Şimdi Ara

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
131.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • combo niye tutmadı diye combo kullananlar
    comboyu tutmayanlara mana bulacağına

comboyu üreten firmaya mana bulsalar doğru yoluda bulacaklardır bence

Kim diyebilirki

Opel

Renault un Kangoo ya , Peugeotun Partnere , Ford un Connect e
    ve hatta VW nin Caddy e eğildiği kadar kendinin olan bu araca eğilmiştir.?

Sınıftaki diğer modellerin markaların hemen hepsinin buluştuğu bir ortak payda varken
    Combo bunun tamamen dışında özgün bişey olmuştur.
    Ancak bu farklılığın tutadığı gerçeği combo kullanıcılarını ilgilendirdiği kadar
    Opel i ilgilendirmiyormuş demekki.

Ki opel bu sınıfa araç üreten markalar arasında VW den sonra 2 numara denilebilecek markayken
    Sınıfındda her açıdan çok gerilerde kalmıştır (aracın teknik verileri için demiyorum )

ondan sonra Renault aldı başını gidiyor.
    Opel malesef batmamak için Alman hükümetine bakıyor.

Ben yaptım insanlar alır nasılsa ..
    Öyle olmuyormuş demekki.

• Haklısında hocam İş sağlamlıkta bitiyor, bak benm şu an 3 aracım var bunlardan birside caddy, 2005 model gümüş gri renginde, ama şunu söyleyebilirim, içine sırf izelasyon için 1000 ytl harcadım, hoparlörüydü subwooferıydı filan bana topam 2600 ytl gibi bi fiyatı çıktı((Daha dış masrafını saymıyorum!!!)) 260 krş yakıt yakıyor, kışın motoru ısıtmak çok ayrı bi dert, her 10Bin km.de bakıma götürüpde 2000-3000 ytl masraf yapmak ayrı bi dert, eğer en ufak bi sorunda tonlarca para ödemek ayrı bi dert...
    Comboyu ben 28 milyara aldım, caddy'e 37 milyar para verdim, bütün ticarileride kullanmışlığım var ve combodaki viraj keyfini hiçbiri vermedi..Belki marka fanatikliği diyebilirsin ama insanın arabası, kızı veya oğlu gibidir yani sürekli bakmak, onu temiz tutmak istersin, kıyamazsın, üstüne sinek kovarsın...Ama bazı insanlarda sadece önyargılı olmasına kızıyorum ben, neden comboyu sevmiyosun de sorduğumda cevap bekliyorum ben, nedne comboya böyle diyosun dediğimde adam bana cevap vermiyo yada veremiyo..Nihayetinde bana şundan şundan sevmiyorum desin, kurbanı olurum ama önyargılı davranmasın sadece...
    Hayırlı akşamlar herkese..!

• Arkadaşlar opel combo almak isityorum ama aklımda bazı soru işaretleri var.

2nci el satarken avantajlımı sizce

sıfır fiyatı şu an çok ucuz 23.500 ytl üstelik klima airbag filanda 1.3 dizelde var.

yanisi cıkacakmı bide şubat mart gibi yenisimi geliyomuş bişeyler duydum..

yoksa gidip 24.500 e doblomu alayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahamat

Arkadaşlar opel combo almak isityorum ama aklımda bazı soru işaretleri var.

2nci el satarken avantajlımı sizce

sıfır fiyatı şu an çok ucuz 23.500 ytl üstelik klima airbag filanda 1.3 dizelde var.

yanisi cıkacakmı bide şubat mart gibi yenisimi geliyomuş bişeyler duydum..

yoksa gidip 24.500 e doblomu alayım..

ikisini de git kullan. denem sürüşü yap. çukura gir özellikle, viraja biraz sert gir, işçiliğe-plastik kalitesine bak,bir de sanayici-tamirci varsa ona sor. ama sıradan birisi olmasın. fiat ın parçası ucuzdur al al, der, gider alırsın, fiatla 5 kere comboyla bir kere parça değiştirsin... yenisi çıksa da 23500 e öyle bir araba bulunmaz.
  • evet vergisi 280 veya 285 gecenlerde ödedim Gittikce soguyorum arabadan yaw direksiyon sesini gectik arabanın arka sag kapıdan sol kapıdan ve daha arkalardan tıkırtılar ve sesler geliyor bide yetmezmiş gibi ses sistemi kurdum 30 cm wooferi bile dinleyemiyorum tavan zangır zungur sesler cıkartıyor dösemeciye gittim tavanı sokup saça kayıt atacakmıs arayada izolasyon malzemesi koycakmıs 350 lira istedi yuhh yani durduk yere
    Önemli sorunuma gelince baskı balatayı degiştirdim ama cin malı vites gecislerinde zorlanıyorum bi yerleri sıyırıp geciyor her zaman diil 20 defada bir diyeyim digerlerinde gayet guzel
    sebebi cin malı olabilir mi? Tamirciyede bişey soylemeyin cin malı taktım dedim eleman tamam abi ondan opellere yan sanayi yaramıyor dedi :) kime guvenecez simdi alıcam taktıracam aynısını yaparsa psikopata baglamayalım

• 2008 modellerde 7 milyar, 2009 modellerde ise 4 milyar civarları indirimler var..
    Ama ne yazık ki krizden dolayı kimse arac alıp satmıyo..Şu saatten sonrada pek fark olacağını snamıyorum..
  • Combo 1.3 CDTi Dizel City Plus 23.493,00 YTL opel.com.tr 2009
    bu listeden mi 4 bin ytl indırim var yoksa indirim bu mu?
    yani bunu 20.000,000 mı alabiliriz
  • Valla o kadar bilgim yok ben sadece oto yaşam gazetesinde okumuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan4646

Combo 1.3 CDTi Dizel City Plus 23.493,00 YTL opel.com.tr 2009
    bu listeden mi 4 bin ytl indırim var yoksa indirim bu mu?
    yani bunu 20.000,000 mı alabiliriz

ilan edilen fiyattan düşüğü olmaz. en son 23640 gördüm. daha noolsun bu fiyata kaçmaz bence...
  • Selam Arkadaşlar;

2006 model kapalı kasa Combo almak istiyorum ortalama 100.000 km civarında. Fiyat olarakta 13.000 ytl isteniyo. Ne dersin bu fiyata değer mi, alınırmı?
  • O 100.000 km.ye nasıl geldiğine bağlı

İyi gibi ama biraz düşük deil mi fiyatı
  • Aynı özelliklerde sadece km leri farklı 3 tane araç var. ve hepside 13.000 ytl istiyo. sanırım fiyatları bu civarda.
    Kapalı kasa oldugundan dolayı fiyatları düşük olsa gerek. Birde yine aynı fiyatta doblo varmış.
  • Ben 15.000 YTL ye benim aracı vereyim sana...

OPEL COMBO NİÇİN TUTMADI?

2002 model.Klimal+airbag+direksiyondan kumandalı teyp+uzaktan kumandalı merkezi kilit+immobilizer+arka cam rezistansı+arka silecekler. . .vs. . .değişen parçası kazası yok. . .120.000 km ve ben 2. sahibiyim.Çok temiz bir araç.baskı balata triger fren balataları ön düzen. . lastikler. . .vs. . hepsi yeni değişti. Muayenesi yeni yapıldı. . .çelik jantları var,yan basamakları var,üzerinde port bagaj demirleri var. . . araç 4 yıldır bende ve başka bir araç aladığımdan dolayı satmayı düşünüyorum.arabaya yük atılmadı,aile arabası olarak kullanıldı.

• Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖZKAYNAK

Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar

Sağol abi..

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar.. Eee abiler pamık eller cebe hade bakalım
  • Günaydın arkadaşlar,yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar,aman dikkatli olalım,yavaş gidelim,yolculuğun tadını çıkaralım,teamada hayırlı bayramlar
  • Eskişehire gittim bugün, yollar çok kalabalık ve özellikle Polatlı ve sivrihisar yolundaki yeşil corolla ve beyaz şahinlere dikkat edin
  • Cümleten hayırlı bayramlar arkadaşlar....
  • İyi günler arkadaşlar.Bizim de siyah 2007 1.3 Combo var.Burada okuduğum yorumlar ve diğer başlıklarda okuduğum yorumlardan sonra anında üye oldum.90 beygir olmasına rağmen tam yükle sorunsuz rampalar çıkııyor.Söylenen onca şey yani kötü yanlarını şimdiye kadar hiç görmedim.90 beygir motora göre de oldukça iyi bir performans sergiliyor.Bizim Combo Almanyadan getirildi.Bilmem bir fark varmı burda üretilenlerle ama gayet sağlam bir araç.Dağ taş tepe dolaşabilirsiniz Şahsen ben bugün öle yaptım.Bizim şehrin biraz dışında bir gölün çevresindeki yollara çıktım.Engin bir araç olmasına rağmen bir sorun çıkmadı. 1.3 motorla bile sorunsuzca dağ tepe gezdim .Ayrıca şuda dikkatimi çekti.Çoğu olumsuz yorumlar hep eski model olan yani 2005 2006 yılında piyasaya çıkan comboyla ilgili.Değişen en önemli şeylerden biride muzik sistemi ve klima.Uzun lafın kısası herkesin kendince bir sevdiği model vardır.Şu an bana sorsanız Doblo,Caddy,Kangoo vs. nasıl diye ben de tercih etmem.Örneğin Caddylerde iyi bir model almak için 30 000 in üstünde para harcamanız lazım.Biz Comboyu aldığımızda sadce ek olarak spor paketini eklettik.Bi kaç ay sonrada bi kaç kromaj parça aldık.En son haliyle bize toplam 28 000 e mal oldu.Ama yinede diğer kullanıcılarada saygı duyuyorum herkesin zewki farklıdır Benim diceğim olumsuz eleştirilere kapılmayın..

• Hoşgeldiniz

2005-2006 modellerdeki 1.3 motor 70 ps. sonrakiler 75 ps. olduğu için fark ediyo gerçekten.. Bende caddyde var ama sana şunu söyleyim, babam olmasa bugün satacam...Abi km.de 280-300 krş yakan kaç tane "Ticari"! var allahaşkınaBelki comboda caddy gibi Konfor(!!!!) yok ama en azından 36Bin ytlye kapaksız ve boş bi combo vermiyolar
    Hayırlı geceler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.