Bildirim
OPEL PARÇALARI ÇOK MU PAHALI????
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
örneğin astra'da geçen sene düğün konvoyuna girdik kadının teki tekmeyle kırdı kültablasını avuç kadar şey 37,5 lira idi ama dandik dundik değil hepsi orjinal hepsi kaliteli parçalar kanatimce biraz tuzlu gibi ama diğerlerinin fiyatını bilmiyorum biraz tuzlu sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 6 Ocak 2007; 1:54:43 > -
öle ufak tefek parçalar pahalıdır citroen vts dodic 450 milyon bunun gibi seyler yok opelde bende opel astra gsi kullanıcısıydım 4 buji bosch 15 Ytl hava filtresi 7 YTl yag filtresi 10 Ytl fiyatlar bu tarz yani pahalı degıl bi citroen bujisi 55 YTL aradaki Farkı sen dusun :) neden citroenle kıyaslama yaptın dersen onuda kullandımquote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
örneğin astra'da geçen sene düğün konvoyuna girdik kadının teki tekmeyle kırdı kültablasını avuç kadar şey 37,5 lira idi ama dandik dundik değil hepsi orjinal hepsi kaliteli parçalar kanatimce biraz tuzlu gibi ama diğerlerinin fiyatını bilmiyorum biraz tuzlu sanki -
Arkadaşlar şuan için parça bazında fikir beyan edemeyeceğim ama corsa mın ilk servisi ( 1 yıl) bana taaaaam 270 YTL ye patladı.... haberiniz olsunnquote:
Orijinalden alıntı: warlordz1984
öle ufak tefek parçalar pahalıdır citroen vts dodic 450 milyon bunun gibi seyler yok opelde bende opel astra gsi kullanıcısıydım 4 buji bosch 15 Ytl hava filtresi 7 YTl yag filtresi 10 Ytl fiyatlar bu tarz yani pahalı degıl bi citroen bujisi 55 YTL aradaki Farkı sen dusun :) neden citroenle kıyaslama yaptın dersen onuda kullandım
Alıntıları Göster
-
paza arkadaşım, diğer araçların periyodik bakımlarını bi kıyasla istersen, bence baya uygun...quote:
Orijinalden alıntı: paza
Arkadaşlar şuan için parça bazında fikir beyan edemeyeceğim ama corsa mın ilk servisi ( 1 yıl) bana taaaaam 270 YTL ye patladı.... haberiniz olsunn
Alıntıları Göster
OPEL parçalarının pahalı olduğunu söyleyen insanlar genelde daha önce tofaş kullananlar oluyo..
alışık oldukları fiyattan çok daha fazla olduğu için olmalı...
opel'in yede kparça fiyatları aynı sınıf- aynı kalitedeki bi araçla kıyaslandığında normal düzeyde..
bunlar renault, peugeot, ford gibi araçlar...
bmw, mercedes, audi gibi araçlarla kıyaslarsan da "opel'in parça fiyatları çok düşükmüş" diyebilirsin..
-
Tamamen orjinal parçalarını hemen her yerde bulabileceğiniz nadir markalardan birisi OPEL.quote:
Orijinalden alıntı: fircam
paza arkadaşım, diğer araçların periyodik bakımlarını bi kıyasla istersen, bence baya uygun...
OPEL parçalarının pahalı olduğunu söyleyen insanlar genelde daha önce tofaş kullananlar oluyo..
opel'in yede kparça fiyatları aynı sınıf- aynı kalitedeki bi araçla kıyaslandığında normal düzeyde..
bmw, mercedes, audi gibi araçlarla kıyaslarsan da "opel'in parça fiyatları çok düşükmüş" diyebilirsin..
Alıntıları Göster
Özellikle garanti bittikten sonra servis masrafı düşüyor.
Birçok firmanın araçlarında yetkili servisler yerli ya da yabancı parça kullanma opsiyonuna sahip, bu nedenle servis masrafları değişebiliyor ama OPEL'de bu yok.
-
Servisteki fiyatlar gerçekten çok uçuk olabiliyor. 4-5 yıl oldu sanırım bir parçanın fiyatı bizde 250 milyon iken servis 925 milyona temin edebileceğini söylemişti müşterimize. Üstelik elimizdeki mal servisteki malın üretildiği fabrikadan, yani yerli ya da farklı bir ülke üretimi değildi.quote:
Orijinalden alıntı: A-nf-A
Tamamen orjinal parçalarını hemen her yerde bulabileceğiniz nadir markalardan birisi OPEL.
Özellikle garanti bittikten sonra servis masrafı düşüyor.
Birçok firmanın araçlarında yetkili servisler yerli ya da yabancı parça kullanma opsiyonuna sahip, bu nedenle servis masrafları değişebiliyor ama OPEL'de bu yok.
Alıntıları Göster
Opelin diğer otomobillerin yedek parçalarına oranla fiyatları genellikle düşüktür. Ancak neredeyse hiç sorulmayan bazı parçaları haliyle yüksek fiyatlı oluyor. Küllük gibi. 5 yılda bir anca soruluyor. :)
-
kapı değişti 750 milyonquote:
Orijinalden alıntı: 911GTR3
Servisteki fiyatlar gerçekten çok uçuk olabiliyor. 4-5 yıl oldu sanırım bir parçanın fiyatı bizde 250 milyon iken servis 925 milyona temin edebileceğini söylemişti müşterimize. Üstelik elimizdeki mal servisteki malın üretildiği fabrikadan, yani yerli ya da farklı bir ülke üretimi değildi.
Opelin diğer otomobillerin yedek parçalarına oranla fiyatları genellikle düşüktür. Ancak neredeyse hiç sorulmayan bazı parçaları haliyle yüksek fiyatlı oluyor. Küllük gibi. 5 yılda bir anca soruluyor. :)
Alıntıları Göster
astra aldığıma pişmanım arabanın üstüne sinek konmasına bile kıllanıyorum
-
bence servisteki fiyatlar çok uçuk biz garanti bitene kadar dayandık astra için sonra önünden bile geçmedikquote:
Orijinalden alıntı: Mehmet2013
kapı değişti 750 milyon
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet2013
kapı değişti 750 milyon
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Mehmet2013
kapı değişti 750 milyon
diğer markaların fiyatlarını öğrendin mi?
ayrıca senin kapı dediğinin içinde neler var onları düşündün mü?
kapının sacı, camı, cam makinesi, iş döşemesi, plastiği, boyası, kapı kolu.....
750ytl çok mu sence?
-
neye göre pahalı .quote:
Orijinalden alıntı: fircamquote:
Orjinalden alıntı: Mehmet2013
kapı değişti 750 milyon
diğer markaların fiyatlarını öğrendin mi?
ayrıca senin kapı dediğinin içinde neler var onları düşündün mü?
kapının sacı, camı, cam makinesi, iş döşemesi, plastiği, boyası, kapı kolu.....
750ytl çok mu sence?
Alıntıları Göster
bende fiat vardı ilk servis 130 mılyon..opelde 300 uzerınde
mesela fiat ta fren balataları 32 mılyon orjınalı..astra nın 130 mılyon..pahalı pahalı
-
arkadaş astra aracına bakım yaptırdı.özel serviste parçalar 110 ytl tutmuş,aynı parçaları tofaşa alsamda 100 olurdu ,pahalı değilmiş diye seviniyordu. tabi bende opel aracı olarak sevinmedim değilquote:
Orijinalden alıntı: happycar
neye göre pahalı .
mesela fiat ta fren balataları 32 mılyon orjınalı..astra nın 130 mılyon..pahalı pahalı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: happycar
neye göre pahalı .
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: happycar
neye göre pahalı .
fiat ve opel aynı sınıfta aynı kalitede araçlar mı???
al o zaman, bmw fren balataları da 400ytl, opel aşırı ucuz...
nası kıyaslama ama??
-
KISACA, PARASI OLANA UCUZ, OLMAYANA PAHALI DA DİYEBİLİRİZ.quote:
Orijinalden alıntı: fircamquote:
Orjinalden alıntı: happycar
neye göre pahalı .
fiat ve opel aynı sınıfta aynı kalitede araçlar mı???
al o zaman, bmw fren balataları da 400ytl, opel aşırı ucuz...
nası kıyaslama ama??
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan
KISACA, PARASI OLANA UCUZ, OLMAYANA PAHALI DA DİYEBİLİRİZ.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
katılıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fircam -- 1 Şubat 2007; 22:51:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BySerkan
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
KATILIYORUM + 18 + 19 +66 (NE ALAKA BEN DE BİLMİYORUM 18 BİLEREK YAPTIM ÇANKIRILIYIM O YUZDEN DİĞERLERİDE İÇİMDEN GELDİ SEVERİM 19 U - 66 YI )
-
çok doğruquote:
Orijinalden alıntı: fircam
paza arkadaşım, diğer araçların periyodik bakımlarını bi kıyasla istersen, bence baya uygun...
Alıntıları Göster
hatta bazı reno fiat gibi markaların parçaları opele göre bazen pahalı bile oluyo. ama aynı sınıftakiler için. kısacası parçası ucuz diye nitelendirdiğimiz arabalar; reno ve tofasşın eski modelleri; şagin,doğan, reno 12 gibi.
merak edenler servise sorabilir
quote:
Orjinalden alıntı: fircam
-
Yabancı menşeli helede ithal arabalarda parça fiyatları yerlilere göre pahalı ki zaten durağan olan pazarda araba firmaları şu anda servislerden para kazanıyorlar. Örneğin opel corsanın (cdti) ön balataları yetkili serviste 165Ytl, özel serviste 120Ytl pazarlık yapılır sanayide ise 90Ytl. Kasım ayında klasik 45bin bakımına 285Ytl. ödedim.quote:
Orijinalden alıntı: nkaymak
çok doğru
hatta bazı reno fiat gibi markaların parçaları opele göre bazen pahalı bile oluyo. ama aynı sınıftakiler için. kısacası parçası ucuz diye nitelendirdiğimiz arabalar; reno ve tofasşın eski modelleri; şagin,doğan, reno 12 gibi.
merak edenler servise sorabilir
quote:
Orjinalden alıntı: fircam
Alıntıları Göster
-
bence opelin parçaları biraz pahalıquote:
Orijinalden alıntı: umuttacir
Yabancı menşeli helede ithal arabalarda parça fiyatları yerlilere göre pahalı ki zaten durağan olan pazarda araba firmaları şu anda servislerden para kazanıyorlar. Örneğin opel corsanın (cdti) ön balataları yetkili serviste 165Ytl, özel serviste 120Ytl pazarlık yapılır sanayide ise 90Ytl. Kasım ayında klasik 45bin bakımına 285Ytl. ödedim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: umuttacir
Yabancı menşeli helede ithal arabalarda parça fiyatları yerlilere göre pahalı ki zaten durağan olan pazarda araba firmaları şu anda servislerden para kazanıyorlar. Örneğin opel corsanın (cdti) ön balataları yetkili serviste 165Ytl, özel serviste 120Ytl pazarlık yapılır sanayide ise 90Ytl. Kasım ayında klasik 45bin bakımına 285Ytl. ödedim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: umuttacir
arkadaşım bi hata olmuş anlatımında,
yetkili serviste opel corsa cdti'ın ön balata takımı 120 ytl, ama parça fiyatı bu, işçilikle beraber dediğini fiyatı buluyo olabilir, ama özel serviste de işçilik alıcaklar sonuçta...
herhangi bi özel servisteki parça fiyatı, yetkili servisten daha düşük olamaz...
yetkili servisler en ucuza alan yerler...
bazı özel servisler yetkili servislerden parça alıyo, ve kar koyup da satıyo...
Benzer içerikler
- arabanın hararet göstergesi yükselmiyor
- opel corsa paket sıralaması
- opel corsa 1.2 lastik basıncı kaç olmalı
- sachs amortisör nasıl
- servis esp nedir
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel mokka 2024
- opel rocks e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X