Şimdi Ara

opel insignia – audi A4 – bmw 520i sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel insignia - audi A4 - bmw 520i karşılaştırması yapalım...

işte ön izleme fotoları ve çok detaylı fotolar opel insignia club web sitemizde:

http://opelinsigniaclub.wordpress.com

yorumlarınızı foruma veya siteye yazabilirsiniz.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aongoren -- 20 Haziran 2009; 16:09:32 >

• Insignia rakip olamaz ancak,

Insıgnia ile ortak platformu paylaşan ve daha büyük;

• Insignia ya BMW logosu takıp 5.20 deseydiniz, şimdi satış rekorları kırar, en mükemmel araç diye bahsedilirdi...

Nitekim de çok güzel bir araç, özellikle fiyatıyla, sınıfının açık ara birincisi, A4 veya 5.20 fiyat performans aralığında asla yarışamaz bu araçla,
  • Özellikle iç tasarım olarak İnsignia diğerlerine göre oldukça üstün diyebilirim.Ama 520i'nin konfor ve rahatlığını vereceğini sanmıyorum.A4 burada biraz donanım ve tasarım yönünden fakir kalmış.5 kasa ve İnsignia.Benim tercihim birazda ekonomik yönden olacak,İnsignia..
  • Fiyat olarak bakılırsa İnsignia.Arac olarak bakılırsa 520
  • 1-BMW 5

2-Audi A4

3-Opel İnsignia

Gerek segment gerek prestij sıralama budur..

Diğer sıralamalar nesnel değil özneldir..
  • Bu konu daha önce açıldı.
  • arkadaşlar bu forum sitesinde her marka araçtan ve her modelden kullanıcılar ve fanlar var, bunun bilincindeyim. bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yaklaşık 4 aydır da üyesiyim.

hiçbir zaman negatif bir tartışma içerisine girmedim, bu tarz forumlarda da girilmesi taraftarı değilim. ayrıca yazılanların bazen okurken (mimikler ve hareketler, vurgular görülmediğinden dolayı) yanlış anlaşılabilceğini düşünüyorum. o nedenle eğer diğer araçları seven veya sahip olan üyeler varsa onları kıracak veya üzecek bir yazı koymadığımı söylemeliyim.

tabii ki herkes kendi otomobilini veya sevdiği, fanı olduğu otomobili över veya o otomobil ona daha güzel gelir, bu gayet normaldir. burada biraz taraftar olma hali vardır. sadece ülkemizde değil, yurtdışındaki forumlarda da aynı 'atışmalar' veya yanlış anlamalar yaşanır, doğaldır. önemli olan bunun kasıtlı veya dozunu aşmış yazılar içermemesidir.

önemle belirteyim amacım kimseyi üzmek veya hiçbir aracı karalamak değildir. eğer bu konuda herhangi bir şüphe veya benim göremediğim kırıcı bir cümle varsa moderatörler uyarsınlar konuyu kapatalım, negatif bir tartışma platformu haline gelip de kimse haftasonu kırgın olmasın, boşuna sinirlenmesin.

forumun konuları arasında karşılaştırmalar olduğu için bu konuyu buraya koydum. yoksa aynı mesajı insignia sayfasında da görebilirsiniz. insignia severlerde, diğer araçların fanları gibi club sayfaları oluşturdular ve buraya her türlü bilgiyi koymaya çalışıyorlar.

mesajıma koyduğum linkde bu forum sayfalarından tanışıp dost olduğum insanlarla beraber hazırladığımız bir club web sitemiz var. orada her konu (2 konu açtım bu başlıkta) için onlarca foto koydum ki bu fotolar benim nette bulabildiğim en ince detay içeren, iç-dış tasarımın tüm detaylarıyla verildiği bir karşılaştırmadır. bu karşılaştırmayı autobild dergisi yapmıştır. fotolar da oradan alınmıştır. onlarca fotoyu buraya koymam gerçekten güç olduğundan club web sitemizin adresini verdim. fotolarda insignia'nın ortada olması veya ön planda gösterilmesi autobild dergisinin kurgusudur.

ben de audi A4 veya bmw 520i aracı ile insignia'nın kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum, fiyat olarak, donanım olarak veya segment olarak (520i aynı segmet değil mesela) ancak autobild dergisi bunu yapınca sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.

bence iç ve dış tasarım olarak insignia gerçekten daha şık duruyor ama tekrar altını çizerek söylüyorum 'bence'.
    herkes fotoraflara bakarak fikir yazabilir ama saygı çerçevesinde ve diğer arkadaşaların da başka araçlara sahip olabileceğini unutmadan ve onların da fan olduklarını düşünerek.

bu fotolardan sadece aracın iç-dış tasarımları hakkında yorum yapabiliriz ve karşılaştırma yapabiliriz. istediğim de gerçekten budur. bence club sitemizde yayınlanan fotolar gerçekten bu araçları almayı düşünen ama karar veremeyenler için iyi bir kaynak. o nedenle kesinlikle bir bilgi içeriyor.

tekrarlıyorum amacım negatif bir tartışma yaratmak değildir, bu şekilde tartışmayalım, her aracın eksileri artıları vardır, amacım sadece iç-dış tasarım hakkında fotolara bakarak yorum yapılmasıdır. bana saygılı her yoruma saygım vardır. ama eğer moderatör arkadaşlar konu için uygunsuz derlerse silerim.

sevgi ile kalın.

• konunun daha evvel açıldığını bilmiyordum acaba aynı fotolar var mıydı?
    aynı ise kapatalım ama fotoların yeni olduğunu düşünüyorum.

not: fotolar autobild dergisinden alınmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aongoren

konunun daha evvel açıldığını bilmiyordum acaba aynı fotolar var mıydı?

fotolarıyla birlikte karşılaştırılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orjinalden alıntı: aongoren

konunun daha evvel açıldığını bilmiyordum acaba aynı fotolar var mıydı?

fotolarıyla birlikte karşılaştırılmıştı

o zaman tekrar açtığım için özür dilerim, moderatörler mi kapatıyorlar konuyu yoksa açık mı kalacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.