Şimdi Ara

Opel Crossland X inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumlarda pek Crossland X kullanıcı yorumu ana konusu veya yorum bulunan Facebook grubu vs. yok yada ben bulamadım .

Bu aracın en önemli özelliği PSA dizeli ve benzinli motorlarına sahip olması.

3 motor var.

1.2 82 beygir atmosferik
    1.2 Puretech 110 beygir turbo
    1.6 BlueHDi 100 beygir (254 tork)

1.2 motora LPG takılıyor.

Bu durumu şöyle düşünüyorum Mercedes C serisine Renault/Dacia dCi motoruyla satıyorsa Citroën'in ürettiği Ford/Volvo ve dolaylı olarak BMW-Toyota araçların kullandığı BlueHDi motorlarlarla satılan bir Opel var daha ne olsun.

Milyonlarca araçta aynı motor var hemde Opel için alternatif oluşturuyor.

Aracın içi gerçekten çok geniş arka tasarım biraz Nissan X-Trail / Rogue'yi anımsattı.

Alınabilecek bir araç olmuş yalıtım Astra K ile aynı gibi Opel,bildiğimiz Opel kullanılan malzemeler farklı değil.

Baz donanımda alaşım jant var,7 inç ekran var göğüs vs. yumuşak plastikten yapılmış kapı kolları aynaları boyalı baz donanım gayet iyi bir üst donanımda çift renk tavan kromajlar vs. var.

Ön tasarımı çok beğendim tok duruyor hem sert bakışlı hemde fazla iddialı durmuyor.

Ön yargılı olmanın anlamı yok toplamda artık PSA 3-4 milyon arası araç satan bir grup oldu keşke Corsa Sedan tarzı bir araçta olsaydı fena olmazdı.

Grandland çok iri duruyor Crossland X daha kompakt gibi 254 torkluk BlueHDi'nin gücü az çok fikir verir 1.2 118 tork 1.2 turbo 110 beygir 205 tork Peugeot Citroën kullanıcıları tercih edecektir eminim sonuçta 2.elde satılırken Opel diye satılacak ona göre prim,kâr yapacak yoksa Dacia ile aynı motoru kullanan Mercedes'leri hiç kimse almazdı o konu panjurdaki logoya bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Crossland X: Kapsamlı Bir İnceleme

Opel Crossland X, kompakt bir SUV olarak öne çıkan bir araçtır. Kullanıcı yorumları ve uzman incelemeleri, bu aracın sunduğu özellikler ve sürüş deneyimi hakkında değerli bilgiler sunar.

Performans ve Verimlilik

Opel Crossland X, 1,2 litre ve 1,5 litre dizel motor seçenekleri ile birlikte sunulur. 1,2 litrelik motor, 130 beygir gücü ve 230 Nm tork üretirken, 1,5 litrelik dizel motor 110 beygir gücü ve 250 Nm tork sunar. Kullanıcı yorumları, 1,5 litrelik dizel motorun etkileyici yakıt verimliliğine ve pürüzsüz sürüş deneyimine sahip olduğunu vurgulamaktadır.

İç Mekan ve Genişlik

Opel Crossland X'in ferah iç mekanı, beş yetişkin için yeterli alan sunar. Yüksek tavan yüksekliği, ön ve arka koltuklarda bol miktarda baş mesafesi sağlar. Geniş bagaj alanı, 410 litreden 1.255 litreye kadar genişletilebilir ve aile gezileri veya büyük alışverişler için çok yönlülük sunar.

Teknoloji ve Donanım

Opel Crossland X, kullanıcı dostu bir bilgi-eğlence sistemi ve çeşitli teknoloji özellikleri ile donatılmıştır. 7 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonunu destekler ve navigasyon, müzik ve diğer uygulamalara kolay erişim sağlar. Aracın güvenlik özellikleri arasında şerit takip asistanı, otomatik acil frenleme ve yaya algılama bulunur.

Kullanıcı Yorumları

Opel Crossland X kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, aracın geniş iç mekanını, yakıt verimliliğini ve rahat sürüşünü övmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar sert süspansiyonunu ve yüksek hızlardaki yol gürültüsünü eleştirmektedir.

Crossland X 1.2 130 HP Yorumları

Opel Crossland X 1.2 130 HP, daha güçlü bir benzinli motor sunan bir modeldir. Kullanıcı yorumları, bu motorun çevik performansını ve düşük yakıt tüketimini vurgulamaktadır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar şehir sürüşü için daha az uygun olduğunu belirtmektedir.

Sonuç olarak, Opel Crossland X, ferah iç mekanı, güçlü motor seçenekleri ve çeşitli teknolojik özellikleriyle dikkat çeken pratik ve çok yönlü bir SUV'dur. Kullanıcı yorumları, aracın güçlü yanlarını ve iyileştirilebilecek alanlarını ortaya koymakta ve satın alma kararı verenler için değerli bilgiler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3008 yiyemeyen x yesin dercesine bir araç. Mokka san iyi olduğunu düşünüyorum tasarım olarak, Fransızlar etkisini göstermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

3008 yiyemeyen x yesin dercesine bir araç. Mokka san iyi olduğunu düşünüyorum tasarım olarak, Fransızlar etkisini göstermiş

Q3 ile aynı segment mi ?

• Tasarımı başarısız bence. Yumurta gibi. Ön ve arkadan basmışlar sanki. Captur'u andırıyor. Grandland X bir nebze daha hoş geliyor göze.

Opel'in ilk SUV deneyimi mi bu Mokka, Crossland ve Grandland?

• Q2 b segmenti ise q3 c segmenti olmalı

• Gereksiz bir otomobil oldu bence 3008 varken gerek varmiydi...

• 3008 denilmiş ama bu araç mokkayla aynı sınıf yani B sınıfı ama buda sizin dediğiniz gibi ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor..Zaten sürekli zarar eden firma Fransız'lar sendikalara devrettirecek bu gibi işlerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 16 Ekim 2017; 18:54:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

3008 denilmiş ama bu araç mokkayla aynı sınıf yani B sınıfı ama buda sizin dediğiniz gibi ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor..Zaten sürekli zarar eden firma Fransız'lar sendikalara devrettirecek bu gibi işlerle...

+1

Opel zaten 1 ayağı çukurda.Gereksiz tutmayacak modellerle iyice batıracak kendini.
  • +1

Hakikaten çok kötü durumdalar..Sürekli zarar vs Peugeot Fransızlar arasında tek sevdiğim markadır oda 3008 sayesinde oldu doğruya doğru güzel araba yapmışlar ama ben olsaydım sürekli zarar eden firmaya neden gidip 2.3 milyar dolar veriyimki..

Zaten PSAda yakayı Çinli yatırımcılara hisse satarak sermaye artışına giderek kurtardı umarım Opel onlarıda etkilemez..

Opel kaç yıldır GM nin elinde adamlar sırf Amerika'dan para basıyor Opelin kâra geçebileceğine inansaydılar satmazlardı Veya Vw alırdı(model çakışması filan hikaye şuan Skoda Vw ile çakışıyorda ne oluyor) heleki o fiyata hiç satmazlardı..Neyse bir bildikleri var herhalde..

• quote:

+1

Hakikaten çok kötü durumdalar..Sürekli zarar vs Peugeot Fransızlar arasında tek sevdiğim markadır oda 3008 sayesinde oldu doğruya doğru güzel araba yapmışlar ama ben olsaydım sürekli zarar eden firmaya neden gidip 2.3 milyar dolar veriyimki..

Zaten PSAda yakayı Çinli yatırımcılara hisse satarak sermaye artışına giderek kurtardı umarım Opel onlarıda etkilemez..

Opel kaç yıldır GM nin elinde adamlar sırf Amerika'dan para basıyor Opelin kâra geçebileceğine inansaydılar satmazlardı Veya Vw alırdı(model çakışması filan hikaye şuan Skoda Vw ile çakışıyorda ne oluyor) heleki o fiyata hiç satmazlardı..Neyse bir bildikleri var herhalde..

Belki vardır ama iyiye gitmiyor bence.Vw alsaydı belki düzelirdi.Astradan Opel amblemini çıkarıp Vw amblemi koymaları yetecekti.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Aracı cumartesi test ettik. 1.2 otomatik vites test aracının katalog verisi 6.5 lt ancak test aracında yol bilgisayarı verisi 10.4 lt. İdi.

Motor performansı çok hoşumuza gitti, ancak araç içine çok ses alıyor. Yol sesi mi, lastik sesi mi yada rüzgar sesi mi tam anlayamadık. 2 kişi ayrı ayrı kullandık, özellikle arkada ses daha fazla idi.

Araç captur ve 2008 e göre daha geniş iç hacme sahip ve daha ferah geldi bana. Bagaj 410 lt yazıyor ama benim 2005 model Opel Merivanin 350 lt bagajina sığan bebek arabası buna siğmadı, özellikle denedim.

Aracin içine pek özen gösterilmemiş gibi, özellikle cam tavanın altındaki perde çok ince ve basit, cam tavanı çevreleyen fitil birleşim yeri her an ayrılıp kopacak gibi özensiz yapılmış. Emniyet kemeri ve altta bağlantı kısmı açık ortada hiç hoş görüntüsü yoktu.

Enjoy 1.2 otomatik için 88.100 TL, cam tavanlisi için 91.100 TL fiyat aldık Ankara İstanbul yolu opelden. Ben ciddi ciddi düşünüyordum ama aşırı yol sesi, yüksek yakıt ve vasat işçilik malzeme nedeniyle vazgeçtim.

• C sınıfı 1.6 otm. benzinli SUV/Crossover alma planları yaparken, son MTV zamlarından ve sürekli artan araç fiyatlarından sonra gözüm yememeye başladığı için B sınıfı 1.3 bakmaya başladım. Piyasadaki ve 2018 de gelecek olan araçları inceliyorum. Crossland X için yapılan yorumlar kötü (özellikle sürüş ve yol tutuş konusunda).. Seat İbiza platformu üzerine yapılan Arona (tabi otm. alacaklar için DSG tamamen bilmece) ve 2018 de makyajlı gelecek Suzuki Vitara çok daha iyi araçlar bence..C3 Aircross da çok methediliyor..acele karar vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Her yıl toplamda 4 milyona yakın PSA grubu satılacak.

Opel Citroën'den 100.000 fazla satıyor Peugeot'ta 1 milyon 400.000 kadar Opel 1 milyon küsur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

C sınıfı 1.6 otm. benzinli SUV/Crossover alma planları yaparken, son MTV zamlarından ve sürekli artan araç fiyatlarından sonra gözüm yememeye başladığı için B sınıfı 1.3 bakmaya başladım. Piyasadaki ve 2018 de gelecek olan araçları inceliyorum. Crossland X için yapılan yorumlar kötü (özellikle sürüş ve yol tutuş konusunda).. Seat İbiza platformu üzerine yapılan Arona (tabi otm. alacaklar için DSG tamamen bilmece) ve 2018 de makyajlı gelecek Suzuki Vitara çok daha iyi araçlar bence..C3 Aircross da çok methediliyor..acele karar vermeyin

Seat'ın yüzüne bakmam Suzuki deyince aklıma konserve balık markası gibi birşey geliyor Opel'in iç dizaynları güzel .

C3 Aircross agresif hatlara sahip değil bence Citroën sıradaki kasalarda oval hat yapmayacak DS 7 gibi birşey isterim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Gereksiz bir otomobil oldu bence 3008 varken gerek varmiydi...

Ama o bir üstün Alman teknolojisi.

• Ben bu araçta 1.4 150 hp benzinli turbo ve 1.6 136 hp cdti motorların olmasını bekliyordum ama psa , opelin kendi araçlarından daha güçlü motorlara sahip olmasını istememiş.

Anlaşılan opel, peugeot-citroen markalarının alt markası olarak konumlandırılacak. opel kendine özgü bir marka olamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 20 Ekim 2017; 13:52:36 >
  • Dizayn da önemli tabi ki..ancak özellikle Suzuki Vitara , Crossland X ten daha iyi bir araç..Suzuki nin arazi ve SUV deneyimi çok eskidir..yol tutuşu ve sürüş zevki iyidir ve Crossland X de olmayan gayet başarılı 4x4 seçeneği de vardır
  • Opel kullanan arkadaşlardan yazacağım konunun ilgi yorum ve goruslerini rica ediyorum. 2018 model Opel Crossland X q.6 Dizel-Manuel (Cam Tavan-Gorus Paketi opsiyonlu-130 bin tl) ve 2018 model Opel Astra Sport Stile 1.6 Otomatik-Dizel Full (140 bin tl) hakkındaki görüşlerinizi almak isterim. Farklı otomobiller ancak ikisi de hoşuma gitti. Performans, surus, komfor, malzeme kalitesi acisindan kiyaslarsaniz sevinirim. Ayrica satacagim zaman hangisi daha kolay satilir ve kazandirir.Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.