Şimdi Ara

Opel mi Peugeot mu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kısa bir süre önce arabamı satmak zorunda kaldım ve şimdi daha ucuz 16-17 milyarlık bir şey almayı düşünüyorum.Aklıma yatan Corsa cdti ya Astra Classic 1.4 2004-05 modeller ya da 206 ya da clio da aklımda sizce hangisi daha iyidir.Çevremdekiler Opelden şaşma diyor ama Opelle ilgili bayağı bir şikayet ve rahatsızlık var mesela opelzede.com gibi sizce hangisini almalıyım.

• opellerde kronık bir direksıyon kutusu problemı var dıye bılıyorum.206 nında arka süspansıyonundan sıkayet duymusstum cabuk dagılıyomus.ama clio nun ucuz malzeme kullanmasından baska bır sıkayet duymadım.bırde arkasında renault gıbı yaygın bır servıs agı var.
  • Problemsiz otomobil yok arkadaşım en hoşuna giden, masraf çıkardığında bile

seni üzmeyecek bir otomobil al. En azından markalara mail at otomobilimi 50.000km

bakımına getirmeyi düşünüyorum periyodik bakımı kaç lira tutar diye_?

Üşenme telefon et, tampon ve sol stopumu kırdım ortalama ne kadara mal olur diye

masraf araştırması yap.

Mesela ben araştırmalaım sonusu corsanın sınıfında punto 1.3 mj tercih ettim.
    Ekonomik olduğu için.
  • konu isminde peugeot yazıyo... içerikte renault
  • şuna feyk aldım ortalığı karıştırmaya geldim demiyorda pejo yazan yerde reno koyuyor git işine yaw.

@bertugdogan
    yanlış biliyorsun kardeşim opel astra klasiklerde asla böyle bir sorun yok.Ayrıca diğerlerininde çok nadir rastlanıyor baktırır yoksa alır.Direk sorunlu değip çıkmayalaım işin içinden lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    11 ay önce açıldı
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Toyota'mı honda'mı yoksa Opel mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.