Şimdi Ara

OPEL ASTRA SEDAN 1.6CDTİ 136 PS İZLENİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta sport model astra 1.6 cdti 136 ps sedan aracımı aldım 2015 model 0 km 70 bin tl ye
    yakıt konusunda tereddütlerim vardı lakin gayet makul geliyor bana uzun yolda 130km nin altına düşmedim 180-190 gördüğümde oldu 5.5 litre yaktı şehiriçinde ise 6-6.5 arasında geziniyorum performans derseniz araç çok iyi atak 2 bin devirden sonra baya iyi jetta felan rakip olamaz performansta cidden memnun oldum arabadan alacaklara tavsiye ederim iyi günleer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sütçüler gelecek şimdi

• Ne kadar tüketim gerçekleştirmiştir bilmem ama sıfır araba ile o kadar basılmaz. Arabaya binmeden önce kullanım klavuzunu bir okuyun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Ne kadar tüketim gerçekleştirmiştir bilmem ama sıfır araba ile o kadar basılmaz. Arabaya binmeden önce kullanım klavuzunu bir okuyun derim.

ne kadar basmamız gerekiyor?

nasip olursa bende 3.18i yi pazartesi teslim alacağım ve ilk sürüşte sınırları zorlamak istiyorum.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim alınca eve kadar sakin sakin kullanın. Kullanım klavuzunda kaç km boyunca aracı zorlamamanız gerektiğini yazıyor.
  • quote:

Aracı teslim alınca eve kadar sakin sakin kullanın. Kullanım klavuzunda kaç km boyunca aracı zorlamamanız gerektiğini yazıyor.

teşekkür ederim. dikkat edeceğim.

konu sahibi aracınız hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin.
  • Astra sedan eski kasa kac yil daha uretilecek bilen var mi? Astra H gibi olacak sanirim yillarca devam edecek K cikmasina ragmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sedan kasası şimdilik değişmeyecek sıfır araçla fazla basılmaz ama 500 km yol geldim son 100 kmde sıkıştırdım bundan önceki aracımda 0 dı ondada aynı şekilde ve inanın hiç birşey değişmiyor eskidendi o rodaj 5000 km sonra yakıtınız düşer felan ve izolasyon yol tutuş gerçekten başarılı

• Eskisi gibi rodaj süresi yok ama motor segman ve pistonlarının aşırı aşınmaması için belli bir süre aracın motorunun zorlanmaması gerekiyor. Bu süre firmadan firmaya değişiyor kimi 1000 kimi 2000 kimi 5000 km boyunca motorun zorlanmaması gerektiğini belirtiyor. Bu nedenle kullanım klavuzunda yazan önerilere uymanız aracınızın motorunun uzun ömürlü olması için iyi olacaktır.
  • quote:

Eskisi gibi rodaj süresi yok ama motor segman ve pistonlarının aşırı aşınmaması için belli bir süre aracın motorunun zorlanmaması gerekiyor. Bu süre firmadan firmaya değişiyor kimi 1000 kimi 2000 kimi 5000 km boyunca motorun zorlanmaması gerektiğini belirtiyor. Bu nedenle kullanım klavuzunda yazan önerilere uymanız aracınızın motorunun uzun ömürlü olması için iyi olacaktır.

uyarınız için tekrar teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

OPEL ASTRA SEDAN 1.6CDTİ 136 PS İZLENİM

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Astra sedan eski kasa kac yil daha uretilecek bilen var mi? Astra H gibi olacak sanirim yillarca devam edecek K cikmasina ragmen.

Yenisi ne zaman geliyor bilginiz var mı hocam ?
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • Hayırlı olsun 2013 1.4T Sedan Sport kullanıyorum. Tek şikayetim direksiyon biraz hissiz
  • 70 e nerden aldınız Hocam? Güle güle kullanın.
  • O biraz tanıdık vesilesiyle oldu yoksa bayi fiyatı 83 bin tl gibi bir rakam aynen direksiyon yüksek hızlarda sertleşmiyor o dikkatimi çekiyor ama çok takılmıyorum çünkü araç yolundan sapmıyor saplanıyor yola aracım 1000 km de 250 kmdeyken depo fulledim hala bitmedi çeyreğe yakın depom var en az 1 yılı var oda bayiler kesin değil diyor

• Bir tanıdığım geçen ay 73 bine almıştı aynı aracı ankaradan, hayırlı olsun güle güle kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 25 Mart 2016; 18:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Astra sedan eski kasa kac yil daha uretilecek bilen var mi? Astra H gibi olacak sanirim yillarca devam edecek K cikmasina ragmen.

Yenisi ne zaman geliyor bilginiz var mı hocam ?

Bende bilmiyorum ki hocam, belki bilen vardır diye sorayım dedim.
  • Ben binmistim
    Araba gayet iyi gidiyor.
    Yol tutusuda cok iyi
    Fakat malzeme kalitesini begenmedim.
    Suspansiyon konforu orta
    Konsol tasarimi cok karisik,bence kotu.
    Koltuklar iyi sarmiyor.
    Benim bindigimde kol dayama bile yoktu,cok kotu bir durum
    Ic genisligi ise yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Ne kadar tüketim gerçekleştirmiştir bilmem ama sıfır araba ile o kadar basılmaz. Arabaya binmeden önce kullanım klavuzunu bir okuyun derim.

nasip olursa bende 3.18i yi pazartesi teslim alacağım ve ilk sürüşte sınırları zorlamak istiyorum.

Abi seni severim falanda her üç mesajından ikisinde de 3.18 deme yav.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Abi seni severim falanda her üç mesajından ikisinde de 3.18 deme yav.

kardeşim o niyetle yazmadım bee

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.