Şimdi Ara

OPEL İNSİGNİA COSMO 1.6 170 PS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler bugün ki inceleme aracım Opel İnsignia Cosmo modellidir.

Dış tasarımı geniş ve kaslı bir tasarımın olduğunu çok rahat belli ediyor.

İç tasarımı cosmo donanımıyla beraber gelen yarı deri koltukların oturma pozisyonu başarılı ve elektrikli sürücü koltuğu bulunuyor.
    Ön konsol tasarımı sade ve teknolojik bir izlenim yaratıyor,üç kollu spor direksiyonu ve üzerindeki kumandaları kolay ve kullanışlı bir yapısı bulunuyor,yanlız otomatik vites seçimlerinde f1 şanzımanın olmayışı,performanslı kullanım istediğinizde sürüşünü etkilediğini söyleyebilirim,tabi ki vites kolundan vites artırıp,düşüre biliyorsunuz tabi ki f1 kadar keyifli olduğunu söyleyemem.
    Göstörge panellin de ise benzin,devir,hararet göstergeleri analoğ tip olsa da orta bölümdeki diğitaj hız göstergesi güzel bir görsel görüntü ortaya çıkardığını görebiliyorum.

Genel olarak mahzeme kalitesini başarılı buldum ,kaliteli bir ortam oluşturduğunu ilk andan anlayabiliyorsunuz,orta bölümdeki bilgi ekranın büyüklüğü ve grafik kalitesi ,işlemci hızıyla da aracın zevkine ayrı bir hava kattığını söyleyebilirim,bu sistemi sürüş esnasında dikkatinizin dağılmasını önlemek için vites kolunun hemen arkasında mause konumlandırılarak burdan istediğiniz bilgilere ve ayrıca direksiyon üzerinden de ayarlayarak dikkatinizin dağılmamasını sağlıyor ,tabi çoğu araç da da olduğu gibi geri görüş kamerası bulunsa da opsiyonel olarak alınan nagivasyon sistemi bu modelde de mevcut.

Çift bölgeli klimanın ayarlarını ve ön ısıtma koltuklarını diğital ortamda dokunarak şeçebiliyorsunuz.Aracın eşya koyma gözleri yeterli seviyede ,torpido ve sürücü tarafındaki gözlerde kadife kaplı olması güzel bir hissiyat oluşturmuş.

Sürüş özelliklerine geçersek ,aracımıza anahtarsız ve çalıştırmayla sürücü koltuğuna geçiyoruz.Emniyettimizi aldık dan,sonra start tuşuyla motoru çalıştırıyoruz rolantide gayet sessiz bir motoru olduğunu gözlemliyorum.
    Araç tek kavrama tork konvantörlü 6 ileri vites şanzımanı bulunuyor,araçın vites geçişlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadığımı ve gaz tepkilerini ise başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Araçın alt devirledeki sessizliğini 3 bin bandından sonra güzel bir hırıltılı motor sesinin geldiğini duyabiliyorum 6 bin devire kadar çok güzel ve kesintisiz bir güç sunuyor ,ayriyetden gaz tepkilerini çok kararlı bir şekilde tepki vermesini beyendim ayriyet den fren tepkilerin de çok rahatlıkla güven verdiğini söyleyebilirim..Süspansiyonların orta sertlik de bir yapısı bulunuyor.

Araçın müzik sistemi en beyendiğim özelliklerinden biri olduğunu seslerin tok bir tonla çıkması müzik zevkinizi artırıyor. Araç 110 -120 km hızlarda çok dikkatli dinlerseniz ,çok hafif bir rüzgar ve yol sesinin geldiğini duyabiliyorsunuz,tabi bu sorunun aşırı derece olmadığını söyleyebilirim. Açıkcası bugüne kadar iç kabine hiç motor,yol,rüzgar sesi almayan araç kullanmadım ve bütün bu özelliklerin çok özel araçlar da olabileceğini düşünüyorum.

Aracın kampanyalı ve paketsiz cosmo donanımı modelli bu ay içerisinde 89.000 tl almanız mümkün
    Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangun1992 -- 14 Kasım 2014; 10:48:19 >

• Fiyatını sonuna kadar hakeden piyasadaki birkaç araçtan biri. İnsanlar 75-80'e octavia,jetta,golf gibi c sınıfı araç alırken D sınıfı teknoloji üssü insignia 1.4 140bg fabrika çıkışlı lpg'li bir araç dolu dolu 80'e alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 14 Kasım 2014; 0:26:32 >
  • Kalite ve Performans olarak çok hoşuma gitmişti. Cosmo paket ve sunroof dahil 85 bin fiyat aldım.

Ancak çevre yolunda hız sabitleyici kullandığım halde 9 litrelik tüketimi gördüm ve ciddi almayi düşünüyorken vazgeçtik.

Edit: Inceleme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 14 Kasım 2014; 0:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kalite ve Performans olarak çok hoşuma gitmişti. Cosmo paket ve sunroof dahil 85 bin fiyat aldım.

Ancak çevre yolunda hız sabitleyici kullandığım halde 9 litrelik tüketimi gördüm ve ciddi almayi düşünüyorken vazgeçtik.

Edit: Inceleme için teşekkürler

Bu araçlardan birini kullanan biri olarak yazıyorum, araçta 3 kişi klima açıkken ortalamam 5.9, sanırımsana yeni diye eski kasayı vermeye çalişmişlar:))
  • Elinize sağlık.

Bir düzeltme: Cosmo donanımda sürücü koltuğu her yöne elektriklidir. Yolcu koltuğu her yöne elektrikli değildir.
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangun1992 -- 14 Kasım 2014; 9:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangun1992

bilginiz için teşşekürler ,ben yanlış yazmışım şimdi düzeltiyorum.

Nasıl yanlış yazıyorsun anlamadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel mokka 1.6 115 hp
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airfield

Reklamcı gelmiş yine elinde broşür ile. Bu nasıl inceleme? Satış görevlisinin söylediklerini kayda almış yazmış foruma.

+1 böyle taraflı inceleme olmaz bilmesek piyasanın en iyi aracı sanacağız
  • Paylasim icin tesekkurler.
    Aracta tek kavrama degil, tork konvartorlu bir otomatik sanziman bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem.05 -- 14 Kasım 2014; 9:09:59 >
  • Makyajla daha güzel bi görünüme kavuştu beğendiğim bi araba.
  • airfield A kullanıcısına yanıt
    İSTER BEYENİRSİN,İSTER BEYENMESSİN BENİ İLGİLENDİRMEZ,BEN BURAYA KENDİ GÖRÜŞÜMÜ YAZMIŞ BİRİYİM ,LÜTFEN BİR DAHA BENİM KONULARIM HAKKINDA YORUM YAPMAZSAN SEVİNİRİM ,BİR DAHİKİ NE BU KADAR SAYGILI OLAMAYABİLİRİM, UMARIM ANLAMIŞSINDIR.

• Insignia'nın içinde GM'nin Saab'dan çektiği esintiler vardır. Bu yüzden İnsignia'lara mutant gözüyle bakıyorum. Opel ve Saab karışımı bir araç. Şık bir araç.
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Sizin kadar olmasa da amatörce bir şeyler yapmaya çalışıyorum,bu arada sizi beğenerek takip ediyorum araç bilgilendirme ve değindiğiniz konular çok güzel ele alıyorsunuz. Ankara tarafına yolunuz düşürse tanışmak ve ağırlamak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangun1992 -- 14 Kasım 2014; 10:31:49 >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    85 nerden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arfagan

85 nerden aldınız ?

Sivas opel uğur oto. Yalnız bayiden fiyat dışında hicbir şekilde memnun kalmadım şikayet ettim aklınızda bulunsun

• airfield A kullanıcısına yanıt
    Bravo,tebrik edrim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.