Şimdi Ara

Opel Türkiye Gen. Müd. Özcan Keklik:Yeni 1.6 dizel motorla 2014’ten sonra iddialıyız. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
32.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi getiremediniz gitti mercedes 1.6 motor duyuruyor 1 ay sonra satışta bunlar 5 sene önceden reklama başlıyorlar sonuç fısss hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

1.6 dizel astra gelirse rekabet sona erer!

aynen öyle,
    aklımdaki tek araba astra aslında ama dizel ve yarı otomatiği olmadığı için toyoto ve peugeot a kayıyorum sürekli,
    umarım opel bu mallığa bir an son verir
  • Son durum nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Son durum nedir acaba?

bi gelişme yok bate, 2014 yılı içinde insignia ve astraya geleceği söyleniyor fakat, bazı yerlerde 2015 yeni kasa astra ile de gelebileceği yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Son durum nedir acaba?

bi gelişme yok bate, 2014 yılı içinde insignia ve astraya geleceği söyleniyor fakat, bazı yerlerde 2015 yeni kasa astra ile de gelebileceği yazıyor.

Bence 2014 yılında Astra'ya da gelir. Önceki kasaların cılkı çıkana kadar kullanan bir firma, böyle bir motoru yeni aracına bekletmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

“Ben kendimi bildim bileli Avrupa’daki merkezden 1.6 dizel motor ve otomatik vites istiyorum” diyen Keklik, “Ben toplantılarda el kaldırdığımda ‘Tamam sen 1.6 dizel ve otomatik istiyorsun’ diye bir algı oluştu artık.

Çok komik ya

• “Ben kendimi bildim bileli Avrupa’daki merkezden 1.6 dizel motor ve otomatik vites istiyorum” diyen Keklik, “Ben toplantılarda el kaldırdığımda ‘Tamam sen 1.6 dizel ve otomatik istiyorsun’ diye bir algı oluştu artık

• opeli tebrik ediyorum ve soruyorum, 1.3 mj i rica edip ücreti mukabilinde fiattan aldınız,,,, peki 1.6mj 120 bg olanı niye rica edip almadınız da 3 yıldır milleti ha gedi,ha geliyor ha gelecek diye umsunuk ettiniz ??
  • quote:

Son durum nedir acaba?

Bu aylarda Zafiralarda başlayacaktı diye hatırlıyorum..

Muhtemelen makyajlı Insignia ile birlikte de yıl sonuna doğru Insiginia da da satışa sunulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

opeli tebrik ediyorum ve soruyorum, 1.3 mj i rica edip ücreti mukabilinde fiattan aldınız,,,, peki 1.6mj 120 bg olanı niye rica edip almadınız da 3 yıldır milleti ha gedi,ha geliyor ha gelecek diye umsunuk ettiniz ??

50-60 bin lira 1.3 motor satıyorlar

1.3 fiyatları aynı kalır 1.6'lar 70-80 bin lira bandına çıkar gibime geliyor

fiyatlar yüksek , otomobiller ev parası oldu

Çıksa'da alırnır mı bilemiyorum

1.3 çok ekonomik, biraz performans için değmez sanki
  • Birçok insan 1.6 motoru performans için değil, vaad edilen 1.6 dizel-otomatik kombinasyonu için bekliyor. Bildiğiniz gibi birçok insan Astrayı beğenmesine rağmen dizel-otomatik seçeneği olmadığı için eliyor.
  • Opel 1.6 dizelden önce şu servis ücret ve politikasını bi gözden geçirse,ücretleri makul tutup müşteri memnuniyeti ne önem verse daha iyi olur.

• Aya seyahat yakında başlıyor, böyle giderse 3+1 iyi bir daire ve önüne 1.6 dizel araç almak, aya gitmekten daha pahalı olacak...
  • Dizelin Insignia'da 70 civari gelecegini beklemek hayalcilik. Benzinlinin bazi 70 zaten. Minimum 80 ile gelir ve Cosmo donanim da 90'dan asagi olmaz.

• Bu adamlara üzülüyorum gerçekten.
    Bunlar 1.6 dizeli getirene kadar vergiler değişecek bu defa emisyonu az, daha güçlü motorlar revaçta olacak.
    Bir kaç yıla kadar hayatımızda ki 1.6 kavramının yok olacağını düşünüyorum.

• quote:

Yerli Combo avantajını kullanamadık

Bursa’da Tofaş’ın ürettiği Combo’nun satışlarının istedikleri düzeye ulaşmadığını belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Yıllık 3-4 bin adetlik hedefimiz vardı. Ancak yerlilik avantajını kullanamadık. 1000 adette kaldık” dedi. Bunun, müşterinin Opel’i ticari araç markası gibi görmemesinden kaynaklandığını, bu nedenle ticari araçta yeni yapılanmaya gideceklerini ifade etti.

La seni oraya başkan yapanın diyeceğim daha piyasayı okuyamıyorsun o koltukta işin ney tüketici orijinal doblo varken neden çakma combo alalım diye düşünmüş olamazmı? hıyara bak opel ticari değil miş miş miş
  • beklemedeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Dizelin Insignia'da 70 civari gelecegini beklemek hayalcilik. Benzinlinin bazi 70 zaten. Minimum 80 ile gelir ve Cosmo donanim da 90'dan asagi olmaz.

76 bin corolla 70 bin octavia nın fiyatı olmuş hangi akla mantığa 70 bin tl ye beklenir ki bu araç ...

zaten 2 şeyi beklemenin bir anlamı kalmadı artık gelseler de tadı kaçtı

1- yeni mondeo

2- opel in yeni 1.6 dizel motoru
  • Dizel bir yana, SIDI motorlu Astra Türkiye'ye ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  • eger uygun fiyatlı 1.6 dizel astra ve insignia ailesini bu piyasaya sunarsa iste ozaman segmentinde satış rakamlarıyla zirveye oturur.

hatta daha da iddalı konusuyorum, fiyatlar uygun tutulsun C segmentinde satis rekorları kirar astra ile.

ama hic zannetmiyorum. yine dizel kazigini dayicaklar halk da paşa paşa alacak yine...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.