Şimdi Ara

opel astra sedan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2012 Opel Astra Sedan 1.3 CDTi Dizel‐ 90 HP Enjoy Plus almayı düşünüyorum hayatımda hiç opele binmedim ve hakkında hiç bir fikrim yok. şuan 44250 TL fiyat verdiler.
    bu arabanın artı ve eksileri nelerdir.
    1.3 90 Hp bu kasayı kaldırıyormu.
    44000 TL ye başka bir araç tavsiye edermisiniz.

• Performans olarak fazla beklentiniz olmasın sonuçta 1.3 dizel. Ama idare ediyor yani.

Fiyat güzel. Araba güzel. İsterseniz chip tuning yada power box taktırabilirsiniz.

Sağlam ve tok arabadır
  • cevabın için teşekkür ederim. ben hız sınırlarına uyarak giderim. ş.arası 110-130 arası giderim. şehir içi duruma göre değişiyor. yokuşlarda sıkıntı olurmu birde motor küçük olduğu için turboyu yermi?
  • Biraz beklersen çok daha iyi bir fiyata alabileceğini düşünüyorum. Biz mayıs'ta 42.500'e aldık aynı arabayı.

-Şehir içi fazla yakıyor. 7 litreyi buluyor.
    -Birinci vitesi görece olarak yetersiz.
    -Fiyatına göre mükemmel araba ama:)
  • aracı kullanmadım bilmiyorum ama forumda okuduklarıma göre 1 ve 2. viteste çok hantak kalıyormuş
  • arabayı buradaki yorumlara göre almayı düşünüyorum. birde aralık ortasında yada sonlarına doğru almayı düşünüyorum. bayilerin kota sorunu olduğu yada elinde araba kalır fiyat düşer diye pusudayım.
  • Sis farsız, jant kapaklı opak renk polo 40.000 tl olunca bu fiyat gayet normal

Tabi yinede bekleyin derim ama millet deli gibi sıfır araba alıyor daha artabilir fiyatlar
  • Hb'ini tavsiye ederim.Sedanın yol tutuşu bile daha kötü tasarım desen hb'in bozması olduğu belli ve hb'in performansı daha iyi hb daha fazla tutuluyor ve bunları iki aracı da kullandıktan sonra yazıyorum.İlk iki vitesi hantal 1.3 dizelin.Ama yokuşlarda yığılma vs. kesinlikle yok.1800 devirden sonra araba şahlanıyor desem yeridir ama ilk devirler cansız.Tükeitimi oldukça az.Sağlam,tok araba tavsiye ederim.Süspansiyonları biraz sert.Donanımı fiyatına göre süper.Ben geçen yıl hb 2011 dizel konfor paketli 35500 e aldım.
  • 4 aydır kullanıyorum..1 viteste hantal kaldığı doğru ama eğer büyük beklentileriniz yoksa 2 vitesten sonra gayet yeterli bir performans sunuyor..Yakıt tüketimi oldukça iyi ve 6 . viteste 2000 devirde 110 la gitmek çok güzel.Motor sesi yok denecek kadar az...Yol tutuşu gayet tatminkar araba arkasını bırakmıyor..Bunun sayesinde uçuruma inmekten kurtuldum hala anlayamıyorum nasıl döndü o hızda arkasını bırakmadan..Kötü bir özelliği kesinlikle her ne kadar yol tutuşuna büyük bir artısı olsa da konforu çok d
    şüren sert süspansiyonları..Araba beşik gibi sallanıyor sinirleniyorum bundan dolayı :)..Ses sistemi kötü net güzel bir ses yok arabada.Yokuşlarda aracı devirden düşürmez iseniz sıkıntı yaşamazsınız..Arabayı dağda kullanan biri olarak söylüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

4 aydır kullanıyorum..1 viteste hantal kaldığı doğru ama eğer büyük beklentileriniz yoksa 2 vitesten sonra gayet yeterli bir performans sunuyor..Yakıt tüketimi oldukça iyi ve 6 . viteste 2000 devirde 110 la gitmek çok güzel.Motor sesi yok denecek kadar az...Yol tutuşu gayet tatminkar araba arkasını bırakmıyor..Bunun sayesinde uçuruma inmekten kurtuldum hala anlayamıyorum nasıl döndü o hızda arkasını bırakmadan..Kötü bir özelliği kesinlikle her ne kadar yol tutuşuna büyük bir artısı olsa da konforu çok d
    şüren sert süspansiyonları..Araba beşik gibi sallanıyor sinirleniyorum bundan dolayı :)..Ses sistemi kötü net güzel bir ses yok arabada.Yokuşlarda aracı devirden düşürmez iseniz sıkıntı yaşamazsınız..Arabayı dağda kullanan biri olarak söylüyorum..

Altına imzamı atarım

• aynı arabayı 111.yıl serisi çıktığında 37.000 tl'ye almıştık 1.3 dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

4 aydır kullanıyorum..1 viteste hantal kaldığı doğru ama eğer büyük beklentileriniz yoksa 2 vitesten sonra gayet yeterli bir performans sunuyor..Yakıt tüketimi oldukça iyi ve 6 . viteste 2000 devirde 110 la gitmek çok güzel.Motor sesi yok denecek kadar az...Yol tutuşu gayet tatminkar araba arkasını bırakmıyor..Bunun sayesinde uçuruma inmekten kurtuldum hala anlayamıyorum nasıl döndü o hızda arkasını bırakmadan..Kötü bir özelliği kesinlikle her ne kadar yol tutuşuna büyük bir artısı olsa da konforu çok d

Arkadaş özetlemiş.. Araç ekonomi aracı, performans beklemek doğru değil ama, yine de basmayanlar için yeterli. 111. yıl serisi olarak konular mevcut opel astra forumunda. Ayrıca tüketimle ilgili açtığım konuyu da seninle paylaşırım

http://forum.donanimhaber.com/m_54595639/mpage_1/f_/key_bir,tuketim,hikayesi//tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.