Şimdi Ara

OPEL SERVİSTEN ARABA KAÇ GÜNDE ÇIKAR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    büyük bir problemim var. lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun. olay kısaca şu:
    22 şubat 2008 cuma günü bir trafik kazası yaşadık. çok şükür sadece maddi hasarlıydı. arabamızı opel servisine götürdük. opelin kendi servisi (erpaş). orada yetkili arkadaşlar evraklarımızı kontrol ettiler. arabamıza baktılar ve dedilerki 48 saat içinde eksper (bilirkişi) gelecek arabaya bakacak onun tutacağı rapor doğrultusunda işlemlere başlayacağız dediler. 2 hafta sonra aracınızın işi bitmiş olur dediler. bir kaç belge imzalattılar. herneyse uzatmayalım. 4-5 kere opeli aramama rağmen arabamın işinin henüz bitmediğini maalesef öğrendim. 03.03.2008 pazartesi günü yetkili kişiyi aradım. 10 gün sonra arabanızı teslim ederiz dedi. 10 gün aradığım günü de dahil edersek 12.03.2008 çarşamba günü arabamı almam gerekiyor. bugün yani 11.03.2008 salı günü yine aradım. dedilerki arabanızın daha kaportalık işleri bitmedi.haftaya çarşamba günü teslim edebiliriz dediler. yani 19.03.2008 çarşamba günü. rica ettim küçük çocuğum olduğunu söyledim arabanın bana çok acil lazım olduğunu söyledim. lütfen hızlandırın dedim. çalışalım dediler. ama ben artık o tarihte de arabamı teslim alamayacağımı düşünüyorum. arabanızın görünenden daha çok işlemi var diyorlar ve süre uzuyor da uzuyor. yahu bu işin bir standardı yokmudur? gelecek hafta eminimki çarşamba günü de teslim edemeyecekler. bu çocuğa yazık değilmi ya? araba zaten çocuk için lazım yoksa ben otobüslerle işimi halledebiliyorum. birileri bir zaman verdiğinde neden sözünde durmazlar? bundan sonra eminimki bir daha opel araç almayacağım. tek sebebi de servisi. çünkü sözünde durmuyor. bir problemmi çıktı arasınlar desinlerki arkadaşım şöyle bir problem var. bu sebepten süre uzuyor şöyle oluyor desinler. nede ngeri kalmış bir ülkedeyiz opel servisinden anlaşılıyor. bu arada dün 10.03.2008 tarihinde de aradım. yetkili kişi eğitimdeymiş başka bir arkadaş yardımcı oldu. bakayım akşama size döneyim dedi. ve tabiiki dönmedi. iş telefonum onlarda mevcut. cep telefonumu özellikle veriyorum ki bir durumda beni arasınlar diye. ama maalesef. lütfen yardımcı olun muzdarip durumdayım. teşekkür ederim.
    Mustafa AKYOL.

• öncelikle geçmiş olsun.ben olsam onlara haber vermeden ani bi baskınla basarım servisi,bakarım gerçekten uğraşıyorlar mı diye.bağırırım çağırırım göz dağı veririm bi ateşlenirler arabanın işi uzun sürecek olsa bile en azından hızlanırlar iş erken bitmiş olur.veya tüketici haklarını kullanarak mağduriyetini bildirebilirsin.kalın sağlıcakla...
  • semih kardeşim
    öncelikle cevap verme nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür ederim. tüketici haklarını aramak aklıma gelmedi değil fakat 4 tane belge imzalatmışlardı bana. içeriğini hatırlayamıyorum. o yazılarda iş uzun sürebilir gibi bir madde ya da ona benzer bir cümle var ise başvuru bir işe yaramaz. büyüklerimden birisi şöyle demişti. birisine bir iş yaptıracaksan ya hatır'la yaptırırsın ya da illallah dedirtirsin aman bir an önce şunun işini yapayım da kurtulayım der ve yaparlar demişti. hatırlı kişi tanıdığımız yok. sıkıştırsak bu seferde işlerini tam yapmazlar diye düşünüyorum. sallama iş yaparlar. ne yapacağımı şaşırdım açıkcası arkadaşım. ne bileyim hani bu forumdan birisinin bir tanıdığı olsa da arkadaşım şu kişiyi ara o yardımcı olur dese belki birşeyler olabilir. ne bileyim arkadaşlar canım bu konuya oldukça sıkıldı. çocuk küçük olmasa ve sırf o yüzden arabaya ihtiyacımız olmasa hiç umurumda değil 1 ay da beklerim. çocuğu olanlar beni anlayacaktır. ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. lütfen bu konuda yardımcı olmanızı rica edeceğim. şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• sevgili mustafa arkadaşım sanırım arabn kaskoluydu , her neyse değilse bile arabayı götürdüğün özel servis değilde resmi servis ise sana araba tahsis etmek zorunda hele senin kaskon varsa bu iş dahada kolay .yarın sabah kasko şirketini ara olayı anlat mağdur olduğunu ve arabanın tamirden çıkana kadar bir arabaya ihtiyacın olduğunu belirt hemen seni yönlendirirler. Eğer kaskon yoksa bildiğim kadarıyla ki eminim gerçek yetkili servis ise senin talebinle birlikte sana araban çıkana kadar bir araç temin etmeleri gerekiyor.

takıldığın bişeyler olursa yardımcı olurum çünkü bu işlerle uğraşıyoruz.
  • servis veya kasko araba tahsis etmek zorunda değil. eğer kasko poliçende araba tahsisi varsa bile genelde 2 gün için tahsis ediolar. araba temin eder servis tabi en kötü opel için günlük 90 ytl yazar chevrolet istersen 70 ytlye kadar indirebilirsin fiyatı. ben çok bilirim bir tampon tamiri için arabanın 10 gün serviste kaldığını. kaskodan yaptırınca öyle oluyor heleki hasar büyükse. eksper ilk başta değişecek ve tamir edilecek parçaları belirler. eğer tamir yazdığı bir parça tamir edilemiyorsa servis tekrar eksper çaırır durumu gösterir ve ekperden onay alır. bu durumuda hasarın tamiri ilerledikçe 1 kaç kez olduğunu düşünürsek tamir uzamıştır. tek parça boyası için pzt verilen arabayı zar zor kavga dövüş cuma veya ctesi alabiliyoruz servisten zaten.
    büyük geçmiş olsun yakın zamanda çıkar inşallah
  • bu prosedürler işi uzatıyor ya.
  • bence birazdaha sabretmende yarar var..ama en kısa sürede kendine güvenilir bir özel servis bulmalısın eğer ist. oturuyorsan sana maslakta atatürk sanayi sitesinde benim gittiğim güvenilir bir servisi tavsiye edebilirim..en azından sözlerinde duruyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.