Bildirim
Opel İnsignia -- Opel Astra GTC -- Puegeot RCZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Insignia
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu grupta insignia ne alaka onu çözemedim. Ama ben olsam insignia tercih ederdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende insignia aldım 1.6 cosmo at 27 sinde gelecek müthiş bir araç tavsiye ederim. -
bence astra daha sportif duruyor -
herkese teşekkürler ben kararımı insignia dan yana vermiştim zaten fakat rcz biraz aklımı celmisti
ama öyle bi hata yapmıycam -
quote:
Orijinalden alıntı: outlook1
bende insignia aldım 1.6 cosmo at 27 sinde gelecek müthiş bir araç tavsiye ederim.
EN beğendiğin özellikleri nedir?
insignia çok gösterişlidir.astra gtc ye görede kaliteyi,donanım farkını hissedersinquote:
Orijinalden alıntı: teeen4
herkese teşekkürler ben kararımı insignia dan yana vermiştim zaten fakat rcz biraz aklımı celmisti
ama öyle bi hata yapmıycam -
özellik derken standart şeyler zaten bi touch pad var -
quote:
özellik derken standart şeyler zaten bi touch pad var
Belki test sürüşü yaptınız, yol tutuşu, hızlanması vs demek istedim,
quote:
özellik derken standart şeyler zaten bi touch pad var
xenon farlar, sunroof, 7li hoparlor, güzel bi 19-20 lik jant olmazsa olmaz bence ben öyle yapıcagım nasip olurda alırsam... -
Accord tavsiye ederim. -
hocam araç çok rahat zaten fiyatına göre öylede olması gerek koltuklar çok rahat sarıyor vites geçişleride gayet iyi yol tutuşda güzel araç sanki iki çizgi arasına kilitlenmiş dışarı çıkmıyor -
ihşallah hocam tavsiye ederim -
Bizimkiler şu an Insignia bakıyorlar.
Yengem "Astra Dizel alayım" dedi bana, ben de 54 liraya 2013 Insignia 1.6 Otomatik 170 beygir Edition Elegance varken Astra' ya bakmazdım dedim
Apaciler elini hondadan cekse belki hondaya bakardım... -
Insignia 1.6 AT test aracında 4 kişi ve klima açıkken 70 km den 150 km ye ani çıkış yapmış ve anlık tüketim 11.9 a çıkmış.
Bence güzel
tasarım RCZ.
Edit: 100 bine RCZ Evolution alın derim 200 hp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 21 Haziran 2014; 18:15:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Bizimkiler şu an Insignia bakıyorlar.
Yengem "Astra Dizel alayım" dedi bana, ben de 54 liraya 2013 Insignia 1.6 Otomatik 170 beygir Edition Elegance varken Astra' ya bakmazdım dedim
Yenge bunu anladı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- eac fail ne demek
- renault 21 en çok tutulan modeli
- polo dürbün kasa nasıl
- mazot filtresi ne zaman değişir
- baskı balata ömrü
- golf 7.5 hangi yıl
- audi a6 2025
- fiat 500e fiyat listesi
- togg ortakları ayrıldı
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X