Şimdi Ara

Opel corsa 1.3 enjoy 2008 - Renault Clio 1.5 dCi Authentique Karşılaştırma ( Kararsız Kaldım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir araç almayı düşünmekteyim, 2 araç arasında kaldım. Opelden yana daha fazla + okuduğumdan opele daha yakınım.

Renault Clio 1.5 dCi Authentique özellikler;

Model 1.5 dCi Authentique ( 27.000 TL )
    Yıl 2011
    Yakıt Dizel
    Vites Otomatik
    Km 86.000
    Motor Gücü 76 - 100 HP
    Motor Hacmi 1401 - 1600 cm3

( ARACIN SAG YAN TARAFI BOYALIDIR HASAR KAYDI VARDIR )

Opel corsa 1.3 CDTI Enjoy ( 28.000 TL )

Yıl 2008
    Yakıt Dizel
    Vites Otomatik
    Km 140.000
    Motor Gücü 76 - 100 HP
    Motor Hacmi 1201 - 1400 cm3

( Herhangi bir hasar kaydı yoktur, ufak tefek sürtünmeden kaynaklı lokal boya vardır )

Performans ve yakıt olarak önerileriniz hangi araçtan yanadır? Nedenlerini de belirtirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

• kesinlikle corsa yakıt açısından segmentinin en az yakan arabası ufak tefek ekstralarlada çok sportif görünüme sahip oluyor hemde enjoy olunca tadından yenmez.
  • AngelDrive A kullanıcısına yanıt
    6 yıl dizel corsam oldu 2005 dizel corsayı babam hala kullanıyo kesinlikle sınıfının en az yakanı değil klimadan da inanılmaz etkilenir
    Şirket aracı olarak symbol kullanıyorum klima pek etkilemeyiyor şehir içinde. Amaç ekonomi corsa değil ha tabi diğer herşey için corsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum eniştemde corsa var 2008 enjoy 2009da 2.el olarak aldı. yıl oldu 2015 tekerlekleri değişti bide standart birkaç bakımını yaptırdı o kadar. Kmden 15kurus yaktığını bilirim. Almandan şaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.