Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 CDTI - Double-Up Nano-Teknoloji Yağ Katkısı Kullanan Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
10.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Ankarada bir benzinlikte yığmışlar bir rafa 25 TL kampanya diye bu üründen satıyorlar. Aldım bende bir tane. Sizde daha önce bu ürünü kullanan ve herhangi bir faydasını gören oldu mu acaba?
    Ürünün resmi aşağıdaki gibi..

ESKİ MOTORLAR İÇİN SÜRTÜNME AZALTICI / METAL İYİLEŞTİRİCİ "NANO-TEKNOLOJİ" -20.000 KM.

• Merhaba,
    Ben Double-Up ürünlerinin üretildiği firmada kalite departmanında çalışmaktayım ve almış olduğunuz ürünlerimizden biri ile ilgili sorunuzu cevaplamak isterim.
    Görselini eklediğiniz ürünümüz 2 çeşit olup, Yeni Motorlar İçin Nano Teknoloji ve Eski Motorlar İçin Nano Teknoloji Yağ Katkılarıdır.

NANO TEKNOLOJİ katkılarıyla formüle edilmiş metal koruyucudur.
    Yeni motorlar için 40.000km.'de bir yağ değişiminde Eski Motorlar için ise motorun daha çok yıpranması sebebiyle 20.000 km.'de bir yağ değişiminde kullanılması tavsiye edilir.
    * Ürünümüz kalem parfüm hediyelidir.

FAYDALARI:
    Sürtünme, aşınma, ısı, yakıt tüketimi ve motor sesinin azalmasına yardımcı olur.
    Performans, motor ömrü, kompresyon ve ilk çalışma esnasındaki motor korumasının artmasına yardımcı olur.
    Bu katkının özel oluşunun sebebi, araçların sürtünme ve aşınmadan kaynaklanan yıpranmasını azaltan, daha dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan en etkili ürün olmasıdır. Bu ürünün getirdiği en büyük tasarruf motorun ömrünü uzatmasıdır.

Motor katkıları konusunda geleceği araştıran DOUBLE-UP’ın Nano Teknoloji ile üretilen ve metal sürtünmelerini minimuma indirmeye yardımcı olan bu özel metal iyileştirici ürünüyle yapılan sürtünme ve aşınma testlerinden çıkan sonuçlar izleyenleri hayrete düşürüyor.

Yeni motorlarda metal yüzeylerde kurumlanma, zift, katran birikimleri çok fazla değildir. Ancak ürün kullanımı bu birikimleri engelleyeceği için; ileriye dönük israf engellenmiş ve motor korumaya alınmış olur.

Bilinenin aksine, yeni motorlarda kaliteli bir yağlayıcı ürün kullanıldığında; motorda ileride zorunlu olarak meydana gelecek olan aşınmaları bugünden minimuma indirmiş olursunuz. Bunun sonucunda da ürünü kullanmayan bir araçla kıyaslandığında motorunuz çok daha yeni, aşıntısız ve verimli kalır.

Daha fazla bilgi için web sayfalarımızdan bilgi alabilirsiniz.
    www.doubleup.com.tr
    www.doubleuphaberler.com
    www.double-up.net
    www.doubleupvideo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_merve -- 25 Eylül 2009; 12:10:04 >

• bu tarz ürünleri özellikle yağ katkılarını kesinlikle kullanmam motoru her an kucağınıza alabilirsiniz
  • açıkcası yanılıyorsun bence arkadaşım ben eski motorlar için nano teknoloji yağ katkısını kullanıyorum faydasınıda görüyorum bence denemelisin.
  • http://doubleupvideo.com/edirnetest.html sayfasındaki videoyu izledim. Bence motoru kucağa alma gibi bir durum olsa o kadar usta böyle öven yorumlar yapmaz. yağ katkıları gereksiz olsa bu kadar zaman boyunca bu şirketler ayakta kalmazdı demekki ürünleri satılıyor ve üretime devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_1907 -- 2 Ekim 2009; 22:45:06 >
  • artık servislerde yağ katkısı koyuyorlar, eğer istersen...
  • Bence aracının motorunda sorun varsa ve bu haliyle satmak istiyosan Double-up kullanın. Ben testlerini de canlı olarak seyrettim
    gerçekten çok etkileyici görünüyor. Ancak içinde kauçuk ihtiva eden ve motoryağı ile imal edilen herhangi bir sıvıdan da aynı
    sonuç alınır bence. Evet içinde kauçuk var bu tip katkıların. Bu da motora kısa sürede katkı sağlıyo gibi görünse de genel anlamda
    zarar veriyor. Eğer testini seyreden varsa bu maddeyi tinerle bile zor temizliyolar metalin üzerinden. bu madde ömrünü tamamladıktan
    sonra da silindir ve gömleklerde kalıyo anlamına geliyor. Ayrıca kullanan da varsa karteri çıkardığında karterde çamur gibi çöktüğünü de
    göreceklerdir. Bu bahsettiğim olumsuzluklar sadece double up için geçerli değil anı fabrikada üretim yapan ve kardeş firmaları 444 için ve de
    tüm bu tip yağ katkıları için geçerli. Şu milli madenimizi ön plana çıkararak bize itelemeye çalışan bor power içinde farklı bir topik altında
    bahsederim. Ve son olarak inanın eski motorlar için veya yeni motorlar için diye bir ayrım olamaz. Sonuçta söz konusu olan metal ve
    belli bir ısıya tabii tutmadan onun formunda olumlu bir değişiklik yapma şansınız hele bir de bunu derecelendirerek yapma şansınız hiç yok.
    Kimse kusura bakmasın ayrıca milleti kandırarak ve zarar vererek para kazanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibiryakurdu -- 12 Ekim 2009; 20:01:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu başlığında yazılan haberlere çok fazla inanmayın, mesaj yazanların çoğu yeni üye ve buraya yazdıkları mesajlar ilk mesjları. Dikkatli olun derin arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

Bu konu başlığında yazılan haberlere çok fazla inanmayın, mesaj yazanların çoğu yeni üye ve buraya yazdıkları mesajlar ilk mesjları. Dikkatli olun derin arkadaşlar..

cagdascac kardeşime aynen katılıyorum, yukarıda yazılanlar buram buram reklam kokuyor, danışıklı döğüş yapılıyor. Açıklamalar ise teknik bilgilerden yoksun açıklamalardır. Öncelikle motorları ve motor parçalarının yapısını iyi bilmek lazım daha sonra da nano ve nanoteknolojinin ne olduğunu bilmek ve nanoteknoloji olduğunu iddia edenlerinde bunu uluslar arası bağımsız kuruluşlardan aldığı belgelerle kanıtlaması gerekir, lafla olmaz...
  • Bi yanlış anlaşılma olmasın eğer yazımı okuduysanız ben katkı önermiyorum zaten. Zaten bu firmaya en çok yerli firma olmasına rağmen yabancı imajı vermek için ambalajlarını İngilizce yazıyolar ondan kıl oluyorum. Özellikle araştırdım doğru dürüst yurtdışına satışları da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibiryakurdu -- 14 Ekim 2009; 0:13:38 >
  • arkadaşım bende anlamam araçtan falan ama double-up bana anlattı alttaki linkte bi video var adamlar test yapıyo anlmamak için bi neden yok
    http://doubleupvideo.com/timkentest.html

double-up yağ katkıların'da gerçekten çok iyi ben kullanıyorum şahsen ve memnunun kaç yıllık firma türkiyede bütün oto sanayileri bilir double-up'ı buda sitesinin linkihttp://double-up.net/

• Arkadaşlar bu katkı ürünlerinin bi faydası olmasa adamlar senelerdir satmaya devam edemezlerdi ben kullanmadım ama baya araştırdım özellikle double up markası için bi şikayet göremedim memnun olmayanlar olmuş ama insanların çoğu ürünün çok faydalı olduğunu söylemişler..Özellikle hepsiburada gibi sitelerin yorumlarına baktım şikayet vara baktım öyle abartıldığı gibi olumsuzluk görmedim.Sonra içinde kauçuk var motorda kalıntı yapıyor gibi bi lafı söylemek için kimyager falan olmak lazım heralde bilmeden de konuşmamak lazım..Türkiyede yağ katkıları sektörünün lideri double up kalitesini ispatlamış ve birçok motor ustasının tavsiye ettiği bir ürün..En kısa zamanda aracımda deneyeceğim inşaAllah..Sonuçta en iyi yöntem deneme yanılma :D

• Daha önceleri arabamda kullandım,Motor da yağ değişim işlemlerinde eğer motor iç temizliyicisi kullanmassanız ...Belli bir zaman sonra kulanılan yağla beraber,motor içinde siyah çamur kıvamında bir birikinti oluştur.Buda motorun her parçasına zarar veriyor.Bu tip ürünleri kullananların kesinlikle belli aralıklarda yağ değişim sırasında motor iç temizliyicisi kullanmalı,böylece katkı yağlayıcı etkisini kaybettiği zaman zararlı olan bileşenler motordan dışarı atılmış oluyor.Kulanan biri olarak tikkat etiğim bir konu,kullanım için ustaların tavsiyesi bana bu yönde idi...Bu aralar sadece bor katkılı olanları kullanıyorun aynı işemi ondada uyuluyorum.Bor katkılı olanlar fiziksel bir yağlacı,yağın yapısını bozmuyor....
  • Ben doubleup boru kullandım yorumlarda firmanın yeni olduğu ve sayre şeylersöyleniyo bunun üzerine araştırdım arkadaşın okuma yazması yok galiba firma 15 yıllık firma

hadi ürünleri kötü öle olsa 15 yıl nasıl ayakta kaldı hadi hepsini bırak ben bor u kullandım motor sesi niye azaldı hadi onuda bırak aracın performansı neden arttı cvp ve

yorumlarınızı bekliyorum,,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: klinikvaka34

Ben doubleup boru kullandım yorumlarda firmanın yeni olduğu ve sayre şeylersöyleniyo bunun üzerine araştırdım arkadaşın okuma yazması yok galiba firma 15 yıllık firma

hadi ürünleri kötü öle olsa 15 yıl nasıl ayakta kaldı hadi hepsini bırak ben bor u kullandım motor sesi niye azaldı hadi onuda bırak aracın performansı neden arttı cvp ve

Arkadaşım hep böyle kafaları karıştırmak için karalma kampanyası yapıyorlar bizde hangi ürünü alıcağımızı şaşırıyoruz. Ama bende daha önceden double up markasını bilmiyodum serviscim tavsiye eti çok menun kaldım. bir takım yalan yanlış yorumlara inanmamk lazım.Kullanıp kendi gözümüzle görmemiz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pnr_krc -- 16 Mart 2012; 11:59:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pnr_krc

quote:

Orijinalden alıntı: klinikvaka34

Ben doubleup boru kullandım yorumlarda firmanın yeni olduğu ve sayre şeylersöyleniyo bunun üzerine araştırdım arkadaşın okuma yazması yok galiba firma 15 yıllık firma

Arkadaşım hep böyle kafaları karıştırmak için karalma kampanyası yapıyorlar bizde hangi ürünü alıcağımızı şaşırıyoruz. Ama bende daha önceden double up markasını bilmiyodum serviscim tavsiye eti çok menun kaldım. bir takım yalan yanlış yorumlara inanmamk lazım.Kullanıp kendi gözümüzle görmemiz lazım

Öncelikle merhaba. Şimdi diyoruz ki bu firmalar çok büyük. Peki bu firmalar castrol ve mobil firmasidan ne kadar büyük. Milyonda biri kadar bile piyasa değerleri yok. Peki bu büyük yağ firmalari yağ kutularının üzerinde KESİNLİKLE YAĞ KATKISI KULLANMAYIN diye neden yazıyorlar. Peki işi yağ üretmek olan bu firmalar neden yağ katkısı üretmiyorlar. Şimdi kendi içinizde bu soruların cevaplarını verin. Servislerde standları var. Eee sen ürünü 3 liraya birakıp 15 liraya sattırırsan servis bunu alır kullandırır. Adam hava filitresinden yağdan bu kadar para kazanmıyor. Bu tip motor koruyucu malzemeler testlerde olduğu gibi başarı göstermektedir fakat bir arakadaşın dediği gibi motorun bütün noktalarına yapısır. Yapıştığı yerde iş görür mü evet görür fakat özelliğini yitirdiğinde oralara yapışıp kalır. Sonra onları oradan sökmek için üğraşır durursunuz. Ben motor ustası değilim ama mercedes servisi sahibi olan amcamın yanında hobi olarak haftada 1 gün çalışmaktayım. Orada sökülen motorların içini çok rahat görmekteyim. Uzun süre bu ürünleri kullanan motorların ne haller aldığını size göstermek isterdim. Kısacası kaliteli yağ kullanın yağ değişiminden önce motorunuzu iyi temizleyin yeter. Motor temizliği ve yağ değişimi hakkında bir kaç şey yazmak isterim:
    YAĞ DEĞİŞİMİ YAPILIRKEN YAPACAĞINIZ TEMEL KURALLAR.
    -Öncelikle Castrol magnateg veya Mobil yağ kullanın.
    -Motor yağını mutlaka karterden boşaltın.
    -Motor yağını değiştirmeden önce aracınızın yakıt akışını kesin. Aracınızı çalıştırın ve stop etmesini bekleyin. Sonra 1 litre mazot ve 0,2 ltr gaz yağını karıştırın. Sonra motorun içine atın. Sonra kontağa basın Aracınız çalışmadığından ısınma riskiniz yok olacak ama pistonlar çalıştığından eklediğiniz karışım her noktaya ulaşacaktır. Böylelikle aracınızın motorunun içindeki kirli yağ tamamen temizlenecektir. Sonra biraz daha mazot döktükten sonra yağınızı karterden boşaltmaya başlayabilirsiniz. Çok kolay bir biçimde ve akışkan bir biçimde boşaldığını göreceksiniz.
    -Temiz motorunuza temiz yağınızı gönül rahatlığıyla doldurabilirsiniz.
    -O zaman motorunuzun ne kadar rahat, sessiz ve sarsıntısız çalıştığını kendi gözlerinizle göreceksiniz.
    -Aracınız ne marka olursa olsun her 5000 km de bir hava filitresini değiştiriniz. Kesinlikle hava tabancası ile temizlemeyin çünkü hava tabancası filitreyi temizlemez aksine tıkar.
    YOLUNUZ VE FARINIZ AÇIK OLSUN.

• double up ve 444 bunlar rakip gibi görülen aslında aynı şirketin ürünleri....double up ta bir zamanlar çalışmış biri olarak şunu söylerim......kullanmayın....arabasını seven kullanmaz yeni model araçlarda yag kanalları incedir..bu araçlar asla ve asla kullanmasın....motor yaglama yapmaz..eski model araçlarda ise bir yıl fayda görörsünüz sonra motor blogu sökülmek zorunda kalırsınız...motor blogu sökülüncede blogun balçık içinde kaldıgını görürsünüz...bu ürünlerin içinde molikot kauçuk ve teflon var..ve bu ürünler motora çok zararlı......içine molikot ve kauçuk basılmış ürünlerdir...eger üçkagıtçıysanız motoru sorunlu arabayı bir garibana satacaksanız basın iki kutu double up satarsınız...alan garibanda 3 ay sonra blogu söktürür içinden kauçukları kazıtır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sqbrtr

double up ve 444 bunlar rakip gibi görülen aslında aynı şirketin ürünleri....double up ta bir zamanlar çalışmış biri olarak şunu söylerim......kullanmayın....arabasını seven kullanmaz yeni model araçlarda yag kanalları incedir..bu araçlar asla ve asla kullanmasın....motor yaglama yapmaz..eski model araçlarda ise bir yıl fayda görörsünüz sonra motor blogu sökülmek zorunda kalırsınız...motor blogu sökülüncede blogun balçık içinde kaldıgını görürsünüz...bu ürünlerin içinde molikot kauçuk ve teflon var..ve bu ürünler motora çok zararlı......içine molikot ve kauçuk basılmış ürünlerdir...eger üçkagıtçıysanız motoru sorunlu arabayı bir garibana satacaksanız basın iki kutu double up satarsınız...alan garibanda 3 ay sonra blogu söktürür içinden kauçukları kazıtır....

haklısın dostum..sacma sapan seyler gercektende..5-30w yag alın bunlardan daha ıse yarar..castrol salakmı katkı maddesını kendı uretır satardı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.