Şimdi Ara

OPEL new astra'da sport tusu sorunu yardım plssss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ıds plus olan bi arac aldım fakat sport tusunu calıstırmayı basaramadım. normalde sport tusuna basılı tuttugumuzda esp off yazıp araç 7cm ye yakın alcalması. direksiyon ve amortisorlerde sertlesme. gaz ve fren daha duyarlı hale gelmesi gerekiyor diye biliyorum. fakat benımkınde sadece esp off oluyor ama digerlerini hiç hissetmedim. ya ben hissetmiyorum yada bi problem var. bide düşük hızlardamı basacagız yuksek hızlardamı basacagız tam onu kavrayamadım. kullanan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum. yeni bi opel kullanııcısı olarak. simdiden tesekkurler.

OPEL new astra'da sport tusu sorunu yardım plssss

• araç alçalmaz. diğer dediğin hepsi oluyordur. ama esp off yapmadan da dediklerinin hepsi oluyor tek dokunuşlada
  • peki kac kmden sonra basıyorsun. ben sehir içindede sehir dısındada denedim. fark etmedi gibi geldi. yani 50-60 km ile giderkende bastım. 120-130 km ile giderkende fark etmedi. bide kullanma klavuzunda dedigini yazdım ben orada sport modundayken esp off olur diyodu. bendede aynısı oldu.
  • Sadece 15mm daha alçak olarak düzenlemiş bir yürüyen aksama sahiptir öyle 7cm filan çok abartılı değerler.
  • sport modda esp off olmaz. esp yi off yapmak için önce sport moda alman lazım sonra da tekrar sporta basılı tutman lazım.
    gittiğin hız pek önemli değil. dururken de sporta alabilirsin 160la giderkende. ama sakin sakin hızlanırken sporta aldın mı birden motorun sesi değişip ivmelenmenin daha istekli olduğunu göreceksin. direksiyon tepkisi ve süspansiyon kontrolü ise göreceli. hissetmek için virajlı yolu bir normal modda bir sportta al farkı anlarsın. espyide kapama bence.
  • 7 cm mi arac yola oturur kardesim senin mantigin kabul ediyomu boyle biseyi.digerlerine gelince sport tusunu hissettmemen elde degil bi kere vites araliklari ciddi bicimde degisiyo aracta vede direksiyon cok sertlesiyo yalniz bu dediklerimi ben kendi aracimda hissediyorum belki sizinki bu kadar etkili olmaya bilir.
  • ulaş kardeş arkadaşların dediği gibi aracın alçalması söz konusu değil. normalde alçak zaten. bildiğin şeylerin çoğunun yanlış olduğunu görmek gerçekten şaşırttı beni zira bu konularda yanılmıyorsam aracı almadan da araştırma yapıyodun. her neyse sonuçta araban bence çok iyi ve kafayı takcak inan hiç bişey yok. sport mod ids plus olan araçlarda olan, ids plus paketiyle gelen ayrı bir özellik. ayagını gazda belli bir noktada sabit tutarak sport düğmesine bastıgında bariz bir şekilde arabanın ivmelenmesini hissetmen lazım, bu şekilde düzgün çalıştıgını anlayabilirsin. esp off işleminin sport modla alakası yok. sadece o düğmeye basarak esp off yapıyosun. tecrübeli kullanıcılar için adamlar bu özelliği de koymuşlar ama bu da 60km hıza kadar geçerli zaten, 60kmden sonra esp otomatik olarak devreye giriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada arcın manuel vites değil mi?
  • evet manuel vites. bugun deneyecem bakam bi. görduklerimi yine size yazarım. bilgilerinizden faydalanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.