Şimdi Ara

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI? (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
130.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii onun için 200 metrede bir benzin istasyonu var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne yazsam kii

altı alcak diyorsunuzu nerde gordunuz 500 kg yuklu bir combonun altını biryerlere sürttügünü adamlar onu hesaplayamayacak kadar mühendis deil mi? Diger konu sürüs pozisyonunun alçak olması bu bir dezavantaj diil avantajdır hem surus zevki acısından hemde aerodinamik acısından eger oyle olmasaydı tum araclar doblo gibi bir oturus pozisyonunda üretilir di simdiye kadar

Yanlış anladınız.Ben geçmişte Combo kullandım.Kötü değil.Ama biz köy yollarına çok giren ve sert koşullarda araç kullanan bir işteydik.Combo bu şartlarda diğer araçlarımız olan Partner ve Kangoo'ya göre iyi değildi.Özellikle Partner'i (Eski kasa) traktör gibi kullanırdık.Yoksa şimdi kullandığım araç da yüksek mühendislik ürünü ama bırakın köy yolunu, geçenlerde Afyon-Ankara arasında yüksek hızda düzgün asfaltta yaylanıp hafifçe sürttü.yolda farketmediğim tatlı bir çöküntü varmış.(Öpüyorum o yolları yapanları, denetleyenleri, parasını verenleri ve ayrıca da ağır vasıta şöförlerini....Unuttuğum sorumlu varsa borcum olsun)

• ALTININ ALÇAKLIĞI O KADAR DA ÖNEMLİ DEĞİL--KULLANIMA BAĞLI OLARAK-- HER ZAMAN SÖYLÜYORUM, FİYAT-KALİTE-EKONOMİ-PERFORMANS DİKDÖRTGENİNDE DEĞERLENDİRİLRSE ÇOK İYİ COMBO. ARKA TARAFI BİRAZ GÜZELLEŞTİRSELER TAMAM..
  • Evet arka bagaj kapağı biraz daha güzel yapsalarmış bence çok daha şık olurmuş ilk gördüğümde bu kapıyı çok garibime gitmişti şimdi alıştım ama hala çirkin geliyor gözüme
  • Opel combo nie tutmadı derseniz; Akıl-fikir meselesi Tutupda kangooya partnere ne biliim dobloyu övene kadar, comboyada bi göz atsalarmış, milletin uydurmalarını kaale almayıp, birazda mantıklı düşünseymiş, böyle combo niye tutmadı diye tartışmazdık..
    !.3 motor onla aynı şunla aynı diye çıkana kadar, kim nasıl ne zmana üretmiş diye araştırsaydınız..
    comboyu bikaç sebepten!!! ötürü karalamaya çalışmasalardı, performansdı düşük, şu şu problemi var deyipde insanları combodan soğutmasaydınız, gidip yakından incelemek yerine, tipi bozuk şuyu kötü diye bahaneler bulmasaydınız, birazcık mantığınız olsaydı, tipine değil oturaklığına, gidişine, yol tutuşuna bakmış olsaydınız.. En azından kullanandan bilgi alsaydınızda, gidipde tenekeye boşuna para veripde, sonradan pişman olmasaydınız..
    Spor araba gibi 160ı geçmiyo 170i geçmiyo 200 yapmıyo gibi şeyler comboyada uygun diil!!! ticari araç BU spor araba mı???
    Son olarak; Yaşayan bilir, kimseyi dinlemeyin, kalbiniz hangisini isterse onu alın..Ama sonra pişman olmak yok

• Combonun altı içinde yükde olsa elbette yere sürtmez ama ülkemiz yol koşullar tam bir felaket... Eğer yollarımız düzgün olsa idi bu altı yere sürtme konusunu tartışmaz idik...

Combo motor gücü,yol tutuşu,sessizliği,konforu çok nefis bir arabadır.
  • Arkadaşlar 13 gündür combo kullanıyorum. Beklediğimden daha mamnun kaldım diyebilirim.
    1.3 aracım öyle aman aman bir çekiş zayıflığı vermedi. Sakin kullanırsak gayet tatmin edici. Basınca da gitmem demiyor araç. Ancak yakıt tüketimini göz önüne almalısınız.
    Beni en çok etkileyen yönü ise yakıt hususu oldu. motor henüz sıfır olmasına rağmen 100 Ytl mazot aldım 590 km gittim. (150 km si şehir dışında). İlk aldığım 50 YTL ile 255 km gittim şehiriçi ve yarısı dur kalk trafikte. Bu da benim için iyi değerleri.
    bir diğer husus araç sessiz. Yolda içeri motor sesi çok az geliyor. tatlı bir sesi ver. binenler iç hacmini ve gidişini çok beğeniyorlar. Şu ana kadar tek canımı sıkan nokta zaman zaman park ederken direksiyondan az da olsa ses gelmesi ama her zaman olmuyor. Duymak istemediğim içinüstüne düşmedim. ama çok artarsa servise götürürüz.
    şimdilik izlenimlerim bunlar.

• rekora gidiyor bu combo sayfası yaw.. bir çeşit ticari tarışması görevi görmesinin de etkisi var ama olsun. rekor sayıda okunma yorum oldu neredeyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Combonun altı içinde yükde olsa elbette yere sürtmez ama ülkemiz yol koşullar tam bir felaket... Eğer yollarımız düzgün olsa idi bu altı yere sürtme konusunu tartışmaz idik...

Combo motor gücü,yol tutuşu,sessizliği,konforu çok nefis bir arabadır.

Tabiiki öyle çokda haklısınız ama en iyi sürüş konforu comboda, bunuda çokda iyi kanıtlayabilirim.. Misal En iyi ticari araç caddy diyorsunuz fakat bana sorarsanız caddy ticari değil otomobil sınıfında..Yani ticaretle uğraşıyorsanız combo, şehiriçinde bi jant iki korm bi tesko yapar havamı atarım diyorsanız caddy kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

rekora gidiyor bu combo sayfası yaw.. bir çeşit ticari tarışması görevi görmesinin de etkisi var ama olsun. rekor sayıda okunma yorum oldu neredeyse...

Kıskanan çatlasın diyelim hocam
  • Her geçen gün combo almakla iyi bir karar verdiğimi düşünmeye başladım. İnşallah yanılmam. Bu güzel karar sevinci hep sürer.
  • az önce opel bayiine gittim (Erzurum) Combo 1.3 City Plus AC SP (spor paket)
    fiyatı 33.365 ytl,
    kampanya indirimi: 7,680 ytl
    Teslim fiyatı: 25,685 YTL. denildi.
    Ben 1999 fiesta flair kullanıyorum. Aracımdan da memnunum ama çocuklar büyüdü biz de arabayı genişletmeyi düşünüyoruz. Ani hızlanma, sürat gibi yarışsever beklentilerim de yok. Bu durumda yukarıdaki fiyatla sizce bu araba alınır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeTeR PaN

Evet arka bagaj kapağı biraz daha güzel yapsalarmış bence çok daha şık olurmuş ilk gördüğümde bu kapıyı çok garibime gitmişti şimdi alıştım ama hala çirkin geliyor gözüme

Evet arka kapı konusunda haklısınız.İçerden orta dikiz aynasından baktığınız zama arka görüntüyü engelliyor ortadaki direk. ( arka kapısı yanlara doğru açılan cift kapı olanlar )

Ama yukarı doğru açılan tek parça kapılarda cam bütün olduğu için o sorun olmuyor.

Bende Combo 1.7 DTi var.2002 model. 4-5 yıldır kullanıyorum,tek hoşuma gitmeyen konu bu arka kapı olayı.

Ama olsun, o kadar kusur kadı kızında da olurmuş

Onun dışında gerek gidiş,gerek yol tutuş,gerek yakıt,gerek konfor... her bakımdan memnunum aracımdan.

Arkadaşlar bişey sorcam.Bu ön kapılarda dikiz aynalarının altına doğru, siyah çitanın hemen üstünde crom bir " 2000 " yazısı var.Bunun anlamı nedir bilen ,araştıran var mı aranızda?

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dainesee -- 10 Kasım 2008; 18:19:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: felsefeci72

az önce opel bayiine gittim (Erzurum) Combo 1.3 City Plus AC SP (spor paket)
    fiyatı 33.365 ytl,
    Ben 1999 fiesta flair kullanıyorum. Aracımdan da memnunum ama çocuklar büyüdü biz de arabayı genişletmeyi düşünüyoruz. Ani hızlanma, sürat gibi yarışsever beklentilerim de yok. Bu durumda yukarıdaki fiyatla sizce bu araba alınır mı?

bende aynı aracı AC,Spor Paket istanbulda bir bayiden metalik renkli olanı 25250 ye aldım 3 hafta kadar oldu. İçinde alt karter koruması da eklendi bu da fiyata dahil. erzurumda da o fiyatın olması normal sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsefeci72

az önce opel bayiine gittim (Erzurum) Combo 1.3 City Plus AC SP (spor paket)
    fiyatı 33.365 ytl,

istanbulda netracın aldığı fiyatı söyleyin, o farkı da takasta kapatsınlar, hatta 1,7 sini de sorun. deneme sürüşü kesin yapın. hemen sizin fiestadan sonra kullanırsanız aradaki farkı da anlarsınız. burada araba hakkında fikir de edinirsiniz. kullanan arkadaşlara parça-servis falan da danışın.
  • 20 gun önce bir arkadaşa opak renk(beyaz) 1.3 city plus 24.750ytl ye aldık. şimdide 1.7 için fiyat istedik üzerinde çalışıp yarın fiyatı bildirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayene -- 14 Kasım 2008; 1:40:09 >

• Arkadaşlar bişey sorcam.Bu ön kapılarda dikiz aynalarının altına doğru, siyah çitanın hemen üstünde crom bir " 2000 " yazısı var.Bunun anlamı nedir bilen ,araştıran var mı aranızda?
  • Bu 2000 yazısını bende merak ediyorum aslında.. Bi kaç tanede 1700 görmüştüm ne anlama geldiğini anlamadım bende.
  • belki 2000 motor ne bilionus
  • Arkadaşlar 1.3 Combo City Plus'ı olanlar enson nekadar MTV ödemiştiniz acaba bilgi verbilirmisiniz.Bir arkadaşım bu gün 6 aylık 280 YTL ödediğini söyledi bir yanlışlık mı var bu rakam yüksek değil mi? Araç 2007 model Combo City Plus 1.3
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.