Şimdi Ara

Opel Corsa P0171 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar daha öncede forumdan yardım istemiştim ama çözüm alamadım bu sebepten yeni başlık açma ihtiyacı hissettim.

Opel corsa 1.2 BENZİNLİ (Hiç lpg takılmadı) 2013 model bir aracım var.Yaklaşık 6 aydır motor ışığım yanıyor.Şimdi size yapılan işlemleri yazacağım: P0171 (SİSTEM 1 FAKİR) HATASI İÇİN
    1)MAP sensörü ve boğaz kelebeği temizlendi.
    2)Yeni buji denemem için takıldı
    3)Ön taraftaki oksijen sensörü değişti
    4)son olarak basınç sensörü (MAP SENSÖRÜ emme manifolfu basınç sensörü) değiştirildi.

genede çare bulamadım.Gerçi arabanın hakkını yemeyim ara ara söndü ışık ama son 2 haftadır hiç sönmedi. hep aynı hata lanet olası p0171 :) Bu arada rolanti normal arabanın çekişinde bir sıkıntı yok sadece benzini biraz fazla yakıyor.Bu hata lpg li araçların genel problemiymiş ama benzinlide daha neyi değiştirmem gerek anlamadım gitti.Bi el atında şu sorunu çözeyim be forum:)Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmawi83 -- 26 Aralık 2017; 15:33:18 >

• epey zaman geçmiş ama sorunu çözebildiniz mi

• valla sorunu çözdünüz mü bilmiyorum. Bende de vectra var. C1277 arıza kodu çıkıyor. Burada birkaç bilgiye ulaştım ama çözüm oldu mu derseniz pek sanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.