Şimdi Ara

Opel Insignia 1.4 140HP vs Peugeot 508 1.6e-HDi 112HP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Ben 508 Allure 1.6ehdi tercih ettim. 2100 km civarı oldu ve çok memnunum. Ancak 1.6 dizel otomatik vites düşünmeseydim Volvo S60'ı tercihlerim arasında düşünebilirdim. İnceledim aracı, gerçekten iç-dış tasarım çok şık ve sağlamlığı da tartışılmaz bir araç. Liste fiyatlarından da belirli oranda indirim yapıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Son karar Insignia oldu. 18" Jant ok fakat malesef sunroof lu seçenek yok ellerinde, gelecekler arasında da gözükmüyor dediler. Sunroofsuz olacak. Fiyat 59.500 TL.

Renk beyaz, iç döşeme siyah bu arada.

Pazartesi,Salı teslim muhtemelen.

Hayirli olsun. Cok mantikli bir tercih.
  • @ENG_civ, sizinde hayırlı olsun. Teşekkürler. 508 ile ben de çok arada kaldım. Özellikle Allure çok güzeldi. Son tercih Insignia oldu.

@blue rondo, teşekkürler. Ucuz denmez tabiki fiyatına ama sınıfına ve karşılığında verdiklerine göre iyi gibi denebilir.
  • hayirli olsun cok.memnun kalirsiniz gercekten bir navi paketi taktir tadindan yenmez.... bn beyaz + sunroof + 17" janti 60.200 e aldim yaza da navi paketi taktircam inşALLAH icinde navi, tv,dvd,ger gorus, bluetooth ve direksiyondaki dugme ile uyumlu. Video klip izleme destekli markasi navitec oneririm....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

hayirli olsun cok.memnun kalirsiniz gercekten bir navi paketi taktir tadindan yenmez.... bn beyaz + sunroof + 17" janti 60.200 e aldim yaza da navi paketi taktircam inşALLAH icinde navi, tv,dvd,ger gorus, bluetooth ve direksiyondaki dugme ile uyumlu. Video klip izleme destekli markasi navitec oneririm....

Teşekkürler. Sunroof lu alamadım, yoktu 1 ay içinde gelecek ,çok fena içimde kaldı valla

O tarz paket benimde aklımda.

Aslında navigasyona pek ihtiyaç duymuyorum. Iphone4 ümde 3 tane navigasyon programı var. İçlerinde IGO olanla da oldukça mutluyum. Ama aracın içine çok güzel bir görünüm katıyor ve NAVI harici özellikleri oldukça tuttum. Bu Cyclone veya Flyaudio gibi sistemler varya onları düşünürüm heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 18 Kasım 2011; 9:58:11 >

• quote:

quote:

hayirli olsun cok.memnun kalirsiniz gercekten bir navi paketi taktir tadindan yenmez.... bn beyaz + sunroof + 17" janti 60.200 e aldim yaza da navi paketi taktircam inşALLAH icinde navi, tv,dvd,ger gorus, bluetooth ve direksiyondaki dugme ile uyumlu. Video klip izleme destekli markasi navitec oneririm....

Teşekkürler. Sunroof lu alamadım, yoktu 1 ay içinde gelecek ,çok fena içimde kaldı valla

Aslında navigasyona pek ihtiyaç duymuyorum. Iphone4 ümde 3 tane navigasyon programı var. İçlerinde IGO olanla da oldukça mutluyum. Ama aracın içine çok güzel bir görünüm katıyor ve NAVI harici özellikleri oldukça tuttum. Bu Cyclone veya Flyaudio gibi sistemler varya onları düşünürüm heralde.

bn baktim cyclone 1900 tl bu navitec 1400 tl duruma gore yapicam birseyler....

• Navitec Insignia uygulaması nasıl? Link varsa bildiğin resimli paylaşır mısın?
  • Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile, paranızın hakkını veren bir araç oldu gerçekten...
  • quote:

Son karar Insignia oldu. 18" Jant ok fakat malesef sunroof lu seçenek yok ellerinde, gelecekler arasında da gözükmüyor dediler. Sunroofsuz olacak. Fiyat 59.500 TL.

Hayırlı olsun.İyi bir seçim yapmışsınız.Sürüş sonrası deneyimleriniz (konfor-yakıt vs) paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

quote:

yakıt tüketimi nasıl aracın??

• quote:

Orijinalden alıntı: titan1905

quote:

quote:

yakıt tüketimi nasıl aracın??

sıkışık trafik ile normal akıcı yol ortalaması 8,1 lt....... biraz daha akıcı olsa 7,5 lt. Uzun yol da da 6-6,5 lt. arasında dolanıyor.......

• Hayırlı olsun güzel seçim.. 508 i almamanıza sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Aralık 2011; 18:07:31 >
  • Zaten uzun yol ıcın arac varsa , sehır ıcınde kullanımı kolay otomatık bır arac almak en mantıklısı , ınsıgnıa gusel ama 10 km yol gıt gel ıcın buyuk kacar artı manuel , audı gusel fakat fıyatı yuksek , astra 1.4 turbo otomatık hem konfor hemde. Fıyat olarak cok daha mantıklı ama tercıh sızın tabıı zamanımızda araba artık sadece tasıt degıl aynı zamandada etıket
  • Yakıt tüketimi için @smg05 in verilerini baz alabilirsiniz. Ben şu an sadece günlük 5km git 5 km gel yaptığım için verilerim biraz daha yüksek. 1 hafyayı geçti araç 80km de daha. Yani pek sağlıklı bir harcama verisi veremem.
  • aracınız hayırlı olsun fakat belirttiğiniz kriterlerle pek alakası olmayan bir araç almak bence akıllı bir tercih olmamış. bu arçlar arsında en mantıklı seçin insignia olsada 2. araç olarak sadece işe gidip gelmek için şehir içi günlük 10 km yapıcak pek uygun bir araç değil. şehir içi kullanıp uzun yol yapmayacağınız için en iyi tercih a3 olurdu bana göre. neyse artık iş işten geçmiş almış oldunuz bir kere :) ama güzel tercih hayırlı olsun tekrar
  • 508 e Hdi veya C5
  • quote:

Motor hariç aynı aracı 2011 Nisan'dan beri kullanıyorum. 2.0 130ps 18'' beyaz, iç döşeme siyah

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Hayırlı olsun güzel seçim.. 508 i almamanıza sevindim.

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
    508 e Hdi veya C5

Şu iki mesajı da anlamakta güçlük çekiyorum. Adam aracını alalı günler oldu. 508 almamanıza sevindim ne demek ya? Veya pişmiş aşa su katıp 508 veya C5 almalıydın ne demek?

"508 almamanıza sevindim" diyorsunuz arkadaşa, peki ne kadar objektifsiniz. Neye dayanarak sevindiniz? Mesela ben de 508 kullanıcısıyım, epeyde memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Hayırlı olsun güzel seçim.. 508 i almamanıza sevindim.

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
    508 e Hdi veya C5

Şu iki mesajı da anlamakta güçlük çekiyorum. Adam aracını alalı günler oldu. 508 almamanıza sevindim ne demek ya? Veya pişmiş aşa su katıp 508 veya C5 almalıydın ne demek?

"508 almamanıza sevindim" diyorsunuz arkadaşa, peki ne kadar objektifsiniz. Neye dayanarak sevindiniz? Mesela ben de 508 kullanıcısıyım, epeyde memnunum.

Sen memnun olmaya devam et 40-50 bin km sonra görürüm ben seni..

Keşke ; Passat,Mondeo,İnsignia alsaydım demeye başlarsın. (Ben çok dedim ordan biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 6 Aralık 2011; 17:34:16 >

• Peki bu aracından çok memnun peugeot kullanıcıları nasıl meydana çıkıyor? Bunlar uzaydan mı iniyor dünyaya?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.