Şimdi Ara

OPEL MOKKA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
17.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun maıl geldı.fena araca benzemıyor.
    opelı aradım ekım kasım gıbı satısa sunulacakmıs.
    var mı olumlu olumsuz goruslerınız.....

OPEL MOKKA

OPEL MOKKA

OPEL MOKKA

Mokka ile Opel, SUV-B segmentinde ilk Alman üretici oluyor. 4.28 metrelik boyu ile 5 kişiye rahat bir yaşam alanı sunan Mokka, ismini kaliteli Arabica kahve çekirdeklerinden alıyor.

Türkiye’ye ilk etapta 1.4 lt 140 HP Turbo benzinli motorla sunulacak olan Mokka, ilerleyen dönemlerde pazarda yeterli talep olması durumunda 1.7 CDTi 130 HP motorlarla da sunulabilecek.

Motorların tamamında Opel Eye ön kamera, arka kamera sistemi ve Sürüş Destek Sistemleri opsiyonel olarak sunuluyor. Önden çekişli ya da 4×4 olarak kullanılabilen Mokka’da ayrıca yokuşta kalkış desteği, yokuşta iniş desteği gibi bir dizi konfor arttırıcı asistan bulunuyor. Mokka’nın tasarımında yine Opel’in “Heykel sanatını Alman mükkemmelliyetçiliği ile buluşturma” felsefesinin izleri bulunuyor.

Kaslı gövdesi ve karakteristik bıçak çizgisi ile sunduğu sportif görünüm, geniş lastik izleri, Enjoy ve Cosmo donanımlarında standart olan 18″ jantlar ile oldukça etkileyici bir gövdeye sahip… Mokka, 1372 litre yükleme alanı ve 19 saklama gözüne ek olarak entegre edilebilen FlexFix bisiklet taşıyıcı sistem ile de aktif sportif yaşama uygun bir otomobil.

• benimde dikkatimi çekti, 1.6tdi dsg golf bakıyordum, suv hayalim vardı fakat malüm fiyatlar çok uçuk, canlı gözle görmek lazım 1.7cdti otomatik 60-70 bin arası olursa ve tatmin eder kaliteye sahipse düşünebilirm.

fiyat konusunda bi haber yok sanırım bende araştırdım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

benimde dikkatimi çekti, 1.6tdi dsg golf bakıyordum, suv hayalim vardı fakat malüm fiyatlar çok uçuk, canlı gözle görmek lazım 1.7cdti otomatik 60-70 bin arası olursa ve tatmin eder kaliteye sahipse düşünebilirm.

fiyat konusunda bi haber yok sanırım bende araştırdım ama bulamadım.

satıcının kısısel fıkrı 55 gıbı baslayacakmıs 70-75 bıne kadar gıdecekmıs nıssan qq den bıraz kısaymıs.
    1.7 dızel otomatık satısa sunulursa alacagım ınsallah.tel falan bıraktım arayacaklar...
  • 40 tan başlarsa rekorlar kırar, 45 ten başlarsa ehh de 55 ten başlarsa bir tarafımla gülerim, alana hayırlı olsun derim.

Bu araç Corsa platformu, maliyeti 2-3 bin euro pahalı olsa 35 binden başlaması lazım
  • fiyat 55 tlden başlarsa sanırım biraz zor satar onun yerine giderim 1,4 turbo astra cosmo alınırım. 1,6 hantal ve çok yakan bir benzinli araca o kadar verilmez.
  • hiç param yok orta vade (36-48)(aylık taksiti 800-1000 tl) kredi ile araba alacağım 2. el 10-15 bin tl arası aramaya başladım hergün arıyorum onu alacağına bunu al muhabbetlerinden dolayı gide gide 50-60 bin tl lik arabalara çıkıyorum bakıyorum kendimi çok aşmışım kapatıyorum pc yi bugünde nereden geldim anlamadım ama kendimi burada buldum umarım 40 bin tl civarı olur fiyatıda bende alırım. bir aydır bir modele karar veremedim işin aksi fiyat aralığımda çok saçma 10 bin ile 40 bin arası :) :)
  • 1.7 cdti otomatik vites olarak Türkiye pazarına sunulması planlanıyormuş

3 motor gelecek

1.4T 140HP

1,6 (115HP)

1,7CDTi (130hp)
  • 1.7 makul fıyata satılır dıye beklıyorum bakalım
  • 1.7 cdti büyük ihtimalle uygun fiyatta gelmez en az 70000 TL civarında olur. Otomatik vites alacaklar için seneye Eylül-Ekim gibi 1.4 turbo 140 hp'nin otomatik vitesi gelecek artık o daha mantıklı olur. Zaten hem vergi hem MTV'den dolayı 1.7 dizeli almanın pek mantığı yok artık.
  • opel mokkanın dün fiyatları opel sitesinde açıklanmış ne yazıkki başlangıç fiyatı bile 55000 kampanyalı 52250 TL bu fiyata biraz zor satar. Dizel otomatik versiyonuda gelmemiş 1.4 turbo enjoy 59000 TL ve cosmo kampanyalı düz vites 65000 çok yüksek geldi bana biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbg32 -- 19 Eylül 2012; 9:59:51 >
  • 6 ay bekleyin.kampanya ayagına en az 5000 tl inerler..
    bu arada bagaj hacmi 360 lt..
    iyi ki insignia almısım.
  • Ben seneye gelecek otomatiğini bekleyeceğim bakalım fiyatı ne olacak böyle olursa bir yıl daha bekler ikinci el alırım artık bana göre bagaj hacmi yeterli nissan juke'un 240 lt (emin değilim) bagaj hacmine göre yeterli bence.
  • http://otomobilden.com/yeni-mokka-ekonomiyi-hedefliyor/

Yeni Mokka motor seçenekleri yakıt tüketimi ve opsiyon listesi...
  • iyi güzelde bu isim ....
    Türkiye'de bu isim
  • bugün oppel müşteri hizmetleri ve eyüp opel mar ile görüştüm.

24/09/2012 pazartesi günü showroom da aracı görebileceğimi söylediler.

ilk olarak 1.6 ve 1.4 benzinli manuel şanzıman ile gelecekmiş.

2013 yılı başlarında 1.7 dizel ve otomatik , yaklaşık 1 yıl sonra 1.4 benzinli otomatik şanzımanlar gelecekmiş.
  • Chevrolet traxda motorlar aynı mı olacak acaba. Trax fiyatları biraz daha uygun olur diye düşünüyorum.
  • belki trax daha uygun olur ama.. sonuçta opel türkiye için bilinme oranı daha yüksek.. ayrıca trax daha geç gelebilir..
  • Tiguen-Mokka kıyaslamaları daha başlamadı mı ? :)
  • opel mokka 1.3 cdti 75 hp......
  • Aklınızın bir köşesine yazın. Küçük motorlu araçlar daha çok yakar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.