Şimdi Ara

OPEL CORSA 2000 MODEL B KASA 1.4 GLS 16V SORUNUM VAR...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model opel corsa 1.4 16v b kasa kullanicisiyim. arabami alali asagi yukari 1 yil oldu. ancak arabanin gaz pedalindan sikayetim var. ya da bana oyle geliyor. gaz pedalina bastigim zaman diger enjeksiyonlu arabalarla kiyasla, 2-3 saniye sonra motor gaz yemeye basliyor. yani gaz pedalinda sanki 1-2 cm mesafesinde bir bosluk var gibi. gaz pedali cok sert. hem opel ozel servisi, hemde opel yetkili servisine goturdum ise de normal oldugunu arabanin enjeksiyonlu olusundan dolayi bu sekilde oldugunu soylediler. yani sorunum su. gaz pedalina ayaginizi koydugunuz ve hafifce bastiginiz andan itibaren motor tepki vermeye basliyormu. benim arabamda 2 saniye sonra tepki vermeye basliyor. yani debriyaj-gaz pedali dengesini kurabilmek icin ekstra efor sarfediyorum. desemki acaba ben mi araba kullanmasini bilmiyorum diye dusunuyorum ama bugune kadar envayi cesit araba kullandim. (bmw, tofas, reno, toyota, hyundai.) bu konuda bilgilerinizi ya da bu sorunumla ilgili nasil cozum bulabilecegimi paylasirmisiniz arkadaslar.simdiden tesekkur ederim.

• aynı kasada ve aynı motor arabadan bizdede var.En ufak bir dokunuşta gazı hissediyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalbayrak

2000 model opel corsa 1.4 16v b kasa kullanicisiyim. arabami alali asagi yukari 1 yil oldu. ancak arabanin gaz pedalindan sikayetim var. ya da bana oyle geliyor. gaz pedalina bastigim zaman diger enjeksiyonlu arabalarla kiyasla, 2-3 saniye sonra motor gaz yemeye basliyor. yani gaz pedalinda sanki 1-2 cm mesafesinde bir bosluk var gibi. gaz pedali cok sert. hem opel ozel servisi, hemde opel yetkili servisine goturdum ise de normal oldugunu arabanin enjeksiyonlu olusundan dolayi bu sekilde oldugunu soylediler. yani sorunum su. gaz pedalina ayaginizi koydugunuz ve hafifce bastiginiz andan itibaren motor tepki vermeye basliyormu. benim arabamda 2 saniye sonra tepki vermeye basliyor. yani debriyaj-gaz pedali dengesini kurabilmek icin ekstra efor sarfediyorum. desemki acaba ben mi araba kullanmasini bilmiyorum diye dusunuyorum ama bugune kadar envayi cesit araba kullandim. (bmw, tofas, reno, toyota, hyundai.) bu konuda bilgilerinizi ya da bu sorunumla ilgili nasil cozum bulabilecegimi paylasirmisiniz arkadaslar.simdiden tesekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.