Şimdi Ara

OPEL Servisi Bıktırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşimin aracı opel astra dizel ve Pendik'teki ATM'den almıştık. Bakımları ve servisle ben ilgileniyorum fakat Opel ATM kadar iş bilmez bir servis görmedim ben. Hemen her gidişimde mutlaka bir sorun oluyor. İlkinde fabrika çıkışlı karbon hava filtresini değil başka bir filtreyi takmışlardı. Ayrıca cam suyu full dolu olduğu halde cam suyu eklemişlerdi faturaya. İkinci gidişimde boya koruma yapacağız deyip aracı rezil etmişlerdi. En son seferde de hatanın tamamı ile karşı tarafta olduğu bir kaza da 550 tllik çek imzalattılar, onay gelmezse kendilerini garanti altına almak için. Ben yine itiraz ettim ama zamanım da dardı, imzaladım çeki. Abartısız 3-4 ay geçti, halen çeki geri veremiyorlar. En son h.sonu gittim, bin tane yalan. Ben de baya bi kızdım. Hiçbişey diyemediler tabi ama çek yok hala ortada. Kayıp mı ettiler, ne yaptılar anlamadım.
    Gayet ciddiyetsiz çalışıyorlar ama yakın diye bi de aracı da oradan aldık diye götürüyordum.
    Artık tövbe ettim. Bakım için bile götürmeyeceğim fakat anadolu yakasında sadece 3 yetkili servis var. Biri Gedizler ki Çekmeköy'de bana çok ters, diğeri de Maltepe e-5'in kenarında Erpaşlar.
    Bu servisler nasıl? Ya da sizin öneriniz nedir yetkili servis konusunda?

• Kadikoyde ozel opel servisi var adu gedik di galiba. And yakasini bilmiyorum size ters mi gelir isterseniz adresi atarim yarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Adresini gönderin lütfen. Bi bakayım, yeri çok ters değilse giderim.
  • 1 aydır atm opelle sorun yaşıyorum bende, boya koruma yaptırdım bende rezil ettiler arabayı ve aracımın onarımı tamamlandı diye 4 kere gittim ve 4. sunde anca teslım alabıldım, hep sorun, ya bıldıgınız arabada gocuk var ve oyle teslım etmeye calıstılar ertesı gun yapılan boyada ınanılmaz bellı el ızlerı vs var, daha sonra gttimde aracın sağ stopu calısmıyor ve park sensorlerınden bırı yoktu, evet evet bıldıgınız yoktu yuvarlak delik vardı, ve nihayet 4. seferde teslım aldım, polis falan cagırmıstım baya ugrastım, polis aracı almayın dava acın yada odemeye yapın sonra faturaya ıstınaden dava acın dedı, sizden alacaklılar üsreti odemenız lazım aracı almanız ıcın dedı, bende odeyip aracımı alıp sonra hukuksal yollara ve şikayetlere başlarım dedim, vaktım olunca konu acıp fotograflarla yazıcam rezaleti
  • Almanya merkeze mail atıp şikayetinizi bildirin bence.Zaten tek mağdur siz değilmişsiniz boya konusunda başka ardaşlarında başı yanmış hem bunu hemde diğer şikayetleri dile getiren detaylı mail ile iletişime geçin zaten size geri dönüyorlar.Çok kişi şikayet ederse kesin bi sonuç çıkar hatta bayiliklerini bile alabilirler...

Şahısların,markaları lekelemeye hakları yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 10 Ağustos 2014; 15:21:25 >
  • wind06 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sonu Astra almaya karar verdiğimde, yurtdışında olduğum için e-mail ile ATM den fiyat istemiştim. İlgi ve bilgi düzeylerinde hoşuma hiç gitmeyen yanlar olduğu için pirelendim ve Maltepe Değer Oto dan satın aldım. Sizin Erpaş dediğiniz şimdi Değer Oto oldu. Satınalma sürecinde bir problem yaşamadım.Genç ama nice yaşlıyı cebinden çıkaracak seviyede profesyonel ve beyefendi yaklaşımları nedeni ile Semih Bey kardeşime buradan teşekkür etmek istiyorum.Araca opsiyon olarak Necvox Navigasyon taktırmıştım. Sanırım bir şekilde açık kaldı ve ben de 1 hafta aracı kullanmadığım için akü tamamen deşarj olmuş. Servise götürdüm utanmadan 60 TL şarj parası istediler ben de gerekenleri söyleyince vazgeçtiler.Şu ana kadar başka da işim düşmedi ama memleket öyle bir duruma geldi ki..aracımızı servise götürürken kılıç kalkanı hazır etmek lazım ))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.