Şimdi Ara

opel corsa c tam otm. vs peugeot 206 tam otm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bu iki araç butçeme uygun düşüyor.opel corsa c 1.4 comfort tam otomatik ve peugeot 206 1.4 tam otomatik.Bu araçlar nasıldır, otomatik şanzımanları sıkıntı çıkartır mı ? Kullanılır araçlar mıdır ? Butçem 20bin tl olduğundan bu araçları düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• opel corsa c kullanıyorum kardeşimin aracı yarı otomatik şanzumana sahip tam otomatikleri bilmiyorum ama yarı otomatikler yokuşta kaydırabiliyor ve 80-100 bin km arası debriyaj değişmesi gerekiyor oda 1000-1500 tl arası bir masraf çıkarır.
  • Yarı otomatikleri geri kaydırdığı için tam otomatiklere yöneldim hocam.ama tam otomatikleri hakkında bilgim yok nasıldır nedir ?

• Tam otomatik corsalar hakkında bilgim yok malesef honda civic kullandım tam otomatik gayet sağlamdı geri kaçırma sorunu yoktu vites geçişleri de güzeldi modeli biraz eski olur bütçeniz göre düşünürseniz tavsiye ederim civic lerin otomatiğini
  • Honda civiclerin otoları butçemin bir tık üstünde.duşunmuyor değilim ama ep2 ve ep3 kasa şu 2002-2005 model olanlar hatchback.bi tane buldum 22 bin lira istiyor ama butçe 20 bin arttıramam :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.