak bu araba mı

yoksa bu mu

Valla üstte biri demiş zaten, jetta almayı düşünen biri octavia almalı

Yukardan iki araç arasında astra derim. Ama ben olsam başka bir araç alırdım, onu da tahmin etmişsinizdir

• astranin kalitesi jettanin icinden gecer kardes meksika uretimi araba sana nasil kaliteki geldi onu cozemedim ben her acidan astra alinir motorundan kalitesine kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 9 Temmuz 2015; 18:38:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.