Bildirim
OpEl AsTrA vs MeGaNe II HB ?????

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tabiki opel al -
lafı bile olmaz hemen astrayı alırdım.honda golf veya mazda3 desen tamam işin zor derdim . ama meganla karşılaştırma sakın astra yı . -
bul opel al. -
Hiç düşünmene gerek yok... Opel al... Yeni astra ile ancak golfü kıyaslayabilirsin. -
TABİKİ ASTRA -
Bende arkadaşlara katılıyorum bencede OPEL.Bir alman ile bir fransızı aynı kefeye koymayalım -
Arkadaşlar; ben de astra ya doğru eğilim içindeydim ama "sikayetvar.com" a girince gördüm ki listenin en üst sırasında opel var ve yeni astralarla ilgili şikayetler de azımsanmayacak kadar çok. ne olacak şimdi..nasıl gönül rahatlığıya binlerce liramızı astraya yatıracaz?? -
MEGANE YE PARA VERİLMEZ MADEM PARA VERİYORSUN SAĞLAM Bİ ARABA AL GERÇİ İKİSİDE Bİ BAKIMA AYNI BİRİSİ BARİZ BİLDİĞİN TENEKE SORUN ÇIKARTMIYOR DİĞERİ SAĞLAM ARABA AMA SORUN ÜSTÜNE SORUN ÇIKARTIYOR BENCE SEN O PARAYA VW GOLF VEYA JETTAYA BAK OLMADI MAZDA 3 E BAK ZATEN BAKMAN DURUMUNDA %99 ALACAKSINDIR DONANIM OLARAK MAZDA 3 ASTRADAN DA OPELDENDE ÇOK İYİ DONANIMA SAHİP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotary_power -- 12 Mayıs 2006; 14:54:53 > -
temmuza kadar bekleme astra yı al.
mazda 3 ü de incelemeni tavsye ederim -
astra al bak keyfine
görünümü bile yeter -
easytronik hakkında iyi şeyler duymuyoruz bence ya megane ı bekle yada başka bir ürüne yönel -
Al astranı bak keyfine dostum bahsettiğin araçlar kıyaslanmaz bile ama bana sorarsan 1.3 CDTI 90 hp olanını al derim -
Ben de 2005 yeni astra easytronic var. Hiç bir sorunu yok. Bizim millete rahat batıyor. Araç mükemmel. İster otomatik ister manuel kullanabiliyorsunuz. Her türlü konfor var. Easytronicle ilgili merak ettiğin birşey varsa cevaplayayım. -
astra al sikayetvar.com ve opelzede.com 1 üye daha kaza nsın
-
35 milyar verip de megane (benzinli) alınmaz hani...renault nun en iyi arabası laguna...diğerleri piyasa arabası...bence golfu de bir düşün... -
C4 1,6 HDİ 110 HP 34000 YTL FİYATLA ALABİLİRSİN. -
hocam bence vw veya mazdaya yönel şikayet sitelerine girip bi bak mazda dan ne kadar şikayet var opelden ne kadar şikayet var ama şunuda belirteyim hepsi sorun yaşatacak diye de bir şey söz konusu değil çok sevdiğim bi ablamda 2005 corsa var daha tık demedi ama mazdayı inceleyip kararını ondan sonra vermeni tavsiye ederim -
opel iyide ondan satmış okadar meganenin yanından geçmez en fazla satılan hb.
-
quote:
Orjinalden alıntı: rotary_power
MEGANE YE PARA VERİLMEZ MADEM PARA VERİYORSUN SAĞLAM Bİ ARABA AL GERÇİ İKİSİDE Bİ BAKIMA AYNI BİRİSİ BARİZ BİLDİĞİN TENEKE SORUN ÇIKARTMIYOR DİĞERİ SAĞLAM ARABA AMA SORUN ÜSTÜNE SORUN ÇIKARTIYOR BENCE SEN O PARAYA VW GOLF VEYA JETTAYA BAK OLMADI MAZDA 3 E BAK ZATEN BAKMAN DURUMUNDA %99 ALACAKSINDIR DONANIM OLARAK MAZDA 3 ASTRADAN DA OPELDENDE ÇOK İYİ DONANIMA SAHİP
komik olmus ama nappim
bence makjaylı megane astra dan daha ii, git dene begendigini al kardeş
Benzer içerikler
- chevrolet türkiye
- hyundai accent 1.5 gls milenyum kasa nasıl
- renault 19 europa en çok tutulan modeli hangisi
- polo en dolu paket hangisi
- honda civic yorum
- 35 tfsi ne demek
- byd 2025 modelleri
- en az yakan arabalar
- byd han 2025
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X