aracım vectra b 1997 model ve çok zor durumdayım ... gerçek ustalardan yardım bekliyorum... hararet 90 civarına geldiğinde aniden gaz pedalına yüklenildiğinde ,egsozdan patlarmış gibi beyaz bir duman çıkıyor öyleki resmen duman bulutu oluyor ve yağ eksiliyor, yaklaşık 2 senedir bu arıza ile uğraşıyorum ,siboplar ,komple eksoz ,katalatik konvektör,sekmanlar 3 er kez elden geçti ve değişti en son motor yapıldı (rekteve), yinede bu patlar gibi olan duman kesilmedi normal devirde ve orta sıcaklıkta arabada hiçbir problem yok arabada egsoz rengide çok normal ,üstelik bir kez dumanı attımı uzun süre tekrar duman atmıyor . Devamlı duman atmadığından pek raslanır bir durumda değil çok usta gezdim ama böyle bir arıza duymamışlar bile , yaklaşık bir senedir aynı özel servis araba ile ilgileniyor onlarda çıldırmak üzere bu hafta tekrar motor açtılar sibopçuda rektevecide en ufak hata bulamadılar üs kapağın sağlam olduğunu ancak yine çıma bir kapakla değiştrip denemeyi düşünüyorlar şu anda garantiden yapıyorlar ama çözecekler gibi durmuyor bu arada benimde 3000 ytl gitti Bu halde arabayı satmayıda yakıştırmıyorum kendime USTALAR LÜTFEN YARDIM
2 yıldan beri aynı servismi ve aynı sorun ve garanti ..
şapka çıkartıyorum size ve servisinize ..eyüp sultan sabrı varmış sizde de ..helal olsun
yaklaşık bir senedir aynı servis ,daha önce başka maceralarda oldu