Şimdi Ara

Opel Corsa Ultimate Satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsa arayan arkadaşlar var ise liste fiyatının altına satıyorum. Aracın plakası çıktı. Bayiiden teslim alınmayı bekliyor.

İletişime geçebilirsiniz.

2021 Corsa Ultimate 1.2T 130HP Cam Tavan İlan No: 981291704 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2021-corsa-ultimate-1.2t-130hp-cam-tavan-981291704/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsa ultimate liste fiyatı 500 bin olmuş, aynı fiyata hatta daha altına sıfır sıkıntı 2.0 motoru ve dop dolu donanımları ile dünyanın en güvenli ve sorunsuz binek suv'u CX-5 dolu sarı sitede. Yani CX5 nere PSA malı corsa nere, bu fiyatlara bu araçlar şu piyasada bile satmaz. 320 gibi iken alıp 160 bin anında kar güzel gelse bile alıcı için çok mantıklı değil. Ki bir aydır ilanda duran 0 km corsalar bunu kanıtlıyor.

Stokçu arkadaşlar zaten ellerindeki 0 km araçları satamayıp kederleniyor, bir de yılbaşından önce bir gece ansızın ötv matrah düzenlemesi gelirse gör o zaman şenliği  .

• Corsa ultimate liste fiyatı 500 bin olmuş, aynı fiyata hatta daha altına sıfır sıkıntı 2.0 motoru ve dop dolu donanımları ile dünyanın en güvenli ve sorunsuz binek suv'u CX-5 dolu sarı sitede. Yani CX5 nere PSA malı corsa nere, bu fiyatlara bu araçlar şu piyasada bile satmaz. 320 gibi iken alıp 160 bin anında kar güzel gelse bile alıcı için çok mantıklı değil. Ki bir aydır ilanda duran 0 km corsalar bunu kanıtlıyor.

Stokçu arkadaşlar zaten ellerindeki 0 km araçları satamayıp kederleniyor, bir de yılbaşından önce bir gece ansızın ötv matrah düzenlemesi gelirse gör o zaman şenliği  .

• Valla bu arabaya bu parayi vermek benimde mantigimi asiyor

10000 km alti dizel Astra da var bu fiyata ilanda niye bu diye soruyorum çözemiyorum
    Piyasada bir dengesizlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Aralık 2021; 2:43:4 >
  • Corsa 'ya binenler ne iş yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sıfır aldığınız arabayı neden satıyorsunuz

• mau2020 M kullanıcısına yanıt

Satmak için almış belli değil mi? Bayiden foto konulmuş..

hayırlı satışlar corsa 500 bin 😣

• Fiyatlari arttiran stoctu detected

Saka bir yana arkadasa kuzmayin. Sorun bu ve bunun gibi insanlarda degil. Ulkeyi ve turk parasini bu hale getirenlerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seriden sikayetimi yapistirdim. 480 e corsa satacakmis. Yallah sari siteye

• Opel corsa koymuş alanlara gg o fiyata epey süre beklemeniz lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dh ne zaman sarı sitenin yan hesabı oldu! Forumdan uzak dur!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Görende PSA'da çalışır sanar. Ne seviyorsunuz araç kötülemeyi.

• Zaten 350 ye yeni almadınız mı siz bu aracı? Foruma özel indirim yapsaydınız bari biraz

• antizero kullanıcısına yanıt

Kardeşim corsa 500 bin edecek araç mı?

• Ben hanımın arabasını değiştireceğim. Sıfır Mokka bakınıyorum.

Sarı sitede bir ay önce 2021 otomatik benzinli ultimate sıfır mokkalar 10-12 ilan varken şimdi 110-120 ilan var. Ve 640-700 arası fiyat koyuyorlar.

Erteledim. İnşallah herkes erteler ve zarar ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 13 Aralık 2021; 14:33:49 >
  • 8 temmuzda 22.330 Euroya (230bintl) 500 kmde ultimate hatasız boyasız araç alındı. 5 ayda geldiğimiz durum ortada.

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Asla etmez. Hatta şu an hiç biri araç parasının hakkı değil. Benim söylediğimden bunu mu anladın?

• 470.000 TL’ye satıldı araç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.