Şimdi Ara

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
130.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla comboda en sewdim yanlarından biride yakıtı yaklaşık 800 km gittik 1 depo anca boşaldı Konfora gelince bana göre Combo daha konforlu.Bizimkisi Combo City Plus + Spor Paketi.Biz toplam 6 kişi gittik herkes çok rahat oturdu yer sıkıntısı olmadan.Bagajda yeterince alan veriyor kargo için Yinede dediğim gibi zewkler tartışılmaz.Ama bana göre Combo 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bahwet

walla comboda en sewdim yanlarından biride yakıtı yaklaşık 800 km gittik 1 depo anca boşaldı Konfora gelince bana göre Combo daha konforlu.Bizimkisi Combo City Plus + Spor Paketi.Biz toplam 6 kişi gittik herkes çok rahat oturdu yer sıkıntısı olmadan.Bagajda yeterince alan veriyor kargo için Yinede dediğim gibi zewkler tartışılmaz.Ama bana göre Combo 10 numara

Bendensin

• as.a arkadaşlar size sorularım olacak.combo tipi araçlardan hoşlanıyorum ve combo fiyatı gayet makul görünüyor.ama fazla b i bilgim yok bu araçlar hakkında.1.3 dizel combolar çekiş sorunu yaşar mı?bu araçlar ruhsatta ticari mi binek mi geçiyor?1.3 dizel ortalama ne kadar yakar?rahjatsızlık verdiğimn için özür diler.kaptanlara hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim...
  • Arkadaşlar 1 hafta önce 2006 Model 2.El 1.3 Combo City Plus+A.C+SP almış bulunmaktayım.Arabayı almadan bu başlıktaki her sayfayı her satırı okudum görüş beyan eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Araç tek kelimeyle mükemmel yıllarca reno şahin doğanla boşa ömrümü tüketmişim meğerse hiç OTOMOBİLE binmemişim otomobil diyorum çünkü ticari sınıfta olmasına rağmen konfor performans harika direkt binek araçta hissediyorsunuz arabadan inesim gelmiyor daha yol olsada gitsem diyorum kardeşim ALIN ALIN ALIN DAHA FAZLA DÜŞÜNMEYİN . . !
  • selam arkadaşlar 32 400 e city plus fiyatlar fena düştü jant kapaklı 1.3 hatta 21 e veriolar arıcam
    biz 4 kişiyiz valizimiz oluo ticari değil geniş olması bakımından kullanıcaz az yaksın istiyoruz rahat olsun istriyoruz okudukalrıma göre beklenitlerimi karşılıyacak 2007 symbolum war bunu değiştirip alıcam fark görürürmüyüm... 1,4 75 hp ben 1,3 75 diesel alıcam ne diosunuz???
  • Artık 1.3ler üretimden kalkıyor..
    Combonun kasası DEĞİŞMİYOR sadece bikaç yeri değişcek ama kasa aynı kasa.. 1.4 95 ve 1.7 100 küsür beygir duyduklaırm. 1.3 artık üretimden kalkıcakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Combo_GTS

Artık 1.3ler üretimden kalkıyor..
    Combonun kasası DEĞİŞMİYOR sadece bikaç yeri değişcek ama kasa aynı kasa.. 1.4 95 ve 1.7 100 küsür beygir duyduklaırm. 1.3 artık üretimden kalkıcakmış

Bakalım 1.4 ler nasıl olacak. İlk başlarda kendi aracımın performansından çok şikayetçiydim. Önceki arabam 1.6, 110 Hp idi. Combo beni baya üzmüştü. 15,000 km bakımında araca karbon temizliği yaptırdım. Fişek oldu fişek. tanıyamıyorum vallahi...
  • kötü yakıt aldıysanız kurum olmuştur o yüzden bor kullanmanızı öneririm her bakımdan sonra
  • aslşında olaya kendi açımdan bakarsak şu an comboyla(full) connect2009(full) aynı paraya vericekelr aam aklım fordda daha yeni daha sağlam gelio kasa bana combo önü daha dar forun sabit ve oldukça geniş daha ağır araç ve motorda büyük 1.3 diğeride zaman zamana ağır kalıcak çünkü aile+bagaj vs..virajalrda iyi olduğu sölenio kullanamdım ama fordunda yol tutuşu sağlam yüksek olması bana güven verio birde direkson kutusu arızası aklımı çeldi.. bence.... combo değişikliğe gitmeli yıllardır aynı tas aynı hamam diebilriz değişik bi tarz yapamlı ticari ara için bunu yapablir ama şirketin durumuda iyiyie gitmio.. diğer markalar altında kaldı sanırım...
  • s.a arkadaşlar size sorularım olacak.combo tipi araçlardan hoşlanıyorum ve combo fiyatı gayet makul görünüyor.ama fazla b i bilgim yok bu araçlar hakkında.1.3 dizel combolar çekiş sorunu yaşar mı?bu araçlar ruhsatta ticari mi binek mi geçiyor?1.3 dizel ortalama ne kadar yakar?rahjatsızlık verdiğimn için özür diler.kaptanlara hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancakmak05

s.a arkadaşlar size sorularım olacak.combo tipi araçlardan hoşlanıyorum ve combo fiyatı gayet makul görünüyor.ama fazla b i bilgim yok bu araçlar hakkında.1.3 dizel combolar çekiş sorunu yaşar mı?bu araçlar ruhsatta ticari mi binek mi geçiyor?1.3 dizel ortalama ne kadar yakar?rahjatsızlık verdiğimn için özür diler.kaptanlara hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim...

Ruhsatta yandan camlı çift sıra koltuklu kamyonet olarak geçiyor. Araçtan çok memnunum. Performans genel olrak başarılı. Tüketim klima kapalıyken düşük fakat yaz günü klima açınca hem çekişde bir düşme oluyor hem de tüketim artıyor. İlk bakımda kurumlanma tepit edildi ve servis tarafından karbon temizliği yapıldı. Şimdi eskisinden de daha iyi tam fişek oldu araba...

• arkadaşlar bende 2007 Model Opel combo 1.3 city spor paketlisi var.Alırken her arabayı araştırdım

Bana göre liste şöyle

1-caddy
    2-opel combo
    3-ford
    4-fiat
    5-Dacia
    6-Kangoo
    7-peugeot

Ama fiyat-performans olarak düşünürseniz tartışmasız opel combo derim.Çünkü caddy'de herşey opsiyonel.Arabanın fiyatı 38 binleri filan aşıyor.Ayrıca opel'in iç hacmi tartışmasız en geniş hacim bence.Her araca bindim.Arkadaşların dediğine katılıyorum, Fiat doblo belli bir zaman sonra pert oluyor, orası burası devamlı arıza çıkartıyor, ama çekişi çok iyi.

1.3'ün tek dezavantajı çekişi, ama oda çok sıkmıyor canınızı...

Ford , çok yakıt yakıyor.

Opel'de iç hacim ve konfor çok iyi, birazda servisi pahalı.(Diğer servislerin ücretlerini bilmiyorum)

Birde bu scr belgesi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Benim araç camlı koltuklu, ama ticari olarak aldık.Scr zorunluluğu var mı acaba ?

• mrb arkadaşlar,
    ben bu sınıfta bütün araçları kullandım. tecrübeli biri olarak combo derim ha 45 milyarı çöpe atacak olan varsa caddy alabilir. Motor performansı olarak caddy hariç hepsinden ama hepsinden iyidir (Bu dediklerim 1.3 için geçerlidir). inanmayanlar gidip en yakın opel bayinde test sürüşü yapabilir. yok ben caddy ede kafa tutacam diyen olursa combo 1.7 CDTI onunda test sürüşüne gidebilirler. özellikle gitmenizi tavsiye ediyorum hem caddye hem comboya bakalım hangisinin motor performansı daha iyi hangisi daha çok hız yapıyor. konfor diyorsunuz konfor arka koltukta rahat oturabilmektir. çoğu arabada ayaklarınız koltuğa sıkışır. comboda ayak ayak üstüne atın isterseniz. birde HELEZON YAY var comboda ve diğer hiçbirinde yok. yakıta gelelim en az yakan yine combodur koklar mazotu adeta. (özellikle 1.3 motor) benim anlamadığım performan olarak en iyi, konfor olarak en iyi, yakıt olarak en az yakan araba için bu olumsuz yorumlar niye. (ki has bir alman markasıdır opel, şu an insignia ile de orta sınıfın lideridir) Ayrıca yol tutuşuda en iyi olan combodur ve ispatlanmıştır bu.

1. connect : kamyon gibi mazot yakar, kalastan farkı yok arabanın. bazıları yağda yaktığını söylüyor ama ben görmedim.

2. peugeot partner - citroen berlingo - reno kango : bunlar hakkında hiç konusmuyacam canınız yerde emanet bi şekilde gidiyorsunuz.

3. caddy: 45 milyar fiyat arabada çelik jant yok birtane torpido yok. arka koltukta oturanların vay haline çukurlarda bozuk zeminlerde sarsıntılar yapıyor. balataları çabuk bitiyor. özellikle baskı balatası. inanmayanlar googlede her 10 000 kmde baskı balatası biten araçların resimlerini görebilir(adamlar VW fabrikasının önünde ptotesto yapıyor)

Diyeceklerim bunlardır kim ne marka isterse bunları göz önüne getirip alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanliklar_prensi -- 11 Eylül 2009; 18:28:14 >

• Eminimki Combonun ön taradını Opel Corsaya benzetmeselerdi şu ankinin iki katı fazla satardı hatta liderliğe bile oynardı.
    Çünkü araçta ne ararsan var yaa hem az yakıyor,hem konforlu,hem yol tutuşu harika,iç mekan kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

aslşında olaya kendi açımdan bakarsak şu an comboyla(full) connect2009(full) aynı paraya vericekelr aam aklım fordda daha yeni daha sağlam gelio kasa bana combo önü daha dar forun sabit ve oldukça geniş daha ağır araç ve motorda büyük 1.3 diğeride zaman zamana ağır kalıcak çünkü aile+bagaj vs..virajalrda iyi olduğu sölenio kullanamdım ama fordunda yol tutuşu sağlam yüksek olması bana güven verio birde direkson kutusu arızası aklımı çeldi.. bence.... combo değişikliğe gitmeli yıllardır aynı tas aynı hamam diebilriz değişik bi tarz yapamlı ticari ara için bunu yapablir ama şirketin durumuda iyiyie gitmio.. diğer markalar altında kaldı sanırım...

alırsın ford olursun petrolcülerle dost...

alırsın combo tanımazsın hiç bir petrolcüyü...

bir de şu caddy meraklıları için o nebiçim bir iç döşeme öyle yaa... resmen sunta kesmiş adamlar.. bu kadar mı değer veriliyir müşteriye...

• Bu tutmamış hali mi?

Artık fazla alınmamasının sebebi 350 senedir kasasının yenilenmemesi, hatta bir makyaj bile görmemesi
  • Abi bana birı göstersin şehir içi şehir dışı karışık km.de 150 ykr yakan bi ticari araç Hemide 1,7 motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazRaiL53

Abi bana birı göstersin şehir içi şehir dışı karışık km.de 150 ykr yakan bi ticari araç Hemide 1,7 motor

gösteriyorum. COMBO :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantsert

arkadaşlar bende 2007 Model Opel combo 1.3 city spor paketlisi var.Alırken her arabayı araştırdım

Bana göre liste şöyle

1-caddy
    2-opel combo
    3-ford
    4-fiat
    5-Dacia
    6-Kangoo
    7-peugeot

Ama fiyat-performans olarak düşünürseniz tartışmasız opel combo derim.Çünkü caddy'de herşey opsiyonel.Arabanın fiyatı 38 binleri filan aşıyor.Ayrıca opel'in iç hacmi tartışmasız en geniş hacim bence.Her araca bindim.Arkadaşların dediğine katılıyorum, Fiat doblo belli bir zaman sonra pert oluyor, orası burası devamlı arıza çıkartıyor, ama çekişi çok iyi.

1.3'ün tek dezavantajı çekişi, ama oda çok sıkmıyor canınızı...

Ford , çok yakıt yakıyor.

Opel'de iç hacim ve konfor çok iyi, birazda servisi pahalı.(Diğer servislerin ücretlerini bilmiyorum)

Birde bu scr belgesi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Benim araç camlı koltuklu, ama ticari olarak aldık.Scr zorunluluğu var mı acaba ?

geçmiş sayfalara bakın, comboyu en çok savunanlardan birisi de benim. hala da fiyat-kalite olarak en iyi seçim combo.
    ama eleştirirken duygusal değil mantıklı olmakta fayda var, hatta fayda yok, eleştiri öyle yapılır..
    comboyu o kadar savunup, tavsiye edip combo alabildim mi? hayır. o zamanki fiyatlandırmadan dolayı connect aldık, 110 luk, gayet de memnunuz. combo kadar az yakmıyor ama üstün olduğu yerler de var. hacim konusunda ise sınıfının en genişlerinden connect. combo ise malumunuz, dar biraz. o yüzden genişlik ve ferahlıkta kıyaslama yaparken dikkat..

• Connect bagaj hacmi olarak büyük dogru ama oturma pozisyonu ve diz mesafesi gibi konularda comboyu geçemez
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.