Şimdi Ara

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI? (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
130.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar combo neden tutmadı size söylüyorum tek sebebi OPEL e olan önyargılı yaklaşım bunun nedeni is zamanında 93-99 arası opel in Türkiye piyasasını alt üst edip üstüne araba olmaması
    o zaman lar oplei alamayıp kıskananlar şimdi anti opelci olmuşlar milleti yanlış fikirlerle yanıltıyolar !!!!

Size soruyorum ki çoğu arkadaşım bu fikirleri beyan ettiler
    1.Fiyat olarak donanımı ve kalitesi bu kadar iyi bir araç var mı???
    2.Performans açısından bu kadar iyi olan var mı? bakınız test verileerine. (caddy hariç o da 1,3 e kıyaslarsam)
    3.Diz mesafesi benim için en önemli olan bu, bu kadar iyi olan var mı ?
    4.Ruhsatta yazdığı gibi kamyonet değilde araba hissi veren var mı?
    5.Bi de üstüne bu kadar yakıt tasarrufu sağlaya biliyolrar mı ?

Arkadaşlar Cady nin göğüsü hariç combodan bence iyi bi tarafı yok hemen hemen aynılar ve o paraya bence alınmaz.

• comboda tutulmyacak bir yan göremiyorum sadece tercih meselesi .1000 km yi 1 depoyla alan bir araç konfor desen fazlasıyla var,virajlarda en keyif vereni,malzemesi kaliteli.dolu bir araç(ctiy plus sp),sağlam bir araç.begenmeyen sadece tipini begenmez..begenmeyenlerin çoğunun bir kaç bahanesi var yok corsanın üzerine yapılıyor yok kronik hataları var filan...bi gidip kangoo ve caddy hangi aracın üzerine yapılıyor onu araştırın?birde hangi arabnn kronik hatası yokki?combolarda bi ara sadece direksiyon kutusu problemliydi oda halloldu artık problem yok.allah aşkına arızası olamayan kusuru olmayan bir tek araç varmı acaba karalamak için demedklerini bırakmıyorlar comboya halbuki fıstık gibi araba alan doya doya biner.ben dier araçları kötülemiyorum onlar güzel araçlar hepsinin artıları var eksileri var sonuçta bu çok normal. benim combomu aldığım yer aynı zmanda citröen bayisiydi tanıdık vasıtasyla aldım aracı adamın dedği laf berlingo combonun yanına yaklaşamaz kalitede ama görünümü daha güzel geliyor insanlara o yüzden çok satıyor dedi..kimse caddy nin connect in kalitesini nkar edemez ama combonunkinide inkar etmeyin.

• yeni combo 1.7 tdi aldım daha önceleri cady vs. hepsini kullandım bazen yolda sapıtabiliyorum kendimi taksi kullanıyor sanıyorum yere yakın oturma pozisyonu herşeye deger
  • bana kalırsa opel combo alınacak en ıdeal tıcarı arac.ben 2003-2004 yıllarında kullandım hem yakıt hem konfor hem de kapasıte olarak her kurusunu hakeden bır arac.su sıralar yenı bır arac alıcam ve combo sayesınde aklımda yer eden opel den corsa alıcam.
  • neden mi tofaş yüz karamız bu soruyu çok saçma buldum tofaş al kestirmeden öbür dünyaya yerleş bu tofaş sewerlere söylüyorum o arabayla içinizde kaza yapıp kurtulan varmı bende tofaşa gıcık oluyorum
  • Kötü bir başlık ,kötü bir konu ve art niyetli bir tarz.

Hiç istemesemde yazmakzorundayım, bu başlığa en uygun cevap 'EŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR'
  • Arkadaşlar bu sene ilk 6 ay vergisini kaç para ödediniz hesaplarken panelvan olarakmı yoksa kamyonet olarakmı hesaplanıyor combolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

Arkadaşlar bu sene ilk 6 ay vergisini kaç para ödediniz hesaplarken panelvan olarakmı yoksa kamyonet olarakmı hesaplanıyor combolar

yardımcı olacak arkadaş yokmu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: snwr

comboda tutulmyacak bir yan göremiyorum sadece tercih meselesi .1000 km yi 1 depoyla alan bir araç konfor desen fazlasıyla var,virajlarda en keyif vereni,malzemesi kaliteli.dolu bir araç(ctiy plus sp),sağlam bir araç.begenmeyen sadece tipini begenmez..begenmeyenlerin çoğunun bir kaç bahanesi var yok corsanın üzerine yapılıyor yok kronik hataları var filan...bi gidip kangoo ve caddy hangi aracın üzerine yapılıyor onu araştırın?birde hangi arabnn kronik hatası yokki?combolarda bi ara sadece direksiyon kutusu problemliydi oda halloldu artık problem yok.allah aşkına arızası olamayan kusuru olmayan bir tek araç varmı acaba karalamak için demedklerini bırakmıyorlar comboya halbuki fıstık gibi araba alan doya doya biner.ben dier araçları kötülemiyorum onlar güzel araçlar hepsinin artıları var eksileri var sonuçta bu çok normal. benim combomu aldığım yer aynı zmanda citröen bayisiydi tanıdık vasıtasyla aldım aracı adamın dedği laf berlingo combonun yanına yaklaşamaz kalitede ama görünümü daha güzel geliyor insanlara o yüzden çok satıyor dedi..kimse caddy nin connect in kalitesini nkar edemez ama combonunkinide inkar etmeyin.

corsa uzun burnu ıtıcı tıpsız duruyor
    corsa uzerıne ypılıyor dıyenlere soruyorum savundukları caddyde touran uzerıne yapılıyor neden tutuluyor mersedeste denedı neden tutmadı cunkı once tıpıne bakıyoruz o burun bu araca yakısmı vergısı 600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazır -- 2 Mart 2010; 3:48:06 >

• bence opel comboya gereken titizliği göstermedi
    bunu illa teknik yada şekil görüntü olarak algılamayın,fordu connect için ne kadar reklam yaptığını,vw nin caddy için ne kadar reklam harcaması yaptığını biliyoruz
  • bence yapması gereken guncel burnunu yenı corsa burnuyla deyıstırmek
  • http://www.araba.com/2653317/Opel%20Combo%201.3%20CDT%C4%B0%20City%20Plus

Bu arabayi almayi düsünuorum sizce nasil uygunmu fiati ve özellkleri bilgi almak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcifci34

quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

Arkadaşlar bu sene ilk 6 ay vergisini kaç para ödediniz hesaplarken panelvan olarakmı yoksa kamyonet olarakmı hesaplanıyor combolar

yardımcı olacak arkadaş yokmu....

Camlı koltuklu ise kamyonet olarak geçer kapalı kasa ise panelvan
  • Yıllık ozaman 329 tl vegisi var bu aracın kamyonet olarak 1500 kg kadar bu fiyat çıkıyo ..... Yanlışmı arkadaşlar
  • bendede cisty plus modeli var 2006model 1.3tcdi olan

ve gayet memnunum fakat bir ricam olacak bu arabaya deri koltuğu nerden bulacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazovski

bendede cisty plus modeli var 2006model 1.3tcdi olan

ve gayet memnunum fakat bir ricam olacak bu arabaya deri koltuğu nerden bulacam

,

Arkadaşım bu sene ilk vergisini kaç para yatırdın..
  • Baştan sona üşenmeyip tüm yazılanları okudum. Öncelikle tüm arkadaşların araba seçerken aradığı özelliklere saygı duyduğumu belirteyim sonra yanlış anlaşılma olmasın 2005 den beri babamla ortak şekilde Opel Combo Comfort 1.3 CDTI kullanıyoruz.Elimden geldiğince iyi kötü yönleri şunlar..

+Cruse Control(hız sabitleyici) bulunması.. (Çok kullanmadığımızdan aldıktan 6 ay sonra farkettık soldaki koldaki düğmelere dikkat edin )
    +Alçak oturma yapısıyla binek araba hissi vermesi
    +Yere yakın konumlanmasıyla yolu iyi tutup savrulmaması
    +Arka koltuğun oturma kısmının genişliği ve diz mesafesi
    +Arka yükleme alanının uzun olması sayesinde arka koltukları yatararak İstanbuldan Balıkesire buzdolabı, kanepe gibi eşyaların taşınabilmesi
    +Turbo dizel olması sayesinde yüksek devirlerde motorun performanslı olması
    +Az yakması
    +Kaliteli plastik kullanımı
    +Cd çalar ve müzik sisteminin kalitesi
    +Uzaktan kumandayla kapılar kitlenince açık camların kendinden kitlenmesi
    +Bağımsız arka helezon süspansiyonlar
    +Verilen file (ağ) sayesinde arka kısma tavana kadar yük koyabiliyorsunuz arka yolcuyu rahatsız etmeden
    +Stepne bagajdan bağımsız direk altdan ulaşıyorsunuz. Çanakkalede arkada 800kg yük (zeytin yağı ) varken çok rahat şekilde patlayan lastiğimi değiştirdim
    +devirli kullanırsa gayet atak kalışlarda beni gecen araçlar bellidir ( yanımda babam yoksa )
    +Tavanın yüksek olması sonucu iç mekanda ferahlık ( bi astraya corsaya yada başka arabaya binince bunalıyorum
    +Çanakkalede düz yolda çokta zorlanmadan 188 i görmesi daha da giderdi ama taaaa ilerde traktör vardı arabanın ilk seneleri diye nolur nolmaz dedim

-Arkada bi yerlerde bazen ufak tıkırtı şeklinde ses geliyo sebebi ya yan kapı izolasyonu ya tavandaki izolasyon
    -1.3 motor klima açıkken eğer rampa çok dikse zorlanabiliyo Cruse controlle bunu gayet rahat aşıyorum
    -diğer modeller her yıl yüz değiştirirken combo değitirmedi 2009 da aynı tip 2004 de
    -Opelin fazla kusur bulunamayacak bi araç üretmesi
    - Dunlop lastikleri bende beğenmedim 5 sene oldu hala eskitemedik ( araç 40bin civarı)
    -arka tarafın ortasına da bi iç aydınlatma konulsa iyi olurmuş

Yukardaki görüşler BENCE dir. Boşuna laf atıp tartışmaya girmeyelim

Edit: Aracın tutulmama sebebi yetersiz tanıtım, ucuz yedek parça ve servisten dolayı doblon kango nun tutulması ( halbuki daha çok masraf çıkartıyorlar), insanların ticari araç deyince minibüse benzer şekilde konumlandırılmış koltuklu araçları kullanma istekleri, filo alımlardan dolayı piyasada fazla görülmeleri (ilaç mümessilleri vb), altının alçak olması (bence olumlu özellik), 1,7 motorun sınırlı sayıda piyasada olması gibi kişisel nedenler tercihler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 26 Mart 2010; 6:55:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

Baştan sona üşenmeyip tüm yazılanları okudum. Öncelikle tüm arkadaşların araba seçerken aradığı özelliklere saygı duyduğumu belirteyim sonra yanlış anlaşılma olmasın 2005 den beri babamla ortak şekilde Opel Combo Comfort 1.3 CDTI kullanıyoruz.Elimden geldiğince iyi kötü yönleri şunlar..

+Cruse Control(hız sabitleyici) bulunması.. (Çok kullanmadığımızdan aldıktan 6 ay sonra farkettık soldaki koldaki düğmelere dikkat edin )
    +Alçak oturma yapısıyla binek araba hissi vermesi
    +Yere yakın konumlanmasıyla yolu iyi tutup savrulmaması
    +Arka koltuğun oturma kısmının genişliği ve diz mesafesi
    +Arka yükleme alanının uzun olması sayesinde arka koltukları yatararak İstanbuldan Balıkesire buzdolabı, kanepe gibi eşyaların taşınabilmesi
    +Turbo dizel olması sayesinde yüksek devirlerde motorun performanslı olması
    +Az yakması
    +Kaliteli plastik kullanımı
    +Cd çalar ve müzik sisteminin kalitesi
    +Uzaktan kumandayla kapılar kitlenince açık camların kendinden kitlenmesi
    +Bağımsız arka helezon süspansiyonlar
    +Verilen file (ağ) sayesinde arka kısma tavana kadar yük koyabiliyorsunuz arka yolcuyu rahatsız etmeden
    +Stepne bagajdan bağımsız direk altdan ulaşıyorsunuz. Çanakkalede arkada 800kg yük (zeytin yağı ) varken çok rahat şekilde patlayan lastiğimi değiştirdim
    +devirli kullanırsa gayet atak kalışlarda beni gecen araçlar bellidir ( yanımda babam yoksa )
    +Tavanın yüksek olması sonucu iç mekanda ferahlık ( bi astraya corsaya yada başka arabaya binince bunalıyorum
    +Çanakkalede düz yolda çokta zorlanmadan 188 i görmesi daha da giderdi ama taaaa ilerde traktör vardı arabanın ilk seneleri diye nolur nolmaz dedim

-Arkada bi yerlerde bazen ufak tıkırtı şeklinde ses geliyo sebebi ya yan kapı izolasyonu ya tavandaki izolasyon
    -1.3 motor klima açıkken eğer rampa çok dikse zorlanabiliyo Cruse controlle bunu gayet rahat aşıyorum
    -diğer modeller her yıl yüz değiştirirken combo değitirmedi 2009 da aynı tip 2004 de
    -Opelin fazla kusur bulunamayacak bi araç üretmesi
    - Dunlop lastikleri bende beğenmedim 5 sene oldu hala eskitemedik ( araç 40bin civarı)
    -arka tarafın ortasına da bi iç aydınlatma konulsa iyi olurmuş

Yukardaki görüşler BENCE dir. Boşuna laf atıp tartışmaya girmeyelim

Edit: Aracın tutulmama sebebi yetersiz tanıtım, ucuz yedek parça ve servisten dolayı doblon kango nun tutulması ( halbuki daha çok masraf çıkartıyorlar), insanların ticari araç deyince minibüse benzer şekilde konumlandırılmış koltuklu araçları kullanma istekleri, filo alımlardan dolayı piyasada fazla görülmeleri (ilaç mümessilleri vb), altının alçak olması (bence olumlu özellik), 1,7 motorun sınırlı sayıda piyasada olması gibi kişisel nedenler tercihler...

Bence süper daha ne olsun bişey sorucam arkadaşım hız sabitleyici standartmı sizmi taktırdınız bide camlar açıkken anahtardan kilitlerken camların kapanması olayıdamı standart bu ikisini çok merak ediyorum...

• biz 2005 de opel ataköyden aldık ordan daha önce bizim akrabalara 5 6 araç almıştık o yüzden standart donanımın üzerine bi güzellik yapıpmış da olabilirler. tam emin değilim ve araba şuan babamda balıkesirde cam olayı hepsinde var diye biliyorum kumandadan kapıları kitleyince otomatik kapanma olayı.. ama hız sabitleyiciyi bi sorun isterseniz. her yıl yazlığa yüzlerce kilo eşya, buzdolabı, kanape, laminant parke, zeytinyağı (1000 kg civarı) vb vb taşıdık daha bi kere bile üzmedi tekerin patlaması dışında. oda gayet doğal uzun yolda çevremdeki herkese tavsiye ediyorum ama millet dobloya kangoo ya biniyo hala MAHALLE BASKISINDAn dolayı

• Biliyorum ya benim amcamdada kango var at arabasından başka bişey degil ha transite binmişim ha kangoya farketmiyo....erdemir otodan test sürüşüne yazıldım 1.3 motorun test edcem bakalım benden kaç pan alabılecek...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.