Şimdi Ara

opel corsa swing 1.2 16v kaporasını verdim..(vazgecildi) yeni tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-swing-1-2-16-v-55607094/detay/

arkadaslar kısmetse yarın bu arabayı alacagım 12.500 tl ye anlastık..cizikten dolayı 2 parca boya var 146.000 de.. daha ustaya göstermedik yarın bakıtracaz sizce fiyat nasıl

birde opelin bu modelini kullananlar memnun mu? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma0785 -- 31 Ağustos 2011; 20:06:47 >

• Çok para vermişsiniz.. Ederi En fazla 10 bilemediniz 10,500

Ama bu aralar piyasada temiz araç bulmak zor, temizse onun sadakası olsun diyelim hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
  • internette ortalama 13.000 civarı,10.500 e zor bulunur gibi..100 tl kapora verdim yarın gidip ustaya gösterip temizse alacagız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma0785

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-swing-1-2-16-v-55607094/detay/

arkadaslar kısmetse yarın bu arabayı alacagım 12.500 tl ye anlastık..cizikten dolayı 2 parca boya var 146.000 de.. daha ustaya göstermedik yarın bakıtracaz sizce fiyat nasıl

birde opelin bu modelini kullananlar memnun mu? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekürler.

o model combo kullandım malum corsa bozması 2004 te sattım. abs falan yoktu. ama servisler dışında bana bi sorun çıkarmadı. nazik kullanırsan ömürlük

• quote:

internette ortalama 13.000 civarı,10.500 e zor bulunur gibi..100 tl kapora verdim yarın gidip ustaya gösterip temizse alacagız.

fiyatı gayet iyi. temiz arabaya benziyor hemde 2000 model. 10 000 tl aşağısında var ama klima abs vb. yok.
  • İstanbul' da yüzüne bile bakmadığımız arabalar Anadolu' da Hint kumaşı gibi...
  • abs yok klima var yani orda öyle dediler internete yanlıs verilmis olabilir..benim arabadan cok beklentim yok ayagımı yerden kessin cok ugrastırmasın..fakat yakıt miktarı kafamı karıstırdı arabayı s.ici kullanacagım, s.icide 7.8 lt/100 km yakıyor benzin fiyatları malum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abs yok klima var yani orda öyle dediler internete yanlıs verilmis olabilir..benim arabadan cok beklentim yok ayagımı yerden kessin cok ugrastırmasın..fakat yakıt miktarı kafamı karıstırdı arabayı s.ici kullanacagım, s.icide 7.8 lt/100 km yakıyor benzin fiyatları malum..

tüp taktırman gerekebilir. 2000 model de abs falan var combo da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht99 -- 28 Ağustos 2011; 16:44:13 >
  • buna 13 verilir mi arkadaş yaaa
    bence hemen vazgeç
  • Bencede çok fiyat hiçbişe yok araçta megane 1 lerden alınır o paraya geniş, kasalı araç ne güzel.
    Bende araştırıyorum corsaların 97 corsa gsi 136 bg araç abs klima çift airbag herşey var 8500e indi adam sen hesap et :)
  • yorumlarınız icin cok sagolun arkadaslar.

planladıgımız gibi arefe günü arabayı almak icin galeriye gittim..galerici arabayı haziran sonu üzerine almıs ama trafikten ruhsatı almamıs adresinede gönderilmemis bulusacagımız günün sabahına adam trafige gitmis ama trafik kapalı oldugundan alamamıs ruhsatı(normalde yarım gün acık olması lazımdı)..bizde gittik trafik gercekten kapaliydı..adam simdi alın arabayı devir islemini bayramdan sonra yapalım dediler bizde kıllandık noterden devir olmadan para vermek istemedik kaporayı geri aldık. bayrama kadar bidaha düsünelim olursa tekrar bayramdan sonra geliriz deyip ayrıldık..

araba cok temizdi 2 ustaya gösterdik sadece cizikten 2 boya vardı motoru iyiydi hic masrafı yoktu ama su an düsünüyorum 12.500 tl para var 2.500 tl borc bulacagım 14-15 e dizel 2004-2006 model dizel araba alacagım..palio 1.3 multijet, accent admire 1.5 crdi yada clio 1.5 cdi den birini alacagım..icimden gecen palio ama karsıma hangisinin temizi cıkarsa onu alacagım..

arastırmalar yapıyorum 3 araba ile ilgili..tavsiyelerinizi, bu 3 araba ile ilgili olumlu olumsuz düsüncelerinizi yada baska arac tavsiyeleriniz varsa paylasırsanız sevinirim..s. ici ekonomik araba arıyorum acemiyim ilk arabam olacak performans 2. planda parcası bakımı ucuz cok ugrastırmayan bir araba..simdiden tesekürler arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma0785 -- 30 Ağustos 2011; 18:41:19 >

• s.a h0cam bende var 1999 model gri renkte full orjinal motor yeni.ögretmenden hemde.eger düşünürsen ara görüşelim 0535 387 08 18

1999 MODEL BRC MARKA LPGLİ
    1.2
    16 VALF
    TERTEMİZ
    MOTOR YENİ
    ALT TAKIM YENİ
    1 KURUŞ MASRAF ETMEDEN BİNECEKSİNİZ
    LÜTFEN CİDDİ ALICILAR
    ULAŞSIN MEHMET BEY
    0535 387 08 18
    SAYGILAR
  • İSTENİLİRSE
    1.3 ACCENT VAR
    LX KLİMALI
    2001 MODEL
    1 PARÇA DEGİŞİK
    BEYAZ RENKTE
  • hocam bence yanlış düşünüyorsun. Corsa peynir ekmek gibi satılan bir araç Alman arabası neticede. Yani bence opel corsayı bir palio ile kıyaslamak felaket olur. Bence kesinlikle opel corsa bul. Yakıtta cimri, sağlam, donanımlı, vergisi az, ecotec motor, atak. yani o fiyatta başka ne alınabilir bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.